BİRİ BİZİ HASTA EDİYOR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla

İlaç, silah ve uyuşturucudan sonra dünyanın en kârlı sektörü! Şeytanın aklına dahi gelmeyecek ilaç pazarlama taktikleri, yapılan gizli reklâmlar, “icat edilen” yeni yeni hastalıklar kârlılığı her daim yüksek seviyede tutuyor.

Tabii ilaç firmalarıyla noter onaylı anlaşmalar yapan, “plaj tıbbı”nda uzmanlaşan doktorları da unutmamak lazım!

Üstüne “safra kesesi ameliyatı olana apandisit bedava” türünden hastane promosyonunu da ekleyin. İşte size tıp sektörünün röntgeni!

Diyelim ilaç firması-doktor-hastane triosunun tuzaklarına düşmediniz.

Yine de kurtulmuş sayılmazsınız.

Hastalanmamak için Barbi bebeklerle, okul çantasındaki Pembe Panter´le kısırlık yapan cep telefonlarıyla, allı pullu cipslerle, kolayla, gazozla, di?el okul servisleriyle, evinizdeki kimyasallarla, hatta parmağınızın ucundaki fareyle biie savaşmak zorundasınız!

Prof. Dr. Ahmet Rasim Kiiçükusta bu kitabında “bizi hasta edenler”! tek tek deşifre ediyor.

Cesurca; her zamanki anlaşılır, akıcı ve nüktedan üslubuyla…

Kitabın Sunuş bölümünü kaleme alan Mehmet Barlas´a göre Küçükusta, en karmaşık konular yelpazesinde, en anlaşılmaz meseleleri basite indirgeyebilen “usta” bir yazar, akciğerlere nefes veren “usta” bir hekim.

“Usta”nııı dileği ise çok açık: “Tüm dünyada doktorlar İlaç endüstrisinin kucağında oturan fino´lardan farksızlar. Tıp, ilaç firmalarının denetimi ve kontrolü altında. İnşallah, bir an önce özgürlüğümüze kavuşuruz.”

Kitabın Orjinal Adı : BİRİ BİZİ HASTA EDİYOR
Yayınevi : HAYY KİTAP
Yazar : AHMET RASİM KÜÇÜKUSTA
Kategori : SİYASET, POLİTİKA-EKONOMİ – POLİTİK

Piyasa Fiyatı : 7,00 – TL
İndirimli fiyat  : 6,30 – TL
ISBN No  : 978-975-9059-52-1
Barkod No  : 9789759059521
Sayfa Sayısı  : 116
Temin Süresi  : 3 Gün
Boyutları : 135-195
Kapak Cinsi  : KARTON
Basım Tarihi  : 2008-6

Yazı için 4 yorum yapılmış:

  1. İZZET GÜLLÜ dedi ki:

    Hekim olarak tek tek hastalarınıza;

    İnsan olarak çevrenize;

    Hoca olarak öğrencilerinize yani geleceğe;

    Yazar olarak okur yazar – entellüktüel çevreye faydalı oldunuz.

    Şimdiki dik, onurlu ve cesur mücadelenizle de topluma hizmet ediyorunuz. Allah sizi yetiştiren anne babanız başta olmak üzere yedi ceddinize rahmet etsin inşallah!

    Bir insan bazen bir dünyadır aslında! Bir insan olarak çıktınız, yılmadınız, tamah etmediniz, sinmediniz, görüyorsunuz ki ülkede neleri yerinden sökmeye başladınız. Allah muvaffakiyetlerinizi daim kılsın.

  2. feza dedi ki:

    sayın hocam son günlerde alkali su yada karbonatlı su ve gümüş suyu ile bir çok hastanın iyileştiği haberleri açıkçası beni çok şaşırttı.sizce bu doğru olabilirmi.bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

  3. feza dedi ki:

    sayın hocam songünlerde face sayfalarında karbonatlı su ve gümüş suyu içerek iyi olan hasta yorumaları var açıkçası bu benş çok şaşırttı.bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Siz de yorumunuzu paylaşın: