ALTERNATİF TIP ÇÖPLÜĞÜNE SÜRÜKLENİYORUZ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Modern tıbbın ilaç endüstrisinin kucağında oturan şarlatanları ne kadar zararlıysa alternatif tıbbın şaklabanları da o kadar zararlıdır.

***

DHA’ nın haberinden:

Onkoloji uzmanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, kanserle ilgili suistimallerin arttığını, halkın doğru bilgilendirilmesi gerektiğini ve ülkenin alternatif tıp çöplüğüne doğru sürüklendiğini söyledi.

Türkiye’deki check-up uygulamalarını da eleştiren ve bunların ciddi sorgulanması gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, profesyonel suistimallerine de ‘dur’ denilmesi gerektiğini kaydetti.

Alternatif tıp alanında suistimallere çok üzüldüğünü kaydeden Prof. Dr. Özdoğan, “Ülkem alternatif tıp çöplüğüne doğru sürükleniyor. 1000’in üzerinde hekim kurslarla hızlıca yetişmeleri ve neredeyse tüm tedavilerde hepsini de ellerindeki birtakım geleneksel yöntemlerle tedavi etmeye çalışmaları nedeniyle önümüzdeki süreçte büyük sorun yaşayacak. Tedavilerini geciktirdikleri ve doğru tedavi etmedikleri için onları bekleyen önümüzdeki süreçte büyük tehlikeler var ve suçlanacaklar, yargılanacaklar” dedi.

Kaynak: http://www.dha.com.tr/profesorden-kanser-uyarisi_1491427.html

Siz de yorumunuzu paylaşın: