GELİŞMİŞ ÜLKELERİN VE AŞI ŞİRKETLERİNİN KORONA İLE İMTİHANI

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Halk sağlığı imtihanı: ABD’ den AB’ ye DSÖ’ den CDC’ ye Fauci’ den Wolensky’ e, oturun yerinize. Hepinize sıfır!

Pazarlama imtihanı: Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson&Johnson’a, aferin çocuklar. Hepinize yıldızlı peki!

***

PhD Korcan Ayata‘ nın tivit dizisi:

Daha tek bir Covid aşısı dahi yaptıramamış ve risk grubunda milyonlarca insan varken, 3. tur aşılamaya geçmiş, çocuk ve gençlere bile aşı dayatmaya başlamış ülkelere, “gelişmiş ülkeler” diyoruz.

Her PCR pozitife vaka, her vakaya hasta, her hastaya yoğun bakıma girip, hayatını kaybedecek gözüyle bakarak istatistikleri değerlendirenlere “uzman” diyoruz.

Daha çok insan, daha çok doz aşı olsun diye söylenen yalanları, gerçek dışı verileri, anlatılan bütün bu masalları sorgulayanlara da “aşı karşıtı” diyoruz.

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1422166626946981893?s=20

 

Yazı için 3 yorum yapılmış:

  1. Mukadder dedi ki:

    Esprili tvitlerinizin hayranıyım.

  2. Enthusiast dedi ki:

    Memurlar.net’den bir yorum;

    Aşı adaylarına şüpheyle bakan kişiyle yapılan röportaj:

    Soru-1) Bebeklikten itibaren aşılarınızı oldunuz, bu aşıya neden karşı çıkıyorsunuz?

    Cevap: Uzun yılların tecrübesine dayanan aşılara karşı değilim. Faz çalışmaları bitmemiş, hiç kimsenin sorumluluk almadığı, üretenlerin bile kendine yaptırmadığı, verilerin şeffaf olarak paylaşılmadığı aşı adaylarına bu nedenlerle şüpheyle bakıyorum.

    Soru-2) Aşı olmayarak virüsü topluma yayıyor ve kul hakkına girmiyor musunuz?

    Cevap: Aşı fanatiklerinin kusursuz saydıkları test yöntemlerinde bile, aşı olana virüs bulaştığı ve başkasına da virüs bulaştırdığı kanıtlandı. Aşı olanlarda topluma virüs yayıyor. Kul hakkı konusuna gelince, aşı olanlarında virüs yaydığına göre aşı olanlarda kul hakkına girmiyor mu? Aşı olanların ne durumda olduklarına dair dünyada veriler neden açıklanmıyor? Aşıdan kaynaklı ölen veya sağlık problemi yaşayanların kul hakkı yok mu? Özel aşı şirketlerine zorunlu denek olmadığımız için özgür irademize yapılan her gün ve her saat başı yapılan hakaretler, baskı ve tehditler, ayrıca işten atılma korkusu yaşatmaları kul hakkına girmiyor mu?

    Soru-3) Aşı olmayanlar komplo teorilerine neden inanıyor?

    Cevap: Küresel güçlere hizmet eden aşı ve ilaç şirketleri, insanları evlerine tıkarak dünya ekonomisini felç ettiler. Amaçları; ekonomik sıkıntılara ve sosyal kısıtlamalara dayanamayan aşı olmuş insanlara, tek suçlu ve düşman olarak aşı olmayanlar gösterilerek insanları birbirine kırdırmaktır. Böylelikle, aşı olmayanlarda aşı olmak zorunda kalarak Yeni Dünya Düzeni planlarını faaliyete geçirmek için gerekli aşamalardan birini daha geçmiş olacaklar. Sizce özel aşı firmalarının, tüm insanları “Bedava Zorunlu Denek” olarak kullanma politikasının, ülkelerin devlet politikası yapılmaya başlanması, sizce normal bir durum mudur?

    Soru-4) Aşı olmayanlara “cahil, geri kafalı, orta çağ kafası gibi hakaretlerin yanında çok bilmişler ve aşı profesörleri gibi alaya alınan sözler ediliyor. Buna ne diyeceksiniz?

    Cevap: Yaptıkları hakaretler bizi derinden üzüyor. Biz onlara hakaret etmiyoruz. Asıl aşı fanatikliği yapanlar, sizin deyiminizle “ordinaryüs profesör olmuşlar”. Onlar, aşıyı üretenlerden bile daha çok profesör olmuşlar. Çünkü, aşıyı üretenlerin bile sorumluluk almadığı aşı adaylarını fanatikçe savunuyor ve bizlere dikte ediyorlar.

    Soru-5) Aşıyı tercih eden illerde, tahsili yüksek olan insanların yaşadığı görülüyor. Sizce bunun nedeni nedir?

    Cevap: Bir insanın tahsilli olması demek, her konuda bilgi sahibi olacağı anlamına gelmez. Sözünü ettiğiniz veriler de gösteriyor ki, tahsilli insanların büyük bir çoğunluğu, sorgulamadan kendilerine bilim olarak sunulan her şeyi direkt bilim olarak kabul ediyorlar demek ki. Aşı adaylarını, tahsilli insanların yanında, tahsili düşük insanlarda savunuyor. Aşı adaylarına, tahsilli insanların yanında, tahsili düşük insanlarda şüpheyle bakıyor. Tahsilli ya da tahsili düşük fark etmez, her insanın hayatta kalma içgüdüsü ve korku hipnozundan etkilenme oranı farklıdır.

  3. Hüseyin Nihal Atsız dedi ki:

    Eyyy aşı dininin inananları,

    Aşı (?) olmayanlar nasıl olup da aşılı olanların vebaline giriyor?

    Onlar sizin inancınıza sahip değil ki, bu nasıl bir mantık ve muhakeme?

Siz de yorumunuzu paylaşın: