‘BLUSHWOOD’ MEYVESİ KANSERİN KÖKÜNÜ KAZIYOR!

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Bu kaç yüzüncü mucize meyve, bu kaç bininci kanseri kökünü kazıyan bitki haberi?

Ottan çerden çöpten saptan samandan daldan yapraktan mucize bekleyenler daha çok beklerler.

Sağlıklı yaşamak bir bütündür, yöntemi de adam gibi beslenmedir.

Öyle bir otla, bir meyveyle, bir kürle kanserden korunmak mümkün değildir.

Üçkâğıtçılara gün doğdu gene.

Blushwood bakalım ne zaman pazara düşecek, blushwood besin destekleri bakalım ne zaman çıkacak.

***

Berghofer Tıbbi Araştırma Merkezi’nden Dr. Glen’in yaptığı bir araştırmaya göre ‘Blushwood’ adlı ağacın meyvesinin kanser hücrelerini yok ettiği ortaya çıktı. Bilim insanları bu meyveden aldıkları enzimle kanser tümörlerini yok etmeyi başardılar.

Şu anda test aşamasında olan ilaca EBC-46 adı veriliyor. Bu meyvenin üzerine araştırma yapan Dr. Glen yaptığı çalışmalar sonucunda şunları söylüyor:

Preklinik denemelerimizde, ilacı deneklerimize enjekte ettik. Beş dakika içinde enjekte edilen bölgede morarma görüldü. 24 saat içinde ise tümörün yer aldığı bölge tamamen siyahlaştı. Bunun üzerinden birkaç gün geçince bölgede kabuk oluştu. 1.5 hafta içinde kabuk kendiliğinden düştü ve tümör yok oldu.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.iha.com.tr/haber-blushwood-meyvesi-kanserin-kokunu-kaziyor-642784/

Yazı için 6 yorum yapılmış:

  1. Ahmet dedi ki:

    Siz de hiçbi şeyi beğenmiyosunuz Ahmet Hocam.

  2. metin dedi ki:

    sağlıklı beslenme dediğin zaten ot çöp yemekten geçmiyormu.
    Hiç diilse adamlar uğraşıyor türk doktorları gibi kibirli kibirli eleştiri yapmıyor.
    Devlet gerçekci çözüm odaklı reformlar yapmıyor imam bilmem ne yapıyor uyanıklarda her fırsatta milleti dolandırıyor.
    olanbu

  3. erman dedi ki:

    Aslında eleştirinizi haklı buluyorum. Ancak lezzetli hemen herşeyin zararlı ot ve çöplerin faydalı olduğu sağlıklı ve organik yiyecek ve suyun pahalı zararlı olanların yanıbaşımızda ve bol olmasının etkisini de yadsıyamayız sanırım.

  4. Mehmet Ali Durı dedi ki:

    Hocam yıllar önce tıp mı vardı. İnsanlar bitkisel yöntemlerle iyileşiyorum ibni sinaların kitapları sayesinde insanlar iyileşiyordu o otları bitkileri Allah yarattı bu kadar küçümsemek nedir. Sağlıklı beslenmek nerden başlar. İlaçlar neyden yapılıyor. Tıpbın daha kaç yıllık geçmişi var. Bu kadar Alternatif tıbba neden karşı bu doktorlar gerçekten anlamak zor. Tabı büyük bir rant var kanserin çaresi bulundu ama açıklayan yok. Bizim doktorlar yatsın elin yabancıları arıyorsın dursun. Çok yazık çok.

  5. Mehmet Ersin dedi ki:

    Artık herşeye burun kıvırmaktan vazgeçin.Herşeyi en iyi siz biliyor sunuz. Biraz araştırmacı olun. Sizin desteklediğiniz hangi ilaçlar kanseri iyileştiriyor.

  6. gözde dedi ki:

    (Ottan çerden çöpten saptan samandan daldan yapraktan mucize bekleyenler daha çok beklerler.)siz böyle diyorsunuz da konuşmakla icraat olmuyor malesef. insanlar bu kötü hastalık pençesinde ne yapacağını bilmz bir şekilde derman arıyor. keşke bu insanların umudunu yaralayacak yorumlar yerine inasanların dertlerine derman olacak bir iki açıklama da siz yapıverseydiniz?

Siz de yorumunuzu paylaşın: