DOMUZLUK BİR TÜRLÜ BİTMİYOR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

2009’da domuz gribi salgın iddiasıyla milyarlarca dolara olmayan aşılar alınmış, test edilmeyen aşılar uygulanmıştı. Dönemin sağlık bakanı 21 milyon kişinin domuz grine yakalanacağını 5 bin kişinin ise hayatını kaybedeceği kehanetinde bulunmuştu. Erdoğan’ın aşı konusundaki ‘one minute’ü sayesinde Türkiye uçurumdan kurtulmuştu. Aynı oyun şimdi tekrar sahneleniyor.

DOMUZ GRİBİNDEN HİÇ KİŞİ ÖLDÜ

Son günlerde huzuru dinamitleyen terörden çok olmayan domuz gribi haberlerine yer veren medya, olmayan bir hâli salgın gibi pazarlıyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğlu’nun ‘domuz gribi salgın yok’ açıklamalarını bile duymayan Türk medyası, neye hizmet ettiğini bilmeden halkı panikletmek için seferber olmuş durumda.

‘KORKUTMA AMAÇLI KULLANILIYOR’

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof İrfan Şencan, “Domuz gribi adı korkutma amaçlı kullanılıyor. H1N1 için ayrıca teyakkuza gerek yok” derken, 2009’dan bu yana domuz gribi masalına karşı izzetli bir duruş sergilen Prof Ahmet Rasim Küçükusta ise ‘bugün bu sözleri söylemek marifet değil’ diye isyan ediyor.

‘KARAR BİLDERBERG TOPLANTISINDA ALINDI’

“Dünya nüfusunun yarısını öldürmek istiyorlar” diyen Dr. Rauni Kilde, domuz gribi ve aşı kararının 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında alındığını söylemişti. Dönemin Sağlık Bakanı ise henüz geliştirilmemiş aşılardan 48 milyon sipariş vermiş, herkesi zorla aşılamaya kalkmıştı.

BİR ONE MINUTE’TE DOMUZ GRİBİ AŞISINA

Dönemin sağlık bakanı, ‘Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızda domuz gribi aşısı olacak’ diyerek haklı ikna etmeye çalışırken, 5 Kasım 2009’da AK Parti Grup toplantısında konuşan Recep Tayyip Erdoğan, “Benden izin almadan ismimi kullanmışsın, bunun hemen düzeltilmesini istiyorum. Ben aşı olmayı düşünmüyorum” diyerek restini çekmişti.

Corona, ebola, sars, kuş ve domuz gribi gibi hiçbir salgın yalanı tutmayan endüstri, yine medyayı kullanarak aşı pazarlamaya çalışıyor. Prof Dr Ahmet Rasim Küçükusta ve Kemal Özer’de oyunu deşifre ediyor.

Kaynak: http://www.yenisoz.com.tr/domuzluk-bir-turlu-bitmiyor-haber-9366

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. uz dr seyfullah kılıç dedi ki:

    İyide bu ima edilen eski saglık bakanı yaptıklarının maddi (Aşıya ödenen Milyonlarca dolar kamunun yani halkın parası) ve manevi cezasını ödedi mi?

Siz de yorumunuzu paylaşın: