KEMOTERAPİ TARİHE KARIŞIYOR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

TRT’ de yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi isimli programda kanser üzerine sohbet ettik. Programa benden başka Prof. Dr. Canfeza Sezgin de katıldı.

Kanser neden artıyor?

Kanserler önlenebilir mi?

Bitkisel ürünler kanserden korur mu?

İleri evre kanserli hastalar neden daha uzun yaşamaya başladı?

Kanser aşısı ne kadar etkili?

Bağışıklığı kuvvetlendiren ilaçlar kemoterapinin yerini alıyor mu?

Seyretmek için: https://www.youtube.com/watch?v=JVrbB7Hfikk

 

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Facebook yorumları dedi ki:

    Ismail Karaçam Doktor taklidi yaparak senede en az dört sağlıklı yaşam ve detox kampı yapan yarannnki ve otçu çöpçü püskülcülerin her kampta milyonlarca dolar sövüşlemesinden bahsedecek misiniz hocam… ayrıca ölüme bile çare çatan tozzzzzzmik bilimcilerin tarım bakanlığı izniyle satışa çıkardıkları ve insanları ecelsiz öldürdüğü sakat bıraktığı destekler ya da hapçıklardan bahseder misiniz hocam…. eczacılar odası… tabipler odası… etik kurullar ne zaman asli işlerine dönecekler… sağlık bakanlığı besin köstek (destek) haplarının ne zaman ölüme bile çare olduğu yalanının üstüne gidecek bunlarıda söyler misiniz hocam… ayrıca….. ayrıca bitkisel yağlar (nane, kekik, okaliptüs vs vs) ısın gerçekte gerçek bitki yapı yerine petrol türevi esanslar olduğu…. offffff yaz yaz bitmez… herkes hasta… ilaç kullanım oranı yüzde doksanlara dayandı,,,,, acil servise gidenlerin sayısı 120 küsür milyona ulaştı…. ülkenin her yerine yüzbinlik şehir hastaneleri kuruluyor… ölüyoruz hocammmmmm…. ölüyoruz…. imdaaaaaaaat….

    ***

    Hilal Çetingöz Hocam sizin için şu TRT yi açtık ama Çobanın arkasından “giderim” diyen o kadın a ki (öyle yapıyor) daha fazla tahammül edemiyoruz

Siz de yorumunuzu paylaşın: