EKONOMİYE AŞI YOK MU?

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Arslan Bulut‘ un yazısı:

İktidar, Türkiye’de yaşanan ekonomik krizi, kriz olarak görmüyor. Çünkü Türk Lirası’nın değerini, kendileri bilerek ve isteyerek düşürdüler. Buna karşılık, “Çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz” diyorlar ve yeni asgari ücreti öne sürüyorlar ama daha şimdiden küçük çapta Türk Lirası birikimi olan vatandaş, resmen soyulmuş durumdadır. Genel olarak ücretlerde artış olsa bile, bunun enflasyonu karşılayamayacağı ortadadır.

***

“Küresel pandemi tiyatrosu”nda ise benzer politikalar var. Dünya Sağlık Örgütü ve dünya medyasını kontrol eden merkezlerden yayılan sahte haberlerle bütün insanlık korkutuldu ve herkese, içinde bakırdan 200 kat iletken bir madde olan grafen bulunan olan aşılar kurtuluş ümidi diye dayatıldı. Zaman ilerledikçe, bu aşıların ölümcül yan etkileri ortaya çıkmaya başladı. Kalp krizinden ölümler, korona ölümlerinin önüne geçti ama bu vakaların istatistiklerini bile tutmuyorlar.

İnsanlar devletlerin baskısıyla aşı oldukları için bütün devletlerin böyle büyük bir aldatmacaya alet olamayacağını düşünüyor! Bu algıyı yıkacak bir durum var.

Dünyanın en iyi futbolcularından bir olan Barcelonalı yıldız Aguero‘nun, kalp sorunu olduğundan futbolu bıraktığı açıklandı. Maç esnasında ani kalp sorunu yaşayan Aguero‘nun iyileşmediği ortaya çıktı.

2021 yılında aşı olduktan sonra maç veya antrenman sırasında kalp krizi geçirerek sahaya yığılıp kalan, futbolcu sayısında dünya çapında bir artış var. Bu konuda yapılan bir araştırmaya göre, 2021 yılında dünyada çoğu futbolcu olmak üzere 317 sporcu kalp krizi geçirdi, bunların 178’i maç sırasında veya birkaç gün sonra öldü. Bütün vakalarda sporcuların aşılı olduğu tespit edildi.

https://bit.ly/3GiISOC adresinde bu konuda ayrıntılı bilgiler var. Tek tek 317 sporcu hakkında bilgi veriliyor ve deniliyor ki, “Birçok spor takımının artık her mevkide birden fazla yedek oyuncusu var. Kulüpler ve büyük medya, bunu saklıyor.”

Hollanda’dan yazan Av. Hasan Acun da “FIFA verilerine bir göz atın. Futbol sahalarında kalbini tutup yere yığılan futbolcu sayısında artış var. Pfizer şirketinin eski araştırma bölümü başkanı, ‘3. doza yaklaşmayın’ diye neredeyse insanlara yalvarıyor.” diyor.

***

Prof. Dr. Canan Karatay ise “üçüncü varta” başlıklı yazımla ilgili olarak, “Arslan Bey, yazınız çok güzel. Virüslerde bulunan protein dikenlerinde her an varyant oluşuyor. Lenfositlerin de hafızaları bu nedenle sıfır sayılıyor. Aşılar sayesinde hatırlamaları falan hikâye… Vakaların hızlanmasını da aşılar tetikliyor tabii.

Bakın Omicron için korkutma başladı, oysa korkulacak hiçbir ciddi sorun yok. Çok hafif bir grip olarak geçtiğini Fauci, Bill Gates bile dile getiriyor.” diye mesaj gönderdi.

***

Fox News haber sunucusu Tammy Bruce, Washington Times’ta, “Normaller, Biden’ın COVID-19 emirlerine karşı mücadeleyi kazanıyor” başlıklı yazısında çalışanlara aşı zorunluluğunu durduran yargı kararlarından örnekler verdi ve bunları “Hayatımızın tam kontrolünü ele geçirmek için COVID-19’u kullanan yozlaşmış politikacıların ve onlara eşlik eden bürokrasinin bir duvara tosladığına dair işaretler” olarak değerlendirdi..

Bruce“Bilimin görmezden gelinmesi, alınan kararların geçimimizi tehdit etmesi, çocuklarımızı gasp etmeye çalışmaları ve ‘sağlık’ adına kitlesel gözetleme düzeneği kurulması artık ortaya çıktı. Amerikalılar buna teslim olur mu? Pandemi Tiyatrosu’nu ‘yeni normal’ olarak kabul eder miyiz? Cevap, şükürler olsun, hayır oluyor.” dedi.

Türkiye’de ise kapanmalar, aşı dayatmaları, insanları karekodlamak yetmedi, halkın direncini bir de ekonomik krizle kırmaya çalışıyorlar. Ekonomiye aşı yok mu?

Kaynak: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ekonomiye-asi-yok-mu-493402h.htm

***

Siz de yorumunuzu paylaşın: