OVALI: AŞI ÜRETİMİNİN LABORATUVAR KISMINI TAMAMLADIK

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Koronavirüse karşı 1 seneden önce dünya çapında uygulanabilir etkili ve emniyetli bir aşı geliştirilmesi ihtimali çok düşüktür. Hatta böyle bir aşının geliştirilmesi mümkün de olmayabilir.

***

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, daha önce koronavirüs tedavisindeki çalışmalarının sonucu hakkında 23 Nisan’ı işaret etmişti. Ovalı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koronavirüs tedavisi için ‘Dornaz Alfa’ ilacına ilişkin açıklamalarıyla eleştirilen Prof. Dr. Ercüment Ovalı, tedaviye ilişkin aşı çalışmaları için 23 Nisan tarihine dikkat çekmişti.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum. Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında.” dedi.

Ovalı, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! Covid-19’a karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmını tamamladık. Sıra hayvan deneylerinde.” ifadelerini kullandı.

Ercüment Ovalı kimdir, kaç yaşında, nereli? Son dakika Ercüment ...

ACİKLAMA1

Kaynak: https://www.mynet.com/23-nisan-i-isaret-etmisti-prof-dr-ercument-ovali-dan-asi-aciklamasi-110106501727

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Dr. Kamil dedi ki:

    Risk faktörü olarak obezite ve diyabeti metabolik sendromu saymaması ve doğrudan astım demesi tuhaf. Astım da risk attıran bir hastalık ama diğerleri yanında yüzdesi çok düşük, üstelik de bunlar kronik astımlılar, tedaviye iyi cevap vermeyen grup, bir tür KOAH yani ve şimdi bunlara ACOS da deniyor. Yoksa çocuk genç ve genç erişkinlerdeki astımın risk yarattığına dair bir bilgi yok.

Siz de yorumunuzu paylaşın: