DİYABET VE TÜM KRONİK HASTALIKLAR İYİLEŞEBİLİR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Hatice Şenses Kurukız‘ ın haberi:

 

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Ahmet Mithat CAN dedi ki:

    MODERN TIP – GERÇEK TIP

    Örneğin tansiyon şikayeti ile herhangi bir yerde bir doktora başvurduğunuzda sizden 1 hafta boyunca tansiyonunuzu ölçüp kayıt tutmanızı isterler. Sürekli normalden yüksek olduğu tespit edilirse BİR TANSİYON İLACI verilir ve DÜZENLİ KULLANILMASI istenir. İlave olarak tuz kısıtlaması ve kilo verilmesi tavsiye edilir. Ama GERÇEK TIBBIN beslenme ve yaşam tarzı önerilmez. Örneğin günde 8 dilim ekmek yenilmesi tavsiye edilerek hastanın iyileşme umudunun bitirildiğini söylüyor GERÇEK TIP temsilcileri.

    GERÇEK TIBBIN 2011 dönemi hekimleri bunu şöyle izah ederler : “hipertansiyon neden değil bir sonuç. Nedeni ortadan kaldırmak gerekiyor, sonucu değil. Hipertansiyon, tansiyon düşürücü İLAÇLARLA TEDAVİ EDİLEMEZ. Sadece ötelenir, oyalanır. Yani pislik halının altına süpürülür. Pislik devam ettikçe halının altında yer kalmıyor. Sonucu ortadan kaldırmak, yani tansiyonu düşürmek sorunu halletmiyor.”

    Yani deniyor ki MODERN TIP olarak siz ilaçla bu yüksekliği baskılıyorsunuz, anlık olarak durumu düzeltiyorsunuz ama alttan alta sorun devam ediyor, inflamasyon sürüyor, zamanla başka bir yerden patlamak için zemin yokluyor.

    Benzer şekilde diyabetlilere verilen ilaçlar da kan şekerini anlık düşürüyor, şeker seviyem normal çıkıyor diye seviniyorsunuz ama İNSÜLİN YÜKSEKLİĞİ devam ettiği için inflamasyon sürüyor, kişiyi nereden hastalığa sevk edeyim diye sinsi sinsi ilerliyor.

    GERÇEK TIP diyor ki hemen ilaca sarılmayın, beslenme ve yaşam tarzınızı geçmiş hayatın doğal seyrine uygun hale getirin, kanınızda yüksek şeker ve insülin seviyelerini indirin, düşük glisemik indeksli sağlıklı protein, yağ ve karbonhidratlarla beslenin, sağlığınıza kavuşun ve ilaca başlamayın veya kullanmanıza gerek kalmasın.

Siz de yorumunuzu paylaşın: