İKİYÜZLÜ DAVRANAN TARKAN’ I KINIYORUM

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Daha önce Tarkan için, “Eşi ve kızına ambalajlı gıdaları yasaklayan Tarkan’ı can-ı gönülden tebrik ediyor, çocuklara sağlıklı atıştırmalık diye meyve resimli yoğurt, çikolatalı UHT süt, kahvaltılık gevrek ve galeta tavsiye eden Türk Pediatri Kurumu’nu Tarkan’dan ders almaya davet ediyorum” demiştim (1).

Doğru ama ambalajlı gıdalara verip veriştiren Tarkan’ ın Coca-Cola ile reklâm anlaşması yapması beni sükût-u hayâle uğrattı.  (2)

Tarkan, tabii ki istediği şirketle reklâm anlaşması yapabilir, bu kimseyi ilgilendirmez ama ikiyüzlü davranmak işte bu olmaz. 

Sen hem ambalajlı gıdaları eşine ve kızına yasakla, sonra da git bu şirketlerin sembolü ile anlaşma yap, milyonları cebe indir.

Tarkan’ ı bu ikiyüzlü hareketinden dolayı da şiddetle kınıyorum.

Tarkan milyonlar kazanmış olabilir ama milyonların kalbinden silindiğini de bilsin.

tarkan cola ile ilgili görsel sonucu
 
Yakıştı mı bu yaptığın Tarkan?

***

Coca-Cola Tarkan ile yeni reklam filmini yayınladı” başlıklı haber aynen şöyle (2):

Geçtiğimiz haftalarda Coca-Cola Tarkan ile ortak çalışma kararını açıklamıştı ve bu anlaşma ilk meyvesini kısa sürede verdi.

Ogilvy İstanbul imzası taşıyan Coca-Cola’nın yeni reklam filmi markanın daha da kıpır kıpır olduğunu söylüyor.

Havaalanında uçağını bekleyen Tarkan’ı öncelikle uyuyarak görüyoruz. Hayranı Tarkan’ı görünce hemen bir Coca-Cola açıyor ve Tarkan sese uyanarak koladan bir iki yudum alıyor. Kolayı yudumlar yudumlamaz enerjisi yerine geliyor ve direkt oynama başlıyor. Bu ana tanıklık eden bir bekleyen ise Instagram Story’e Tarkan’ın oynamasını paylaşıyor ve herkes tarafından görülen bu kıpır kıpırlık dans popüler oluyor. Sokakta, kafede, okulda her yerde herkes tarafından yapılan dans bir anda Tarkan sayesinde gündem oluyor ve marka kıpır kıpır bir yıl olacağını yeni reklam yüzü ile mesajı veriyor.

Kaynaklar:

1.http://ahmetrasimkucukusta.com/2018/10/11/hakkimda/tarkana-doktorlardan-setek/

2.https://www.campaigntr.com/coca-cola-tarkan-ile-yeni-reklam-filmini-yayinladi/

Yazı için 3 yorum yapılmış:

  1. FATOŞ dedi ki:

    TAM BİR SAHTEKARLIK ÖRNEĞİ

  2. Ayşe dedi ki:

    Para para para gerisi yalan dolan

  3. Sebla dedi ki:

    Bu tipler için kendi menfaatleri önemlidir. Başkalarının sağlığının zerrece önemi yoktur ve üstelik te bunu acımasızca kullanırlar

Siz de yorumunuzu paylaşın: