SERTAB TAMAMEN REKLAM YAPIYOR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Akşam gazetesinin haberinde iki mühim hata var:

BİR: Sadece Sertab değil, Ayşe Arman ve Ertuğrul Özkök bilerek (muhtemelen) veya bilmeyerek (hiç sanmıyorum) bu reklama alet oluyorlar.

İKİ: Soyadım Küçükkaya değil Küçükusta’ dır.

***

Akşam gazetesinin haberi:

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükkaya, 6 yıldır telomer tedavisiyle yaşlanmayı önleyen şarkıcı Sertab Erener’e sert çıktı: Sertab Hanım bu yanlıştan tez zamanda dönmeli.

6 yıldır telomer tedavisi gören ve 100 yaşına kadar yaşamayı hedefleyen Sertab Erener’in (52) bu uygulaması tıp dünyasında yeni bir tartışma yarattı. Bu yöntem, yaşlanmayı tersine çevirmeyi ve geçen yıllara rağmen genç ve zinde kalmayı vaat ediyor. Ancak Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta uygulamanın yanlış olduğunu savunurken Sertab Erener’e de uyarıda bulundu. Doktor, kendi sitesinde yayımladığı metinde şu ifadelere yer verdi: 

TAMAMEN ASPARAGAS!

Vitamin, mineral hapları, besin destekleriyle sağlıklı olmak ve uzun yaşamak mümkün değildir. Hele de bu ‘astragallus’ otuyla olacak bir şey değil. Sertab Hanım bu yanlıştan tez zamanda dönmeli. Bu, abuk sâbuk bir ot için yapılan bir reklam kampanyasıdır. Bu işe bilerek katılıyorsa tamam ama bilmiyorsa uyarıyorum: ‘Asparagasa’ kanmasın.

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/life/sertab-tamamen-reklam-yapiyor/haber-675918

 

Yazı için 4 yorum yapılmış:

  1. Murat dedi ki:

    Bu onların işi sayın Küçükusta, ne o kıskandınız mı yoksa

  2. ABDULLAH dedi ki:

    Bildiğim kadarıyla abisi reklamcıdır. Bu işte onun parmağı var mı yok mu titizce araştırmakta fayda var. Milleti reklamlarla kandırıyorlar.

  3. Sema dedi ki:

    Bu dünyada kimse aptal değil efendim. Herkes herkesin ne amaçla ne yaptığını gayet iyi biliyoooor.

  4. metin dedi ki:

    Bu konu sıktı, bu kadın resmen artislik yapıyor ve siz de ona çanak tutuyorsunuz. Bırakın bahsetmeyin.

Siz de yorumunuzu paylaşın: