DOUBLETREE HİLTON’ DA ACEMKÜRDİ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
KENAN AKIN

Fehmi Koru ve Erhan Köknar’ın önderliğinde kurulan çoğu medya mensuplarının katıldığı ünlü “Fasıl Geceleri” nde yine seçkin şahsiyetler buluşuyordu. Asya yakasının zarif Hilton’u Doubletree Oteli’nin ev sahipliğinde, gerçekleştirilen geceye, eski Bakanlardan Ali Coşkun, Ahmet Ertürk, anayasa profesörlerinden Ergun Özbudun, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Gül, Prof. Dr. Hamza Kandur, Bülent Öztürkmen, Mukaddes Akça, Nezih Erdem, Şahin Özer ve Numan Ceylan katılıyordu.

Medya ve sanat dünyasından katılımcılar arasında da, Alaattin Büyükkaya, Beşir Ayvazoğlu, Mürselin Tan, Avni Özgüler, Yusuf Ziya Cömert, Selahattin Sadıkoğlu, Ergun Babahan, Engin Köklüçınar, Fevzi Kahraman, Nuh Albayrak, Celal Toprak, Hasan Bülent Kahraman, Hilmi Yavuz, Pakize Suda, Mustafa Yolaşan, Funda Özkan ve İskender Pala bulunuyordu.

Televizyonlardaki programlarından ötürü, daimi müdavimlerinden Nazlı Ilıcak ve Mehmet Barlas’ın artık fasıl gecelerine katılamayacakları anlaşılıyor.

Baştan sona kadar gayet renkli geçen gecede Fehmi Koru, Erhan Köknar’ın yanı sıra otel sahibi Emrullah Turanlı ve Genel Müdür Mustafa Cevizci’nin, sayıları 185’i bulan davetlilerle yakından ilgileri gözden kaçmıyordu.

Acemkürdi makamından çeşitli örnekler sunan saz heyetinde,(keman)Yeşim Altıner Çoban, (kanun) Caner Can, (tanbur) Gökhan Filizman, (viyolonsel) Volkan Ertem ve (ud) Prof. Ahmet Rasim Küçükusta yer alıyordu.  Sanatçılar arasında, Adnan Çoban, Eda Karatay, Faruk Salgar, Alper Çevirel, Sami Aksu, Melihat Gülses, Amir Ateş ve Yaşar Özel dikkatleri çekiyordu.

Gecenin sonlarına doğru kar yağışı, Avrupa yakasındaki katılımcılardan bazılarının gitmelerine neden olurken, Doubletree Hilton’da unutulmayan bir fasıl gecesi daha yaşanıyordu.

Siz de yorumunuzu paylaşın: