CAN KAYBI YOK AMA OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Para Gündem’de Ebru Baki ve Bülent Aydemir, konukları Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek ve Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

– Dünyanın gündemi koronavirüs! Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı artıyor; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamaya göre, 29 yeni vaka tanısı kondu, vaka sayısı 47 oldu. 29 vaka, Ortadoğu ve Avrupa temaslı, 3’ü umreden döndü.

Bakan Koca, “Can kaybı yok ama olmayacağı anlamına gelmez. Tedbirlere uyarsak yayılmasını kontrol edebiliriz. Duygu ile değil, akılla hareket etmeliyiz” dedi. 6 olan laboratuvar sayısının 16’ya çıkarılacağını belirten Koca, uçuş yasağı uygulanan ülke sayısının 20’ye çıktığını açıkladı.

covit-19 ile ilgili görsel sonucu

Koronavirüs vaka sayısının artması bekleniyor mu? Salgın ne zaman bitecek? Koronavirüse karşı aşı bulunması ne kadar sürer? Ne zamana kadar koronaya karşı mücadele edeceğiz? Koronavirüse karşı ne yapılmalı? Virüsün yayılması nasıl engellenecek? Kimler risk grubunda, alınan tedbirler yeterli mi?

Koronavirüs tedbirleri daha da genişler mi? Kendimizi virüsten nasıl koruyacağız? Koronavirüs nasıl yayılıyor? Virüs bulaşan herkes yoğun bakımda mı tedavi ediliyor? Koronavirüs ile hangi ülke, nasıl mücadele ediyor? Koronavirüsün Türkiye’de yayılma hızı ne? Alınan tedbirler yeterli mi, vakalar hangi şehirde?

AVM’lerin açık kalması nasıl değerlendiriliyor? Nasıl bir riskle karşı karşıyayız? Sosyal uzaklaştırma işe yarar mı? Kalabalık ortamlarda bulunmamak çözüm mü? Koronavirüse karşı nelere dikkat edeceğiz? Dünya koronavirüs ile nasıl mücadele ediyor? Koronavirüs tedavisi nasıl yapılıyor? Koronavirüs sorununu nasıl çözeceğiz?

– Koronavirüs dünya ekonomisini vurdu! Alınacak ekonomik tedbirler ne? Koronavirüs dünya ekonomisini nasıl etkiledi?

Seyretmek için: https://www.haberturk.com/tv/programlar/video/para-gundem-17-mart-2020-koronavirus-ile-mucadele-ne-durumda-salgin-ne-zaman-biter/679149

Siz de yorumunuzu paylaşın: