BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI PENİSİNİN SÜREKLİ EREKTE OLMASINA YOL AÇTI

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Son yıllarda oldukça yaygın hale gelen estetik ameliyatları düzgün ve işinin ehli bir uzman tarafından yapılmazsa kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Ne kadar kötü bir sonuç ortaya çıkarabilir ki demeyin!

45 yaşındaki Neven Cigahovic’in yaptırdığı burun estetiği penisine sürekli olarak kan gitmesine ve kanın penis bölgesinde kalmasına yol açtı.

Burun estetiği ameliyatı penisinin sürekli erekte olmasına yol açtı

Estetik ameliyat bağımlısı Hırvatistanlı Neven Ciganovic’in başına 40 yıl anlatsa kimseyi inandıramayacağı bir durum geldi.

45 yaşındaki Nevan’ın iddiasına göre geçirdiği burun estetiği ameliyatı penisinin sürekli olarak ağrılı şekilde erekte olmasına sebep oldu.

Neven’e estetik ameliyat sırasında seks isteği ile bağlantılı olmayan uzun süreli ve ağrılı ereksiyon anlamına gelen priapizm teşhisi konuldu.

Neven, İngiliz Channel 4 için çekilen ve hayatını anlatan bir belgesel için İran’da burun estetiği ameliyatı geçirdi.

Ameliyatı değil doktorla olan danışma seansını kaydettiklerini söyleyen Neven kendisine genel anestezi yapıldığını ve anesteziye olumsuz tepki verdiğini belirtiyor.

Bunun üzerine reality televizyon yıldızı Neven Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da tedavi gördü fakat şiddetli ağrılara rağmen ağrı kesici verilmedi.

Geçtiğimiz Cuma gününden bu yana hastanede tedavi gören Neven analijezik alamadığını çünkü hastaneden hastalara bunu vermediklerini ve bu sebeple ağrı ve acı çektiğini söylüyor.

Neven birkaç gün daha hastanede tedavi görecek.

Tam olarak iyileşmesi ise birkaç ayı alacak.

Neven daha önce burnuna, diline, karnına ve çenesine birkaç defa estetik ameliyat yaptırdı.

Vücudu dövmelerle kaplı Neven son geçirdiği burun estetiği ameliyatının burnundaki kusurlu görünümü ortadan kaldıracağına inanıyor.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/burun-estetigi-ameliyati-penisinin-surekli-erekte-olmasina-yol-acti-mola-4646/

 

Siz de yorumunuzu paylaşın: