BU ADAM NEDEN BU KADAR ÇOK ELEŞTİRİLİYOR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Ekşi Sözlük‘ ten “tatlı” yorum:

ben anlamadım bu adam neden bu kadar eleştiriliyor. söylediği her şey çok mantıklı geliyor bana. 

gereksiz ilaç kullanımına karşı, haksız mı? kişide ufak bir iltihap sorunu oluyor dayıyorlar antibiyotiği, 15 gün sonra iltihaplanma tekrar oluyor. o kişinin çözmesi gereken başka problemlerin olduğu anlatılmıyor. daya ilacı gönder. 

sevdiğiniz, istediğiniz bir sporu yapın, hatta spor yapmayın sadece hareketli olsanız yeter, sevmeden bir işi yaparsanız strese girersiniz bu vücut için daha tehlikeli diyor, haksız mı? kilolu bir insan gidiyor spor salonuna ‘git 1 saat yürü, arkasından gel şu ağırlıkların altına gir’ deniyor kendisine. adam için tüm bunlar zulüm, belki koşu bandından nefret ediyor. strese girdikçe ne kilo verebiliyor ne sağlıklı hayatın zevkini çıkarabiliyor. ve obeziteye devam. 

bir çok hastalıkta erken teşhisin önemi yoktur diyor. gidip her sene ben akciğer kanseri miyim diye kontrol edeceğine sigarayı bırak diyor. akciğer kanseri olduğunu öğrensen ne olacak diyor. haksız mı? 

kronik tüm hastalıkların sebebi paketlenmiş, işlenmiş gıdalar ve şeker diyor, haksız mı? 

süper gıda yoktur. her sene bir gıda popüler olur ve bunlar pazarlama hilesidir diyor. doğal olan tüm gıdalar süper gıdadır diyor. haksız mı? 

kimyasal içerikli cilt ürünlerinden kaçının diyor. haksız mı?

neticede bir çok röportajını dinledim. haksız olduğu tek bir konuya denk gelmedim. aşı meselesinden anlamam o konuda yorum yapamam ama genel olarak söyledikleri doğru şeyler diye düşünüyorum.

 

Kaynak: https://eksisozluk.com/ahmet-rasim-kucukusta–1504639?p=7

Yazı için 5 yorum yapılmış:

  1. höwedes dedi ki:

    ekşi sözlük bir mezbeleliktir

  2. Sahir dedi ki:

    Ekşi sözlükte yazanların çoğu trol yani bir takım grupların adamları. Bunlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. İşleri sizi karalamak itibarsızlaştırmaktır ama bu örnekte de olduğu gibi nadir olarak gerçekten doğruları yazan samimi yazarlar da olabiliyor.

  3. İdil dedi ki:

    Ekşi sözlüğe bu kadar değer vermenizi anlayamadım doğrusu. Ekşi sözlük nedir ki yani adını bile anmaya değmez garip tuhaf ahlaksızca yazı yazanların çamur atanların itibarsızlaştırma yapanların mekanıdır. Sizi övseler ne olacak şanınıza şan mı katacaksınız. Silin atı bu saçma yazıyı.

  4. Muzaffer Şahin dedi ki:

    Eşi Sözlükte de doğruları yazan yazarlar varmış demek ki

  5. Ali Nuri dedi ki:

    Ekşi sözlükte böyle bir yazı!!! Vallahi Ahmet Hoca kendisi yazsa kendini bu kadar iyi anlatamazdı. helal olsun yazana. Bence tam doğruları yazmış.

Siz de yorumunuzu paylaşın: