SALGIN AŞILARLA DEĞİL GEÇİRİLEN ENFEKSİYONLARLA SÖNÜMLENECEK

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Dikkat: Yazının sonunda ek var!

***

Doç. Dr. Ferhat Arslan’ ın tivit dizisi:

1-Salgın aşılarla değil, yakınmalı yakınmasız geçirilen enfeksiyonlarla sönümleniyor, sönümlenecek 2- Enfeksiyonun tipi, kullanılan inaktive aşının da yeterli olmayacağının işaretçisidir 3- mRna uygulaması bir aşı değildir. Tıbbi, hukuki ve idari kusurları olan bir nevzuhur şeydir.

4-İlki olan inaktive aşı gönüllük esasına göre olmalıdır. En işe yaradığı ifade edilen kızamık aşısı bile zorunlu değil bu ülkede! 5-Ben kimseye ne aşı olun ne de olmayın demiyorum, mahzurları bilimsel olarak ortaya koyuyorum.

6- Adının önünde ünvan taşıyan herkesi millete kanıt olarak sunduğu makale, tablo veya başka bir veriyi düzgün okuyup paylaşmasını temenni ediyorum. 7- Bir de bu ülkenin özgün verilerinin kapsamlı analizinin yapılmasını istiyorum. İsrail, CDC, Malezya.. Şaka mısınız?

8-SARS-2 PCR testinin, toplumda maske kullanımının, mRNA uygulamasının, eğitim kısıtlamalarının toplum sağlığı için risk oluşturduğunu görüyorum. Bunlarla ilgili yeteri kadar bilgi, kanıt ve gözlem sahibiyim. 9- Süreç artık Aziz Nesin hikayelerinden birinde yaşıyormuş hissi veriyor.

10- Perspektif yazısı yazıp saygın bir aşı dergisinde yayınlayıp, Oxford aşı grubu başkanı ile istişare edebiliyorken, kendi ülkemde sesimi duyurmak için böyle sosyal medya kullanıp dolaylı bir iletişim kuruyoruz. Hem biyolojik hem de istatiksel mahzurları ortaya koyduk.

11- Ne soran, ne dönen, ne sosyal medyada sorularımıza cevap veren var. 12- Bu yüzden sürecin içinde sizlerle paylaştığım bilgiler şahsi bir sorumluluk ibaresi, yarınlar içinde vazifemi yapmış olmanın delilidir.

Kaynak: https://twitter.com/Ferhatarslandr/status/1436737544511803398?s=20

***

EK 1 (12.9.2021): HİKMET GEÇKİL “Sürü Bağışıklığı! Tarihte olmamış birşey… İngiltere’de uygulanan üç Covid aşısının, bulaşmayı yüzde sadece %40-45 oranında azalttığı hesaplandı (İki üniversite tarafından ) Anlamı! 100 aşısız insana çift doz aşı yapsanız, bunların 55 ila 60’ı hâlâ virüsü bulaştıracak…!”

Resim

Kaynak: https://twitter.com/HikmetGeckil/status/1436780691438637057?s=20

***

EK 2 (12.9.2021) AHMET RASİM KÜÇÜKUSTA “Ağustos ortasında yüz yüze eğitime yeniden açıldığından beri San Francisco okullarında hiçbir Kovid-19 salgını olmadı ve son aylarda küçük çocuklar arasında vaka oranları, son derece bulaşıcı delta varyantının yaygınlaşmış olmasına rağmen sabit kaldı. sfchronicle.com/sf/article/New

***

Yazı için 3 yorum yapılmış:

  1. Alişan Yıldıran, Çocuk Hekimi dedi ki:

    Ah benim güzel kardeşim…

    Anlayamıyorsun değil mi?

    Çünkü bize tıp diye öğretilen aslında Flexner raporu ile resmen, Pastör ile gayr-i resmi olarak başlayan ve Mengele ile açılım kazanan, Salk, Hilleman gibileri ile bugünlere gelen bir ritüel..

    Ritüelde de sadece ruhban sınıfının sözleri geçerlidir.

    Bu sebeple peer review diye tuttururlar zaten 🙂

  2. Aziz Hikmet dedi ki:

    Gazeteci Gürkan Hacır’ın anladığını anlayamayana profesörlük verilen ülke neresidir?

    https://ahmetrasimkucukusta.com/2021/09/11/misafir-yazar/hatirlatma-dozu/

  3. Enthusiast dedi ki:

    Bunu sevdim;

    Açık İstihbarat
    @acikistihbarat
    ABD/NATO’nun eteğindeki Monşer askeriye tasfiye edildi;
    ABD/IMF’nin eteğindeki Monşer mülkiye tasfiye edildi.
    Bu pandemi paniği sonrası;
    DSÖ/Pfizer gibilerinin eteğindeki Monşer Tıbbiye’yi tasfiye zamanı.

Siz de yorumunuzu paylaşın: