DOKTOR OLARAK EKRANA ÇIKMANIN FORMÜLÜ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
DOCTORS

Bugün, televizyonlara program yapan bir medya şirketinden aldığım e-postada “doktorların”  nasıl “ekran yıldızı” olabileceklerinin formülü anlatılıyordu.

Şöyle bir kafadan basit bir hesap yaptım. Ben bu şirketle çalışmış olsaydım bugüne kadar birkaç milyon dolar harcama yapmış olacaktım.

Neyse ki bizleri para talep etmeden ekrana çıkaran yapımcılar da var.

Allah onlardan razı olsun diyerek… kısa zamanda meşhur olmak isteyen meslekdaşlarıma duyururum: 

DOKTOR OLARAK EKRANA ÇIKMANIN FORMÜLÜ

Merhabalar, 

Sizlere şirketimiz yapım ve koordinatörlüğünde olan programlardan bahsetmek isterim. 

BİRİNCİ PROGRAM

… Kanalında hafta içi her gün … saatleri arasında ….’un sunumunda canlı olarak yayınlanmakta olan 2 saatlik programımıza günde 3-4 doktor konuk alabilmekteyiz. 

Her bir konuğumuza ayrılan süre 20 dakika olup bütçesi 2.250 TL+KDV’dir.

İKİNCİ PROGRAM 

Hafta içi her gün saat … arası …TV’ de … sunumunda canlı olarak yayınlanmakta olan programımıza her gün 1 konuk alabilmekteyiz.

15 dakikalık konuk katılım bütçesi 2.500 TL+KDV’dir. 

Her iki programımızda da yayın süresince profesyonel call center’ ımızın numaralarını vermekteyiz ve bize ulaşanların numaralarını bizzat kendimiz alarak yayın sonrasında sizlere rapor etmekteyiz.

Dilerseniz yayın esnasında arayanlara merkezinizin numaralarını vererek hastaların sizinle kontak kurmasını sağlıyoruz. 

İzleyicilerimiz yayından sonraki günlerde bile bize ulaşarak sizinle iletişime geçmek isteyebiliyorlar, biz de her daim sizinle iletişime geçmelerini sağlıyoruz. 

Yayın esnasında, izleyicilerimizin ilgisini çekmek adına, formata uygun olarak görsellere de vtr ya da dsf olarak yer verebiliyoruz… 

Size ayrılan sürede dilerseniz tedavi sürecini sunucumuzun ya da konuğumuzun üzerinde uygulamalı olarak da gösterebiliyorsunuz…

Programlarımızı izleyebileceğiniz linkleri aşağıya ekliyorum;

http://www

http://www.

Konuyla ilgili her türlü sorunuzda yapım koordinatörümüz … ile temasa geçebilirsiniz.

En kısa zamanda birlikte çalışabilmemiz dileğiyle…

Yazı için 2 yorum yapılmış:

  1. tuna erinçler dedi ki:

    Gelişmiş ülkelerde bu işin bu kadar cılkı çıkmamıştır. Hele bizde, ameliyathane pijaması ile ekrana çıkan biri var ki uygar ülkelerde ameliyathane pijaması hastane içinde dahi ameliyathanenin dışında giyilmez. Hastane içi kıyafeti; beyaz gömlek, beyaz pantalon, beyaz önlük, beyaz ayakkabı ve beyaz çoraptır. Bu arkadaş hiç mi gidip bunu görmemiş veya duymamış? O ülkelerde aile hekimi devlet memuru değil serbest çalışan hekimdir,hasta aile hekimini kendi seçer ve ona güvenir, medyada yalan yanlış sağlık öğütleri olmadığı gibi, olsa da vatandaş onlara aldırış etmez. Aile hekimi,bizdekiler gibi karşısına defalarca gelmiş hastasını tanımamak şöyle dursun, hastasının evindeki köpeğinin adını bile bilir.

  2. Can boysan dedi ki:

    6-Ekim tarihli yazıyı çok beğendim.Ayrıca sayfanızda çok hoşuma gitti. Ahmet Rasim Hoca da çok sevip takdir ettiğim,izlemekten sonsuz haz duyduğum bir bilim adamımız onunla iftihar ediyoruz…

Siz de yorumunuzu paylaşın: