TARKAN’A DOKTORLARDAN DESTEK

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Habertürk’ ün haberi:

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, organik ürünler almaya başlayan Tarkan için, “Eşi ve kızına ambalajlı gıdaları yasaklayan Tarkan’ı can-ı gönülden tebrik ediyor, çocuklara sağlıklı atıştırmalık diye meyve resimli yoğurt, çikolatalı UHT süt, kahvaltılık gevrek ve galeta tavsiye eden Türk Pediatri Kurumu’nu Tarkan’dan ders almaya davet ediyorum” dedi.

Megastar Tarkan, kızı Liya ve eşi Pınar Tevetoğlu’nun sağlığı için ambalajlı gıdaları yasakladı ve organik ürün siparişi vermeye başladı. Eşinin paketlenmiş gıdalar tüketmemesini isteyen Tarkan, bunun için organik gıdalara yöneldi. Organik yumurtalardan sebze ve meyveye, katkı maddesi olmadan üretilen peynir ve zeytinyağına kadar pek çok üründen satın alan Tarkan’a uzmanlardan da destek geldi. 

“TARKAN’I CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, organik ürünler almaya başlayan Tarkan için şu sözleri söyledi: “Eşi ve kızına ambalajlı gıdaları yasaklayan Tarkan’ ı can-ı gönülden tebrik ediyor, çocuklara sağlıklı atıştırmalık diye meyve resimli yoğurt, çikolatalı UHT süt, kahvaltılık gevrek ve galeta tavsiye eden Türk Pediatri Kurumu’nu Tarkan’dan ders almaya davet ediyorum. Bu vesile ile bir kere daha tekrarlıyorum: “Çocuklarınıza paketlenmiş hiçbir yiyecek ve içecek vermeyin, çocuklarınızı markete götürmeyin.”

Kaynak: https://www.haberturk.com/tarkan-a-doktorlardan-destek-2175262

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Ahmet dedi ki:

    Eşi ve kızına ambalajlı gıdaları yasaklayan Tarkan bu davranışıyla büyük takdir toplamıştı.

    Ancak bir içecek firmasının reklam filminde oynayarak Tv ekranlarında boy göstermeye başladı.

    Reklam filminde Tarkan, kendisine ikram edilen içeceği içiyor ve dans etmeye başlıyor.

Siz de yorumunuzu paylaşın: