ALTERNATİF TIP DA PARA SÖĞÜŞLEME TIBBI OLMUŞ ÇIKMIŞ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
hokkabaz 1

Modern alternatif tıpla gerçek alternatif tıbbın farkı birinin ilaçlarının Allah rızası karşılığı verilmesi, diğeri için çuvalla para ödenmesidir.

Uğur Gönüllü’ nün mektubu:

Üstadım,

Basurdan, guta; şekerden, damar açıcı terkiplere; yüksek tansiyondan reflüye; zayıflamak için sunulan binlerce bitkisel ilaca kadar birçoğunu denedim.

İsveç Şurubu için yazılanlar inanılmazdı örneğin.

Hele reflü için kakalanmaya çalışılan sıvı hakkında sonuçlar mucize deniyordu.

Reflüyü kökünden kazıyormuş.

Bir ara tv kanallarında hergün reklâmı yapılan damar açıcılara dadandım.

Ölüyordum.

Forget coronavirus, homoeopathy can't cure anything. It's a ...

Hele bir “doktor”(?!) şeker hastalığına, prostata, yüksek tansiyona kesin çözümler bulduğunu söylüyordu.

Yani, modern tıbbın yapamadığını, bulamadığını, ABD gibi ARGE çalışmalarına milyarlar yatıran ülkelerin hâlâ âciz kaldığı bir kısım hastalıklara karşı suratından müraîlik akan bu doktor bozuntuları, bu din tacirleri kesin çözüm buldukları iddiası ile insanları kandırmaya devam ediyorlardı.

Açıkçası “Modern Ticari Tıp” neyse bence “Alternatif Ticari Tıp” da aynı mantıkla tek derdi “para söğüşleme” olan hedefine yönelik çalışmakta.

Her şeye tek bakış açıları var bu 2 üvey kardeşin: Kâr etme, aşırı para kazanma…

Bu nedenle belki, gerçekten hedefi insanları iyileştirmek olan hekimlere rastlayamadığımdan için, çok yarar görebileceğim alternatif tıbbın ot, çöpünden hiçbir fayda elde edemedim.

Bu nedenle şimdilerle “flaş, flaş, flaş” diye başlayan reklâmlarla sunulan hiçbir bitkisel ilaca artık eskisi gibi iltifat etmiyorum.

Çok büyük bir hayal kırıklığıdır benim için alternatif tıp…

Yazı için 4 yorum yapılmış:

  1. Ali Tüzemen dedi ki:

    maalesef hocam eğitim sistemimiz hekimleri ilaç endüstrisinin oyuncağı yaptı, gereksiz ameliyatlar ile halkı yıllardır soyuyorlar, insanlar tepki olarak alternatif tıbba yönelince onunda sahtekarları hemen çıktı, maksat para kazanmak, nasıl olursa olsun..

  2. Narin dedi ki:

    Kendimi bildim bileli bir içgüdü ile bunu savundum ve uyguladım. Ama etrafımdaki kimseye anlatamadım.Kaya tuzuna daha da huzurla devam öyleyse.

  3. Ümit dedi ki:

    Kolunu bir dakika havada tutarsan sorun yok ama 10 saat tutmaya çalışırsan ne olur acaba?

  4. İrfan Özman dedi ki:

    Askeri ücret ile yeterli beslenmek mümkün mü: insanların her türlü vitamin ve mineral ihtiyacı vardır birisinin eksikliği olursa hastalık meydana gelir üstelik tüm düşmanlıklar peş peşe Radyasyon gıda katkı maddeleri koruyucular ilaçların yan tesirleri GDO lu besinler …..

Siz de yorumunuzu paylaşın: