ÇOK ÖZENDİĞİMİZ AMERİKAN SAĞLIK SİSTEMİ BUDUR!

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
sicko

Bu filmi seyretmediyseniz mutlaka seyretmenizi “hararetle” tavsiye ediyorum. Belki o zaman bizdeki sağlık sistemini, hastaneleri, doktorları, hemşireleri.. daha iyi değerlendirirsiniz.

SICKO çılgın, genellikle nankör ve her daim çıkar ilişki sağlayan Amerikan Sağlık Sistemini gözler önüne seren bir portredir. Günlük hayatta insanların tıp alanındaki bakımla ilgili karşılaştıkları sıra dışı ve üzücü hadiseleri anlatmaktadır.

Michael Moore, adeta yeni bir devir başlatmış olan eski filmleri Oscar ödüllü Bowling For Columbine ve tüm filmlerin belgesel tarzındaki gişe rekortmeni FAHRENHEIT 9/11’in yolundan gidiyor. Yeni filmi Sicko’nun, yaptığı en iyi film olduğunu iddaa edenler mevcut.

Sicko | Tevfik Özlü

Gösterim tarihi: 7 Mart 2008
IMDB puanı: 8.3/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Michael Moore (Michael Moore) , George W. Bush (George W. Bush)
Tür: Belgesel
Senaryo: Michael Moore
Yönetmen: Michael Moore

Buraya tıklayın:

http://www.evrenselfilm.com/hasta-8-210.html

https://vimeo.com/31308078

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. İlk çıktığında izlemiştim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. “Çok özendiğimiz Amerikan Sağlık Sistemi” demişsiniz. Ben özenme aşamasını geçip çoktan benimsediğimizi yani istenen rotaya girdiğimizi (buna globalleşme diyorlar) görüyorum. Yani iş işten geçti bizim için. Amerika bile döner bu yoldan istese ama biz artık dönemeyiz.

Siz de yorumunuzu paylaşın: