BU ÇALIŞMA YERYÜZÜNÜN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK OLAYIDIR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Dikkat: Yazının sonunda ek var!

***

Jüpiter çalışmasını hatırlatırım! Ona bile rahmet okuttular.

Not: Jüpiter, bir gezegendir.

***

Kardiyolog Dr. Özcan Yücel‘ in tivit dizisi:

” 22.000 placebo ve aşı grubu olmak üzere toplam 44.000 kişi. Exclusion kriterleri ile birlikte çalışmaya 2×18.000 kişi alındı. Toplam 170 kişi Covid olunca çalışmayı sonlandırıldı. 8 kişi aşı grubunda, 162 kişi placebo grubunda. Ölüm yok.

Dikkatinizi çekerim her iki grupta da Covid nedenli ölüm sıfır. Çalışmayı 60 yaş altı grupta yaptılar. Ortalama yaş sanırım 44 dü. Çalışma ortlatma süresi 8 haftaydı. Her yönüyle kusurlu. Acil kullanım 7nayı alınınca placebo grubunu unmask yapıp geri çağırıp aşıladılar.

Bu şekilde kontrol grubunu ortadan kaldırmış oldular. İki grup arasındaki 4. 6. 8. ay etkinlik ve komplikasyon farkını hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz. Dahası İstatistiğin en aldatıcı terimlerin kullandılar. Rölatif risk azalması. Buna etkinlik dediler. Etkinlik %94 ilan ettiler.”

Bunu tüm dünya 100 kişiye aşı yapılırsa 94’ü kurtulur olarak anladı. Oysa mutlak risk azalması %0.8 di. Bu da şu demekti bir kişiyi Covid olmaktan kurtarmak için 120 kişiye aşı yapılmalıydı. Bakın ölümden bahsetmiyorum Covid hastalığından bahsediyorum.

Hocam bu çalışma Pfizer ve Biontech firmalarınca finanse edildi. Firma sponsorlu klinik çalışmalar en itibarsız çalışmalardır. Manipülasyonu açıktır, veriler hep ama hep gizlidir. Bana göre bu çalışma yer yüzünün en büyük dolandırıcılık olayıdır. Dünya daha büyüğünü görmedi.

Son olarak amcam 4 doz aşılı Covidten kaybettik. Babacığım 2 doz Sinovac aşılıydı. Başka aşı olma dedim. Benden habersiz Biontech olmuş. Sabahına işitme kaybı 10 gün sonra da beyin kanaması geçirdi. Hala yatalak. Bunun gibi on binlerce öykü var.”

Kaynakhttps://twitter.com/drozcanyucel/status/1486547711281319937?s=20

***

EK 1 (27.1.2022): KORKUSUZ: “4 DOZ KORONA AŞISI OLAN PROFESÖR KORONADAN ÖLDÜ”

Resim

***

Siz de yorumunuzu paylaşın: