GERÇEKLERİ GÖRMEK İSTEMİYORLAR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Canan Karatay‘ ın yazısı:

10.000’den fazla bağımsız gerçek bilimsel kanıt içerdiği için kitaplarımı gösteriyorum.

Reklam için değil….Şimdi gıda ve bilim kurulu BİLİMSEL kanıt gösterilmesini istiyormuş, ŞART KOYULACAKMIŞ, duydunuz mu sayın İTO ve TTB kurulları!

Rahmetli Ahmet Aydın, en başta olmak üzere, A. Rasim Küçükusta, Yavuz Dizdar ve Karatay’ın kitapları gerçek bilimsel kanıtlarla dolu…

Gerçekleri görmek istemiyorlar !
Gerçekleri bilmek istemiyorlar !
Gerçekleri duymak istemiyorlar !

AMA KANIT DİYE DE TUTTURUYORLAR!TUTTURACAKLAR !

Gerçekleri halkın da öğrenmesini istemiyorlar çünkü!

ENDÜSTRİ İSTEMİYOR ÇÜNKÜ!
ENDÜSTRİNİN İŞİNE GELMİYOR ÇÜNKÜ!

HALKIMIZ UYANDI. CİN LAMBADAN ÇOKTAN ÇIKTI, ARTIK İÇERİ GİREMEZ, BİTTİ.

SATIŞLARI % 30 AZALMIŞ ÇÜNKÜ!

SU REKLAMI YAPAN HEKİM GÖRDÜK!
YATAK REKLAMI YAPAN HEKİM GÖRDÜK!
DAİRE SATAN HEKİM GÖRDÜK!

AMA ÇOCUK BEZİ SATAN REKTÖR GÖRMEMİŞTİK!

İTO ya da TTB etik ve disiplin kurulları ne yapacak merak ediyorum, doğrusu.

PES DOĞRUSU, AYIPTIR, GÜNAHTIR !

DAHA NELER GÖRECEĞİZ TANRIM, AKLIMIZA MÜKAYET OLMAMIZ GEREK…

SEN ÇOK YAŞA CERRAHPAŞA!

EN DEĞERLİ HOCALARIMIZ ALLAH size UZUN ÖMÜRLER VERSİN!

KAYBETTİKLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSINLAR, İYİ Kİ BU FELAKETİ GÖRMEDİLER!

Yazı için 4 yorum yapılmış:

  1. Hüseyin Göçülü Ahmet Rasim Küçükusta ,Canan Karatay,Yavuz Dizdar cesur doğrucu ve vatansever hocalar.Sonuna kadar destekliyorum.Tvitir hesabımı kapattım. İnstağram, tvitır, Facebook, Vatsap hepsi aynı nane aynı adamların ürünlerji.Facebook hesa bımı kapatmama da az kaldı.. Her koşulda ,her mecrada yanınızdayız.

    Tülin Güler
    Doğrularla toplumu bilgilendirdiğiniz için.Maddi çıkarların insan olmanın,vicdan sahibi olmanın önüne geçtiği,insan sağlığının hiçe sayıldığı ve malesef içinde yaşamak zorunda olduğumuz bu kirli dünyada sizler gibi özel bilim insanları her türlü muameleye maruz kalabiliyorlar..çok üzgünüm.
    ??????

    Ülker Durukan
    Banada bunu çok yaptılar bilhassa bazı ilaçlar aleyhindeki paylasi.ların ve sivil toplum kuruluşlarımızın israil mallarını boykot çağırısı sırasında yaptılar.
    Bende bunları aynen yazarak 5000 üyem ve 11 gurubumuza kapatmakla tehdit ettim. Sesleri kesildi. ?

    Hatice Baytar
    Söylemek istediklerinizi bu kadar yumusattığınız halde uyarı alıyorsanız pes…..siz ciddi hasta olmadıkça hastaneye gelmeyin , paket gıda yemeyin vs..diyen bir doktorsunuz, oyun bozansınız….şaşırmadım….domuz gribi vs algı olusturuldu, toplum belli bir kıvama getirildi ve bu virüsle asıl oyun başladı.Allah iyileri korusun

    Gülseren Erdoğan Güvenilir
    aklı çalışan degil aklını satan lazim olduğu icin bu onlarin sisteminin doğal sonucunu kabul etmiyorum eminim etmiyoruz.saygilar ve sevgiler bizden hocam.varolun herdaim.

    Hanife Porsuk
    Demokrasilerde herkes düşüncesini beyan eder,isteyen istediğine inanır.facebook ‘un çok sesliliğe tahammülü neden yok?Bir doktor araştırmalarını paylaşıyorsa bu neden sapma olarak değerlendiriliyor?Ahmet hocam ,siz üstünüze düşeni fazlasıyla yaptınız.Size ve birlikte yürüdüğünüz arkadaşlarınıza minnettarım.İnsanlar hala anlamıyor ,uyumak istiyorsa kendileri bilir.

    Sultan Gokce
    Sizin gibi değerli bilim insanının halka düzgün bilgiler vermesine tahammülleri yok bu ne ilaç san.nede özel hast.brokrasinin işine gelmiyor,hocam iyiki varsınız ne yazıkki azınlıktasinız saygılar

    Beytullah Özkan
    Tabi işlerine gelmiyor doğruları söylediğiniz için zihniyet aynı insanların gözü açılmasın biz size ulaşırız bir şekilde hocam

    Sıkı Hayran
    Hatice Pab Face, watsap,insta,google küreselcilerindir, tabi yazdıklarınız işlerine gelmiyor çünkü milleti uyandırıyorsunuz.

    Cem Murat
    Farkındayız hocam 1 aydır sizin paylaşımlarınızı rt ediyoruz lakin sonra fb kaldırıyor. Küreselciler covid19 ile alakalı bizleri aydınlarmanıza engel olmak istiyor bu kadar basit. Zira farklı şeyler ifade eden az sayıda bilim insanından birisiniz.

    Ömer Şenyüzlü
    Hocam Allah sizden razı olsun doğruları söylediğiniz için her daim arkanızdayız tabiki ilaç sektürüne çomak soktuğunuz için işlerine gelmiyor

    Elif Yılmaz
    Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovalar misali… birilerinin çıkarlarına dokunduğunuz için olabilir…

    Yasemin Birsin
    Meyve veren ağaç taşlanir derler sayın Hocam. Bu ulkede daima Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar … Her paylasiminizi ilgiyle takip ediyorum . Her halükarda arkanızdayız ve takipteyiz ????

    Fatma Akdaş
    Hocam sizi sonuna kadar destekliyoruz onların istediklerini söyleyenleri susturduklarini sananlar bilsinler ki arkanızdan dağ gibi bilinçlenmis yeni bir nesil geliyor evvel Allah.Korkulari bundandır.

    Nuriye Gökaydın Durak
    Hocam teşekkür ederim beni aştıktan tedavi etmiştim teşekkür ederim yolun açık olsun

    Burcak Kus
    Herkes düşüncesini paylaşmakta özür. Isteyen inanır istemeyen inanmaz. Arada kalan araştırır. Herkes tek şekilde düşünmek zorunda değil.

    Hasan Emecan
    arkandayız hocam sizin gibi bir doktorun bilgilerine ihtiyacımız var.

    Necmettin Mut
    Sayın hocam sayenizde çok şey öğrendim. Sağlığın tiptan ve ilaçtan uzaklaşmak olduğunu öğrenmek onların işlerine gelmiyor tabi..

    Adnan Küçük
    Ahmet rasim küçükusta hocamizi sebebini bildirmeden engelleyen facebook yonetimini kınıyorum

    Nuri Kızıltaş
    Sayın Hocam, onlar eksik etsede, Allah sizi bizden eksik etmesin. Saygılarımla.

    Nermin Aykaç Vardar
    Dogruları kimse duymak istemiyor, çicek böcek paylaşılsın istiyorlar

    Mücella Çınar Çiğdem
    Dogru söyleyeni 9 köy degil her yerden kovuyorlar.Sizi ve sizin gibi hocaları bir sekilde takip yolunu buluruz

    Hikmet Baykaş
    Bazı doktorlar
    İki türlü hasta kaybeder
    Bir iyileştiği.zaman

    Atila Bekel
    Bilim insanının toplumu bilgilendirmesinden daha doğal birşey olamaz sayın hocamın paylaşımları da hem bilim kurallarına uygun hemde bizlere ışık tutar nitelikte olduğuna inancımız sonsuz olup kendisine yapılan bu kısıtlamanın en kısa sürede sonlandırılmasının çok faydalı olacağına inancımız tamdır inşaallah facebook yöneticileri en kısa zamanda yanlıştan dönecektir sayın hocamıza saygılarla

    Gunay Uysal
    Gercektenmı hocam ınanamıyorum sızı takıpten asla vazgecmıyecegım sevgıler

    Muruvet Kurt
    İnsanlara doğruları anlatmamız mı rahatsız etmiş onları.Her zaman yanındayız hocam?

    Emine Demir
    Sanirim birilerinin hosuna gitmiyorsunuz hocam..sizi her yerde bulur,takip ederiz

    Mücella Çınar Çiğdem
    Sağlıklı insan kalmasın ki ilaç sirketleri hastaneler para kazansın.

    Fatma Güney Bekdemir
    Hazir paketli işlenmiş gıda yemeyin
    Diyorsunuz..
    “”gelelim neticeye””??

    Melike Korkutoğlu
    Hocam sizi Astgm.taniyorum dururst insansiniz yolunuz acik olsun.Sizi takip etmeye devam edecegim.Yuzunuzden gulumseme eksik olmasin.Iyiki varsiniz.

    Sıkı Hayran
    Ziynet Kulaksız Hocam takip isteğimi kabul etmedi.Neymiş sayı sınırlıymış.Sizleri Canan hoca,Yavuz Dizdar,ismini bilmediğim bir Dr.daha var.Sizi her koşulda destekliyoruz yanındayız.Halkını koruyan kollayan değerlerimize sahip çıkmak,görevimiz olmalı.?

    Hira Nur
    Ilaç sektörünün kovanina çomak sokuyorsunuz çünkü işlerine gelmez Yahudi işini riske atmaz.aleyhine olanı barindirmaz hicbiryerde
    Ama artık onların sonu gelecek

    Şenay Batu
    Karşıt fikirlerle düşünmeye sevkedenlere, kanıksanmış inanışlara ve nedense sosyal medyanın kendi ikâme dinine, sersemleten tekrarlara ve aptalca yalanları geviş getirenlere zarifçe de olsa soru açanlara tahammül yok. Beynini ve sağlığını korumak isteyen kahramanlık yapmasın.

    Gülcan Gündoğdu
    Sizin gibi bir çok doğru konuşan kişiyi gönderiyorlar işlerine gelmiyor. Geçen gun arastirmaci bayan bir markayı bir derneği desteklemediği icin teşekkür etti sonuç hesabınız kapatılabilir.Bu bayan ilaçlara da karsi

    Sıkı Hayran
    Ahmet Güraslan Bunlar yerli milli olan her önemli kişiyi engellerler. Demokrasi ve özgürlük anlayışlarının vitrin süsü olduğu bilinmektedir. Global düzenin temsilcilerinden başka ne beklenebilir ki.

    Aksaklı Ali Özyılmaz
    Hocam iyi gunler.
    Paylasımlariniz toplum anlayisina gore degil de bilme gore katiy oldugun dan olabilir.Esnetilmiş halk dili kullanmiyorsunuz. Olaylar da tanimlarda Dr dilinde net ifadeler ornegin,
    bu sekilde su sekilde olacak kesin yorumlar biz takipcilerinin bazilari tarafin dan korku panik olabili liginden dir.…

    Dilek Seyrek
    Tek tip insan oluşturma çabasının bir sonucu bu. Yanlışı doğru olarak topluma sunsaydınız eminiz böyle bir vetoyla karşılaşmayacaktınız. Umrumuzda bile değil. Beyinlerimizi küreselcilerin yönetmesini reddediyoruz.

    Serdar Buyukozer
    yüzkitabı, yüzsüzlük kitabı oldu hocam, siz sitenize iyi bakın, koruyun, biz oradan okuruz sizi, sahibi aynı olmasına rağmen şimdilik instagram bir nebze daha özgür, orası da bozulana kadar oraya ağırlık verebilirsiniz.

    Mehmet Ekincikli
    Turkiyedeki siyasi yönetimi özgürlükleri kısıtlayıcı uygulamalarından dolayı eleştiren Batı kafasının ilginç cifte standardı.

    Atiye Ayırıcı Vural
    Her şekilde doğruları anlatmanız dileğiyle. Çıkarlara dokunuluyor.

    İbrahim Keskin
    Hocam Türk milletini uyardıgınız için ve küreselcilerin GIDA oyunlarını ortaya koyduğunuz için Biz sizi uzaya bile çıksanız takip ederiz saygı selam ve SAGLIK sizin ailenizin ve dürüst insanların olsun❤️

    Semiramis Ozek
    Bir elin sayısını geçmeyen dr.mız Allah sizlerden razı olsun arkanızdayız sizlerle gurur duyuyoruz ????

    Salih Çağlayan
    Dosdoğru söyleyenler birçok çıkar sahibinin işine gelmez.. Engellemeye veya engelletmeye çalışırlar.. Facebook engellese de Sizi ve sizin gibi doğru bakışa sahip olanları izleyeceğiz Hocam.. Allah sayılarınızı arttırsın İnşaallah…

    Ebru Ergül
    Şu yeni yasayı bahane ediyor olmasınlar. Hakikati söyleyenleri susturmak için kanun çıkıyor bu ülkede 🙁

    Pervin Akmanel
    Ilaç kartellerinin ,ağâbabalarin işine gelmiyor ,onların çıkarlarına dokunduğunn için olabilir biz yine takpçınız olacağız .

    Fatma Yılmaz
    Bilim insanin toplumu bilgilendirmesinden daha doğal birşey olamaz sayın hocam

    Sıkı Hayran
    Birol Alacapınar Cia çalışan, hesapları paylaşan bir sistemden ne beklersiniz.İpler onların elinde olduğu müddetçe bizi daha çok oynatırlar hocam.

    Ayşegül Eke Demirtaş
    Sayın Hocam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama biz Sizi illa takip ederiz

    Gülistan Sağlam
    Hazır paketli işlenmiş gıda yemeyin dediğiniz için

    Sıkı Hayran
    TC Selahattin Bahçe Eksper Hocam çomağı tam yerine soktunuz demek ki.

    Mehmet Ekincikli
    Paylaşımlarınız büyükbabaları rahatsız etmiş olmalı.
    Facebook sansürcü zihniyetini protesto ediyorum.?

    Orhan Güler
    Özgürlükten demokrasiden bahsesiyorlar her yer aynı işlerine gelirse demokrasi işine gelmez ise yasak
    Facebook u
    Kınıyorum

    Gülseren Tanrıver
    İlaç sektörü kimlerin elinde mağlum milleti hasta edip sonra ilaça bağlı yaşamaya mahkum etmek kendilerinde böylece dünyayı kasıp kavuruyor lar

    Sıkı Hayran
    AE Korkmaz Insanlar koyun kalsın sigir yaşantısı sursun bir şey ogrenmesin diye yapiyorlar

    Hıdır Içer
    İlaç tröstlerinin adamı olmadığınız için size bu zalimliği reva görüyorlar. Kahrolsun Facebook ve lanetliyorum

    Nazmiye Uzun Furuncu
    Zati ilac sektoruna karşı olan dr sevilmiyor

    Naciye Turkay
    Dogruyu dokuz köyden kovmuslar hocam. Üzüldüm.

    Nebahat San
    Hocam takip ediyoruz.Bilhassa çivit aşısını olmalimiyiz fikrinizi çok merak ediyorum.

    Nuray Karacaer
    Ahmet Rasim Küçükusta ,Canan Karatay,Yavuz Dizdar .Değerli hocalarımız doğruları söylediğiniz için engelleniyorsunuz,sizler gibi özel bilim insanlarının bu türlü saldırılara maruz kalmasına çok üzülüyoruz,her koşulda ,her mecrada yanınızdayız.

    Remziye Dalkanat
    Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovar.Biz sizin sayfaya bakarız.söylediklerinizi hiç unutmuyoruz.Kulağımıza küpe yaptık.Teşekkürler…

    Doğan Oğuzer
    Yazılarınızdan çok yararlanıyorum.Sizi engellemelerinin sebebi bazı sağlık kuruluşlarının çıkarlarını engelleyici bilgiler vermeniz olabilir mi?

    Ertugrul Ertekin Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Sayın hocam siz fincancı katırlarını ürkütüyorsunuz. Sorun orada. Saygılar.

    Sabri Bayezit
    Şikayet edilmiş belli, çok beğeni gelirse önüne geçilebilir

    Alpaslan Güneri
    İpe sapa gelmez bahanelerle engelliyorlar

    Çolak Zübeyde
    Çok anlamıyorum ama spam yiyorsunuz galiba hocam. Takipçilerinizin çokça yorum yazması lazım

    Mert İçelli
    TOPLUMU SAGLIGI ILE ILGILI DOGRU BILGILENDIRMENIZ MI AYKIRI GELMIS …

    Fatih Cengiz
    Hocam doğru yoldan ayrilmayin. Insanlari bu ilaçlar hep yavas yavas zehirliyor. Bitkilerde hayat var.

    Mithat Sökel
    Seni yukarıdan fişlemişler galiba hocam. Bana da oluyor sık sık

    Rabia Çifçi
    Illa bizi konusturmayacalar..Herkes ozgurdur..Ben istedigim kisiyi takip ederim kime ne?

    Vildan Kurt
    Facebook boyle artık. Kimse sorgulamasın, ne deniyorsa ona itaat edilsin istiyor !

    Betül SB
    Doğrulara alerjileri var.Hepsi aynı bok çünkü.

    Gülistan Sağlam
    Kirli düzeni bizlere anlattığınız için

    Sevim Reyhanoglu Bozkurt
    SN; HOCAM 10. KÖYÜ KURMA VAKTİ GELDİ GEÇİYOR-
    SİZİN GİBİ HEKİMLERİ HALKIN BİLİNÇLENMESİ,AYDINLANMA SI İÇİN DOĞRULARI,HAKİKAT LERİ ANLATTIĞINIZDAN DOLA YISIYLA, İŞLERİNİ SEKTEYE UĞRATMA İHTİMALİNE BİLE TAHAMMÜLLERİ YOK…..
    ZİRA HALKIN DOLAYLI ZARAR GÖR…

    Fikret Kasapoglu
    Face’ye gerek kalmıyor, yasaklama kanunla geliyor, cezası 50.000 ₺ İnsanlığa kötülük ve ihanet derinleşiyor!

    Gülistan Sağlam
    Doğruları söylediğiniz içindir hocam

    Sıkı Hayran
    Nuriye Yenigün hocam bilgilerinizde her zaman yararlanıyoruz her şekilde yanınızdayız

    Güldal Atakol
    Sizi okumaya,bilgilerinize ve aktardıklarınizi ilgiyle takip ediyorum sevgi ve saygılarimla

    Cevahir Bakır
    Saygıdeğer hocam bizleri aydınlatığınız için sonsuz teşekkürler.
    Emeğinize ve gönlünüze sağlık.
    HERZAMAN YANINDAYIZ.…

    Abdullah Efe
    Çok sey ögrendik sizden hocam saygilar hurmetler

    Kadir Eroglu
    Hocam yaninizdayiz, toplumu gercek bilgiyle bulusturdugunuz icindir.
    *ADAM GIBI BESLENME*

    Nur Duman
    Hocam sizi seviyoruz bilgileriniz bizim için kıymetli.

    Ahmet Şadan Ökmen
    çok güzel bilgiler öğreniyoruz.

    Zehra Kayser Ülkü
    İnsanlar hasta olsun ilaç satsınlar.. ASALAKLAR insan hayatı üzerinden ticaret yapıyorlar

    Cemal Yalçın
    Ahmet beye desteğimiz devam

    Seniha Özkartal
    Bilgileriniz bizim için kıymetli lütfen devam edin

    Neriman Neriman
    söyleyecek söz bulamıyorum hocam gerçekten.
    sizi seviyoruz ??

    Deniz Bayezit
    Eee doktor bey atalarımız yıllar önce DOĞRUYU SÖYLEYEN İ 9 KÖYDEN KOVARLAR Diye bugün yaşadığınızı bildiren bir sözleri olmuştu… Ama siz doğruları söylemeye devam edin.. Yalancının mumu yanar elbet bir gün

    Suzan Ayse Gokce Aksu
    Sansürcü zihniyeti protesto ediyorum

    Ali Cigdem
    Doğruları söyleyen siz ve sizin gibi bütün hocalarımızdan Allah razı olsun.

    Ruhsar Çetiner
    Sözün bittiği yer

    Huzur Huzur
    sizi destekliyorum ve facebook u kiniyorum

    Fatma Ertekin
    Gerçekleri söylediğiniz için işlerine gelmiyor.

    Mehmet Özavcı
    Ahmet Rasim Küçükusta hocamız bir değerdir ve kendisine yapılan bu davranışı kınıyorum.

    Elif Keleş
    Hoçam. Sizin. Gibi. Hoçalarl. İstemezler. Tabi. Doğrularl. Senden. Duyyorlar. İş. Lerine. Gelmiyor. Allah. Senin. Gibi. Hoçalarl. Başlmlzdan eksik etmesin. Seni. Çok. Sevi. Yoruyoruz. Allah. Emenet. Ol
    Hoçam??

    Ayşe Selim
    Ayna tutup ciğerlerini gösteriyorsunuz Allah razı olsun.

    Meral Kelebek
    açık fikirli çağdaş doğruları gören güncel bilgiler verdiğiniz için olmadı kabullenemediler

    Sıkı Hayran
    Nergiz Mutlu Herkesi susturmaya çalışıyorlar… Sizi seviyoruz… Takibe devam

    Semra Çoban
    Doğruları duymaya tahammülümüz yok maalesef?

    Sadiye Bulut
    Biz takipçilerini olarak Yanınızda yiz ve sonsuza kadar destekliyoruz..

    Metin Ayyıldız
    Engellere hayır

    Ayça Kahraman Sansür bu olsa gerek

    Meral Çetin
    Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış

  2. Besime dedi ki:

    Yani gerçekten olacak iş değil. Koskoca rektör elinde çocuk bezi kutusu ile poz veriyor. Diğer hanım da muhtemelen profesör bir hocadır. Ne günlere kaldık Ya Rabbim?

  3. Efe Kaan dedi ki:

    saygılarımı arz ederiz hocalarımıza onlar başımızın tacı

  4. Eylem Kılıç Erkan dedi ki:

    Canan Karatay Hocam, sizin kanıtınız boş yere ilaçlara mahkum edilen insanların sayenizde şifa bulup; ilaçsız hayata merhaba demesidir. Haşimato ve lupus hastalıklarından, ilaçlardan sayenizde kurtuldum.Tüm tetkiklerim bunun kanıtıdır. Her daim sizin yanınızdayız, çağımızın İbn-i Sina’sı sizsiniz, saygılarımı sunuyorum.

Siz de yorumunuzu paylaşın: