TIPTAN UZAK SAĞLIKLI HAYAT

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Bu kitabım hayatınızı değiştirecek.

Diyet yapmadan; süper gıdalara, mucize kürlere ihtiyaç kalmadan; özel formüllere, sihirli reçetelere başvurmadan sağlıklı beslenmeyi öğreneceksiniz.

Bu kitap sayesinde doktordan, hastaneden,tahlilden-tetkikten, ilaçtan yani kısaca tıptan uzak sağlıklı yaşayacak ve tüm kronik hastalıklardan da korunacaksınız.

Herkes için geçerli, kafa karıştırmayan, ucuz, basit, geleneksel ve bilim dışı!

Sağlığınız yerinde ise lütfen tıptan uzak durun ama gerçekten hasta iseniz başvuracağınız tek yer de tabii ki modern tıptır. Atalarımızın “Allah doktora muhtaç etmesin ama doktorsuz da bırakmasın” sözü tam da bunun için söylenmiş olmalıdır.

Hasta olmamak büyük ölçüde kendi elimizdedir ve bütün mesele de sağlıklı yaşamanın icaplarını yerine getirmekten ibarettir. Ben bu felsefeyi “Tıptan Uzak Sağlıklı Hayat” sloganı ile özetliyorum.

Sağlıklı ve uzun yaşamanın en önemli unsuru da benim “Adam Gibi Beslenme” adını verdiğim, atalarımızın binlerce senedir uyguladıkları beslenme modelidir. Tıbbın babası Hipokrat bu hakikati 2500 sene evvel “Besinler ilacınız, ilacınız besininiz olsun” sözüyle ifade etmiştir.

Modern ticari tıbbın beslenmeyle alâkalı tavsiyelerinden uzak durarak ve adam gibi beslenerek tüm kronik hastalıkları önlemek ve erken dönemde hepsini tedavi etmek de mümkündür.

Elinizde tuttuğunuz bu kitap da tıptan uzak sağlıklı yaşamanın ne demek olduğunu, bunun nasıl başarılabileceğini, adam gibi beslenerek nasıl sağlıklı olunacağını anlatmaktadır.

Gelelim neticeye:

Bu bir diyet kitabı değildir.
Bu kitapta süper gıdalar, mucize kürler gibi şeyler aramayın.
Bu kitapta hastalıklar için de özel formüller, sihirli reçeteler de yok.
Bu kitap okuyucuya insanların binlerce senedir nasıl beslendiklerini hatırlatmaktadır.

***

Hamur Tipi : 2. Hamur

Sayfa Sayısı : 448

Ebat : 15,5 x 23

İlk Baskı Yılı : 2019

Baskı Sayısı : 1. Basım

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Cemre dedi ki:

    Çok faydalı bir kitap herkese öneririm. Hatta bir yere hediye götürmek için de çok ideal.

Siz de yorumunuzu paylaşın: