HAYRİ YAZICI’DAN TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEYE DAVA

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Bu ilaç hangisidir, bilmiyorum.

***

Sözcü’ nün haberi:

Grand Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı, İstanbul’da özel bir hastanede Covid-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine kayıt dışı ilaç verilmesi nedeniyle dava açtı.

İş insanı Hayri Yazıcı, İstanbul Taksim’de bulunan Acıbadem Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gördüğü sırada kendisine tedavide kullanılmak üzere kayıt dışı ilaç verildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Soruşturma sonunda hastane yöneticisi, eczacı ve eczane çalışanı hakkında “kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma ve satma” suçundan 1 yıl 4 aydan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Öte yandan doktor A.Ç.B. hakkında “taksirle yaralama” suçundan soruşturma başlatıldı. İlk duruşma 11 Ocak 2023 tarihinde görülecek.

“21 AYDIR BU YARALARLA UĞRAŞIYORUM”

SÖZCÜ’ye konuşan Grand Yazıcı Otelleri’nin sahibi iş insanı Hayri Yazıcı, şunları söyledi:

– Hayatımın 7 ayını hatırlamıyorum. Aklım başım yerinde yürüyerek girdiğim hastaneden başka bir hastanede gözümü açtığımda konuşamıyor, parmağımı bile oynatamıyordum.

AİLEMDEN SAKLANIP “KIZARIKLIK” YAZMIŞLAR

– Bu hastanede yattığım sürece açılan yaralar ailemden saklanıp, epikriz dosyasına “kızarıklık” olarak yazılmış. Diğer hastanede 5 evre olduğu raporlanmıştır. 21 aydır bu yaralarla uğraşıyorum. Ailemin zor verdiği kararla bir başka hastaneye nakledilmeseydim bu gün aranızda olmayacaktım.

Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/hayri-yazicidan-tedavi-gordugu-hastaneye-dava-hayatimin-yedi-ayini-hatirlamiyorum-7375502/

***

EK 1 (22.9.2022): FERHAT ARSLAN “Ben her hafta en az 3 olgu görüyorum böyle. Garibanın Sözcüsü yok.”

Kaynak: https://twitter.com/Ferhatarslandr/status/1572570539398688769?s=20&t=G0uLcDX_BpzsGQWKg2DskQ

***

Siz de yorumunuzu paylaşın: