HADİ ORDAN, İFTİRA ATMA!

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Fatih Altaylı, Canan Karatay’ ın diyeti yüzünden ölümden döndüğünü söyledi. Karatay’dan ise yanıt gecikmedi: Şimdi ‘doktorlar dedi’ diyor. Hadi ordan, iftira atma!

Hadi ordan, iftira atma

Gazeteci Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı geçirdi. Damarı tıkanan Altaylı’ya anjiyo yapıldı. Köşe yazısında ise “Bu durumumla ilgili olarak bir minik tavsiye vermek isterim. Canan Karatay Hanımefendi’nin önerdiği diyetleri uygulamayın. Bu diyetler kulağa hoş ya da işinize gelebilir. Belki birkaç kişiye de yaramış olabilir. Ama çok daha fazla insanın başına dert açtığından ve hatta ölümüne neden olduğundan şüpheniz olmasın” dedi. Açıklamalarıyla olay olan Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Canan Karatay bir kez daha gündemin odağına oturdu. Ancak bu suçlamalara Karatay’dan yanıt geldi.

‘SAĞLIKLI BESLENDİ, İYİLEŞTİ’
Uzman doktor, katıldığı televizyon programında izlediği diziden örnek verdi. Altaylı’yı dizinin dedikoducu karakterinden
bahsederek eleştirdi. Karatay, “Fatih bey bana iftira attı, sağlıklı yediği için o krizi atlattı. Fatih beye çok geçmiş olsun, doktorlar biraz onu şey yapmış. Şimdi Fatih Altaylı da ‘ben demiyorum doktorlar dedi’ diyor, hadi ordan” diye cevap verdi.
Fatih Altaylı, daha önce de Karatay’ın sporcu beslenmesi ile ilgili sözlerini eleştirmişti: Bunlar ciddi işler. Karatay gibi ‘Tereyağını avuçla yiyin, zeytinyağını kafanıza dikin’ diyen birine bırakılmaz.

KARATAY PASTASI
Karatay’a katıldığı programda doğum günü sürprizi yapıldı. Pastanın içerisinde ise adeta yok yok: Badem unu, kestane unu, hurma püresi, hurma suyu, hindistan cevizi yağı, zeytin yağı, ham kakao, organik yumurta, karbonat, doğal elma sirkesi ve Çankırı kaya tuzu.

Kaynak: https://www.takvim.com.tr/yasam/2019/03/09/canan-karataydan-fatih-altayliya-yanit-hadi-oradan-iftira-atma

Yazı için 2 yorum yapılmış:

  1. Mustafa dedi ki:

    Çok güzel cevap bu adama: HADİ ORDAN!

  2. FACEBOOK' tan dedi ki:

    Leyla Er Sarı

    Halk çok şeyin farkında Hocam .Kimlerin nelerin peşinde olduğunu çok iyi biliyor halk ve Canan hocayı,sizi,yavuz hocayı büyük bir titizlikle takip edip söylediklerinizi uyguluyorlar.Birilerinin çıkarlarına ters düştüğü için yada bir şekilde bu gerçek doktorları karalamaya çalışarak rant sağlamaya çalıştıklarının farkında insanlar .Bu yüzden kimse ciddiye almıyor onları bence sizde hiç bahsetmeyin bile ekmeklerine yağ sürmeyelim.Kendi hainliklerinde boğulsunlar.

    Nilgün Öz

    Canan hocamız gerçek HEKİM önce hasta olmamak için mücadele edin diyor sağlıklığınızı bozacak gıdalardan yaşam tarzından uzak durun diyor bazı yanlış bilinen şeyleride düzeltmeye çalışıyor bunuda delillere ve engin tecrübelerine dayanarak yapıyor. Nedenini çok iyi biliyoruz bu HEKİM lere neden saldırılırdığını Çatlayana kadar patlayana kadar yiyin hasta olun raf ömrü uzasın diye içine çeşitli kimyasal konmuş pakete girmiş şeyleri yiiyin deseydi o rantçıların işine gelecekti hem onları satanlar servetlerine servet katacaklardı hemde hasta olan insanlardan nemalanan çevreler nemalanacaktı.Hasta etmeyin kendinizi doğal beslenin diyor. Kitaplarını almakta neden bu kadar mesele yapılıyor okumak bir şeyleri araştırarak kanaat getirerek hareket etmek iyi deyilmi. Okumak öğrenmek iyi deyilmi.Neden cahil kalmamızı istiyorlar, kendileride karşı tezlerini kitap yapsınlar alalım okuyalım SEÇİMİ BİZE BIRAKSINLAR.

    Sevgi Utlu Güngör

    Koruyucu hekimliğin en büyük felsefesi için mücadele eden Canan Karatay hocamın yüreğine sağlık,zira paketlenmiş,ambalaja girmiş,işlenmiş hiç bir şeyi yemeyin diyerek kuşkularımızı somutlaştırıp-farkındalık yarattı….Daha ne yapacaktı-bin yıl yaşasın ve bu tarz cesur insanlar-hekimler çoğalsın lütfen

    Münevver Tomur

    Özellikle Bingür Sönmez ile Müftüoglu’nun yumurta ve kolesterol konusunda özür borçları var. Bingür hoca’nin yumurta konusunda Canan hocaya saydıklarıni hiç unutmuyorum. Şimdi utanmadan ve bir özür bile dilemeden aynı şeyleri söylüyor.

    Mustafa Kalaycioglu

    Biz öyle bir ülke oldukki atalarımızın söylediği hersòz günümüzde daha fazla yer alıp değer kazanıyor,nedemiş atalarımız ,doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ,Canan hoca doğruları gerçekleri sòylediği için dışlanmak linç edilmek isteniyor kapitalist sömürü düzenin uşakları yalakaları Canan hocayı halktan koparamazlar onu seven ve inanananları onun arkasında olacak yedirmiyecekler bu böyle biline

    Enis N. Özdoğan

    Kesinlikle.Turkiye’ye saglikli beslenmeyi,sermayenin doktorlarini,derneklerini , sagligin ticarilestigini ogretenlerden ,mucadele edenlerden en basta gelenlerden biri …Seviyoruz,saygi duyuyoruz,takip ediyoruz,inaniyoruz hocamiza …

    Hediye Küçükçalı Apak

    Allah razı olsun Canan Karatay dan (ve onun gibi doktorlardan )bizleri bilinçlendirdi.

    Nazlı Cancan

    Sayın Ahmet Rasim Küçükusta, ben beslenmede sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum. Çok teşekkür ediyorum bizi doğru bilgilendirdiğiniz için. Kısa bir cümleniz herşeyi özetliyor aslında. “Ananız babanız gibi yaşayaksınız”…

    Dursun Salih Koyuncu

    Sabah 9′ dan 15:30 a kadar Konyanın en kuzey tarafindaki Beyhekim hastanesinde 98 kişi endoskopi, Kolonoskopi çektiriyor. Konyada kaç tane hastane var ve acaba günlük kaç kişi endoskopi, Kolonoskopi cektiriyor. Neden insanlar bu kadar kolay hasta oluyor ve ilaç baronlarının kobay malzemesi oluyor. Acaba fatih altaylı iftira atmak için kimlerden güć alıyor. Açıklasada bilsek. Canan karatay suskun yüreklerin gür sesidir. Kimse susturamaz

    Yalman Portal

    Ahmet hocaları, Canan hocaları yedirmeyiz, adamın aklını alırız.!

    Murat Kahraman

    Eskiden eti yağsız ızgarada kurutup yerdik. Midemizde taş gibi olurdu. Sayesinde etin de tadı geldi, mideler bayram etti. Varol Canan hoca.

    AE Korkmaz

    Fatih altaylı konuşması anlasilmiyorki önce onu duzeltsin

    Ziynet Kulaksız

    Her ikinizede Allah sağlıklı ömürler versin.Vicdanlı,güzel insanlar.

    Fatoş Kocaman

    Nedir bu rezillikler, ülkede bu rezillikleri görmek zorundamıyız ya.. Birlik olup saldırı yapmaktan vazgeçseler bence. Hocamın sonuna kadar arkasındayız. Kimseye yedirmem…!

    Zeynep N Asurer

    Meyve veren ağaç taşlanır. Rakip bile sayılamayacak pozisyondaki kişiler mesleğinin avantajını kullanarak, kendilerinden çok çok yüce çınarları da taşlıyor artık!

    Demet Yüzer Erol

    Sizlere hayatınız boyunca bizler için yaptığınız araştırmalar bilgilendirmeler ve bilgilendirme sırasında yaşadığınız zorluklarla başa çıkma mücadelenizden dolayı çok teşekkür ederim insanlık sizlerin sayesinde aydınlanıyor bilinçleniyor. Bu her ne kadar bazı kesimi rahatsız etsede bizler sizlerin arkasındayız sizleri çok seviyoruz ??

    Sema Hilal Laşin Canan hoca’mız seni çok seviyoruz…Çok değerlisin…

    Deniz Çağlı Tontiş yanaklarından öpüyorum saygı ile.

    Sevgi Güzel Milleti adına çalışıp doğruları açıklayıp dik duruşundan dolayı canan hocamizi hemserisi olarak kutluyor ve arkasında olduğumuzu belirtmek ustiyorum

    Nebahat Yetim Allah razı olsun minnattarız

    Gurkan Mutlu bu değerli iki hocamız ne biliyorlarsa ne öğrendilerse.halkı ile paylaşıyorlar.bunun neresi kötü,sende birşey biliyorsan söyle halk duysun.neyi gizliyorsun birader.Dünya iletişim bilişim çağını aştı bile yetişene aşk olsun.dünya insanı her neredeyse internet,facebook,twıtter,cep telefonu,milyonlarca yayınlardan öğreniyorlar.örneğin yurt dışın d a duyarlı ülkeler de plastik maddeler ile ,şişe gıda ambalajı,ilaç ambalajı,mutfak donanımı-masa donanımı çatal,bıçak,kaşık gibi,bakliyat ambalajı kullanılmıyor .bizde tarım-gıda bakanlıkları öyle bakıp duruyorlar.ne mi yapıyorlar atın götündeki kelebekleri sayıyorlar.VAH ÜLKEM VAH.

    Aynur Yapıcılar Küçük İki doktorumuzu da çok seviyoruz.Bilgilerini paylaşmaları,insanlık adına çok önemli.Çok teşekkürler,sağolsunlar varolsunlar.??

    Halit Hayırcı Koruyucu hekimliğin yürekli savunucularına Dürüst hekimlerimize binlerce selam olsun…
    Günde kaç hastanın muayene olduğu değil, hasta olmayan sağlıklı in san sayısı ve hasta iseler En uyğun fiyatla tedavi olan hasta sayısı önemlidir.

    Hatice Tortop İyiki varsınız Allah güç kuvvet versin.

    Tolga Taştan Spartaküs’ler, Demirci Kawa’lar, Pır Sultan’lar, Börklüce Mustafalar, Torlak Kemal’ler… Masaya yumruğunu vurmadıktan sonra, bedel ödemedikten sonra anlamsız.. Lahmacunla anlatılamaz, savunulamaz….

    Zeynep N Asurer İyi ki varsınız! Bilimin ışığında, anlayabileceğimiz dil ile verdiğiniz önemli bilgiler her zaman yararlı oldu. ? .

    Özlem F. Çampınar Hocamızı seviyoruz. Kim ne derse desin!

    Emine Aksoy Toksabay Böyle güzel yürekli cesaretli insanlardan sizlerden Allah razı olsun.Ümit Aktaş Canan Karatay kafamda soru işaretlerini uyandırıp beni silkelendirdi.dogru bildiğimiz yanlışları öğrendik.bilmedikletimizi araştırmamız gerektiğini hemen Dr sıfatına güvenip boşvermemeyi öğrendik nekadar teşekkür etsek az.Allah a emanet olun yolunuz aydınlık olsun

    Yalman Portal Ikinizi de çok seviyoruz

    Asuman Demir Yalçın Teşekkürler Canan hocam

    Gülcan Mütevellioğlu Canan Hocam gönlümüzde taht kurdu hergün daha fazla helal olsun diyorum.Mucadelesini gördükçe hep dua ediyorum.Allah ona yardımcı olsun.

    Yeter Çınar Canan Karatay hoca çok değerli doktor olarak da insan olarak da gerçekçi cikarsiz ve durust vatandaş olarak hep yanındayız

    Nuray Metin Çok teşekkürler sizleri takip ediyoruz ğüveniyoruz

    Serdal Şahiner Ekmek olmazsa bu millet aç kalır…!

    Selçuk Erçin Canan hanım takipçi iz olup yilmayin cesur yürek olmaya devam

    Mualla Atasoy Ülkemizin cesur insanlara ihtiyacı var,..bu cesur insanlardan biride prf dr Canan karatay ülkemizin insanları ,özellikle gençleri, çocukları minnettar kalacak.TEŞEKKÜRLER ?????

    Filiz Yılmaz Ozdemır İkinizde bu ülke için çok önemli değerleriniz hocam. Anlattıklarınız anlaşılır ,akla mantıka uygun. Kim ne derse desin lütfen doğrulardan vazgeçmeyin.

    Alaattin Altaş ünvanını bir kenara bırakaak bile bu haliyle bile ona saldıranlardan her daim üstün İNSAN.
    kendileri ucube çöplüklerinde pislik içinde oldukları için kinleri bu yüzden.

    Safiye Gündüz Canan Hocamıza ve size ne kadar teşekkür etsek az. Sevgiler saygılar.

    Sabiha Ikikat Senin bilgine muhtaciz canan hocam … siz bilginize devam

    Sevilay Yiğit Facebook ta doktorlar sitesi.com saldırı halinde!

    Neset Kayhan Toplumu cesurca, cansiperane şekilde aydınlattığınız için sizlere müteşekkiriz. !!! Kıymetini bilene ! Içten duygularla sonsuz teşekkürler…

    Kadriye Kırgın Bozkurt Sizler bu milletin en büyük 2 profusunuz.sizlerle ovunuyor ve sizleri seviyorum

    Halime Metin Bunun bilincindeyiz hocam ???????

    Meral Taşkın Sizler gerçek aydınlarsınız,kalbi teşekkürler sizlere,sağolun varolun..

    Berdan Göktan DİBİNİ DE AYDINLATABİLEN BİRKAÇ TANE AYDINIMIZ VAR,ONLARIN DA DEĞERİNİ BİLEMEZ VE SALDIRIP DURURLAR…MİLLET YİNE CANAN HOCA VE YOLDAŞLARINI İZLEYECEKTİR…MAHARET YILLARCA YUMURTAYI KÖTÜLEYİP,KESER DE SAP DA DÖNÜNCE TAKSİM’DE MİLLETE YUMURTA DAĞITMAKTA DEĞİL,HEP İLKELİ VE KARAKTERLİ KALABİLMEKTE VE DİK DURABİLMEKTEDİR!!!

    Çiğdem Soylu Allah razı olsun yalanlara karşı hakikatın yükünü tasiyanlardan

    Mehmet Selçuk Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar 10. Koyde bastaci yaparlarmis Canan hocamiz Ahmet hocamiz gibi degerli hocalarimiz sagolun

    Buket Van Ecin Siz,Ümit Aktaş,Canan Karatay BAŞTACIMIZSINIZ

    Nuri Kızıltaş Ahmet hocam, ilaç sektöründen gelen ve sizi ve Canan hocamızı tanıyan birisi olarak diyorum ki; iyi ki varsınız.

    Fidan Baysal Bu dünya gelip geçicidir fakat gittikten sonra rahmete muhtacız rahmetle anılmak isteyen de yalan riya olmaz bir prf ahmet aydın geldi geçti kabri nur olsun bir prf haluk nurbaki cennet mekan sizlerede allah sağlık sıhhat versin hasızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

    https://www.facebook.com/Ahmet-Rasim-K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkusta-490760050977505/

Siz de yorumunuzu paylaşın: