RADYASYONLA İLGİLİ YAZIMA YORUM YAPAN DR. MEHMET’ E CEVABIMDIR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
sarı çizme küçükusta

www.medimagazin.com’ da bugün yayınlanan Anadolu Ajansı kaynaklı “Radyasyona maruz kalanlar, bunu başkalarına bulaştırabilir” başlıklı yazıma Dr. Mehmet isimli bir sayın meslektaşım şu yorumu yapmış:

Her konuda açıklama yapmak zorunda mıyız? Uzmanlık alanı dışında sağdan soldan derlenen bilgilerin alt alta yazılması ile amaç nedir? Medyatik olmak mı? Sayın Küçükusta, kusura bakmayın ama bu açıklamayı hangi sıfatla yaptınız. Göğüs hastalıkları uzmanlarının radyobiyoloji ile ne ilgisi var? Ben de pek ala biraz internet tarayıp astım ile ilgili bir yazı yazabilirim. Doğru olur mu?

Benim de kendisine cevabım var:

Sevgili Sarı Çizmeli Mehmet kardeşim,

Ben bir hekimim ve kendimi halkımı sağlık konusunda doğru bilgilendirmekle ve doğru yönlendirmekle yükümlü sayıyorum. Yazılarımdaki bilgiler sizin sandığınız gibi sağdan soldan değil bilimsel kaynaklardan alınmaktadır. Bu açıklamaları ve daha önceki açıklamaların hepsini göğüs hastalıkları uzmanı sıfatımla yapıyorum.

Siz, Japonya’ daki nükleer sızıntı ile ilgili olarak sizin tarifinizle hangi radyobiyoloji uzmanımızın hangi açıklamasını okudunuz, bunlardan ne anladınız, ne öğrendiniz?

Benim Japonya’ daki olayla ilgili 5 yazım var. Bunlardan halkımızın ve pek çok meslektaşımın çok yararlandıklarını biliyorum. Okursanız size de mutlaka faydası olacaktır.

Eğer sağdan soldan bilgi derlemekten vaktiniz kalırsa sitemdeki yazılarıma da bir göz atın. Mesela, rahim ağzı kanseri aşısı, kolesterol ilaçları, domuz gribi, kızamık aşısı ve başka pek çok uzmanlık alanım dışında kalan konuda yazdıklarımı da okuyun. Görüşlerime ve karşı çıkışlarıma konunun uzmanlarının seslerini neden çıkaramadıklarını da biraz düşünün.

Siz de pek ala biraz internet tarayıp astım ile ilgili bir yazı yazabilirsiniz ama Sarı Çizmeli Mehmet Ağanın yazısını kim görür, kim okur, kim değer verir bilemiyorum.

Ahmet Rasim Küçükusta medyatik olmak istediği için değil; doğruları, doğru bildiklerini, başkalarının cesaret edemediklerini yazdığı, söylediği için medyatiktir. Bundan sonra da aynı yolda devam edecektir ve şüpheniz olmasın ki daha da medyatik olacaktır.

Sarı Çizmelilerin medyatik olması ise maalesef mümkün değildir; bunlar üç-beş cümlelik yorum yazmaktan ileri gidemezler.

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. gonul dedi ki:

    helal hocam helall size.
    boşverin sarı cizmeyi sizi takip ediyoruz.

Siz de yorumunuzu paylaşın: