ÜZÜMÜ YE(ME ÖNCE) BAĞINI SOR!..

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Dr. Dinçer Erdinç’ in yazısı:

Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, yediğimiz veya kullandığımız veyahut bize uygulanan sözüm ona tedavileri dahi sorgulamak zorundayız artık!..

Bu ne acı bir durumdur ki yemek istediğimiz üzümün bile bağını sormak zorundayız gayrı.. bu ne garip bir durumdur yahu?

Karşı komşum çiftçi ve haklı (?) olarak şöyle söylüyor “Hocam eğer mısır ekeceksek GDO tohumu kullanmadan, o verimi almamız ve piyasada tutunabilmemiz imkansız, hiç ekmesek daha iyi”

Yani ya GDO tohumlu ürün yetiştireceğiz, yada hiç o ürünü yetiştirmeyeceğiz!

Arkadaş böyle bir şey var mı ya.. öyleyse toplu üretilmiş tüm gıdalarda bizler mutlaka yetiştirilme şekli ve tohumunu mu araştıracağız?..mümkün değil ki!..

Bu durumun bu hale gelmesini belki de yüzyıl öncesinden planlayanlar var, diyorlar bazı bilgi sahibi ve yetkili insanlar.. kim bunlar deyince de malum devlet veya milletlerin adı geçiyor.. siz anladınız onu!..

Tek şüpheleneceğimiz şeyler besinlerimiz mi?..

Hayır.. bir taraftan GDO’lu tohumlarla, bizde muhtemel kanser (birinci nesilde) ve kısırlık (ikinci nesilde) arzulayanlar acaba, aşılar yoluyla da benzer veya daha acayip şeyler planlıyor olabilir mi?..

Amerika Birleşik Devletleri’nde son yıllarda en çok tartışılan şeylerden birisi olan çocukluk çağı zorunlu aşıları, bir yandan içerdiği CIVA ve onun sağlığa zararları konusunda tartışılırken, diğer yandan OTİZM gibi çocukluk döneminde ortaya çıkan bir takım hastalıklara neden olduğu tartışılıyor mesela..

Şimdi bütün bunlar sizin içinizi karartmasın.. çünkü hepsinin aydınlatılması ve sonrasında da makul bilimsel uğraş ve projelerle düzeltilmesi mümkün sıkıntılar..

Ancaaak.. işin başı bilinçlenmekten geçiyor.. yani bir labirentin içinde gözü bağlı olarak duruyorsanız, önce gözünüzün bağını çözmeniz, sonra gözlerinizi açmanız, sonra bir süre gözlerinizin ışıklı ortama alışmasını sağlamanız gerek.. sonrası kolay, en zorlu labirentten bile çıkabilirsiniz..anlatabildim mi, anladınız mı dostlar?..

Neyse, anlayanlar anlamayanlara anlatsın!..

Siz de yorumunuzu paylaşın: