TAM BENDEN

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Yeniçağ’ da Burhan Ayeri’ nin köşesinden:

Madem doktorla başladım, devam edeyim. 40‘ta son konuk Dr. Yavuz Dizdar‘dı. Bu kanser uzmanı İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü’nün öğretim üyesi. Her zaman saygı duymuşumdur. “Bozulmayan yoğurtlar” ve “45 günde yenir hâle getirilen piliçler”deki üç kağıtları ilk kez ortaya çıkarandı. Sahtekârlıkları afişe eden kişi oldu. Bu yüzden bazı lobilerin boy hedefi.

Kanserle yiyecek ilişkisini, ilaç gruplarının yıldırma gayretlerini ortaya koymaya devam ediyor. Mesleğini para kazanma uğruna kullananları afişe etmekten çekinmiyor. Bunlar için kullandığı “Vicdan hayat kurtarır” sözünü Hipokrat yemininin yanına asmalı.

İlle de peynir

Dr. Dizdar’ın iki önemli yanı daha var. “Et, balık yemeyebilirim. Ancak peynirsiz yapamam.” Diğeri de müthiş hayvan sevgisi. Tam benim kafamda. “Susuz bir köpekle anında ilgilenirim. Aç bir kediyi de mutlaka doyururum” diyor.

Unutmadan Buket Aydın‘a 40 için bir konuk ismi önereceğim; Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta. Her lafı kıyamet koparan cinsten. Teklif benden, karar onun.

Kaynak: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/dev-ekonomiden-kimler-nemalaniyor-50355yy.htm

 

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Ahmet Mithat CAN dedi ki:

    UZMANLARDAN EZBER BOZAN AÇIKLAMA! KIŞIN DONDURMA YEMELİYİZ ÇÜNKÜ…

    Bizlere balık tavsiye eden profesörümüzden sonra yine bir profesörümüz dondurma yememizi tavsiye etti.

    Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, dondurma hakkında doğru bilinen yanlışlar olduğunu dile getirdi ve açıkladı : Yaz sıcaklarının vazgeçilmezi dondurmanın kışın da hastalıklardan korunmak için tüketilmesi gerektiğini söyledi.

    Kış aylarında yenilen dondurmanın hasta yaptığı yönündeki önyargıların yersiz olduğunu ifade eden Prof. Özyaral, bunun aksine VÜCUDUN DONDURMAYA DÖRT MEVSİM İHTİYACI OLDUĞUNU söyledi.

    “Dondurmanın, gribe karşı koruyucu etkisinin yanı sıra, immün sistemi güçlendirdiği için gripli iken mikroplarla savaştığını, dolayısıyla kar yağarken de, 7/24, yaz-kış, dört mevsim dondurma tüketmelisiniz” dedi.

    Bu çok güzel özellikleri okuyunca 7/24 dondurma yememekle hata yaptığımızı anladım. Yalnız haberde 7/24 yiyeceğimiz dondurmadan alacağımız şekeri ne yapacağımız ile ilgili bir bilgi göremedim.

    Ahmet hocam bu konuda bilgisi olmayan bizleri aydınlatırsanız memnun oluruz.

    https://www.sabah.com.tr/kadin/2019/01/13/uzmanlardan-ezber-bozan-aciklama-kisin-dondurma-yemeliyiz-cunku?paging=1

Siz de yorumunuzu paylaşın: