BİR KOVİD REZALETİ DAHA

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Dikkat: Yazının sonunda ek var!

***

Amerika’ nın KOVİD’ de bir numarası Dr. Fauci’ nin, Şubat 2020’de SARS-COV-2’nin “olağandışı özelliklere” sahip olduğunu, “potansiyel olarak tasarlanmış göründüğünü” ve “evrim teorisiyle tutarsız” olduğunu bildiği ortaya çıktı.

Bomba etkisi yaratan e-postaların ortaya çıkardığına göre, kamuoyu önünde ve Kongre’ye verdiği ifadelerde ısrarla virüsün tabiattan geldiğini söyledi.

Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası kapsamında Dr. Fauci ‘nin e-posta kutusundan Buzzfeed News tarafından Ocak ve Haziran 2020 arasında bir süreyi kapsayan elde edilen 3200 sayfadan fazla yazışmada virüsün yapay olarak yaratılmış olabileceği ihtimali hakkında personeli ile görüş alış-verişinde bulunduğu da ortaya çıktı.

Bu e-postalardan birinde National Institute of Allergy and Infectious Diseases Başkanı olan Kristian G. Andersen Fauci’ ye üç arkadaşıyla beraber “virüsün genomunun evrimsel teoriden beklenenle uyumlu olmadığı” kanaatine vardıkları bildiriyor.

Aynı gün Dr. Fauci’ den yardımcısı Dr. Hugh Auchincloss‘a gönderilen ve “ÖNEMLİ” başlığı taşıyan bir e-postada koronavirüsleri daha ölümcül ve bulaşıcı hale getirmek için tasarlanmış sözde işlev kazanımı araştırmalarını açıklayan 2015 yılına ait bir makale yer alıyordu.

Bu e-postalar, Trump yönetimi sırasında birçok kişinin Amerika’nın KOVİD konusunda gerçeğin tek sesi olarak güvendiği adamın, aslında koronavirüs, muhtemel kökenleri ve yayılması hakkında bildikleri konusunda halkı aldatmış olabileceğini gösterdiği için Dr. Fauci’ nin itibarını potansiyel olarak mahvediyor.

Dr. Fauci geçen ay da Amerikan Kongre soruşturmasında Milli Sağlık Enstitüsü’ nün Vuhan Viroloji Enstitüsü’nde yarasa koronavirüsleri ve bunların insanlara bulaşıp bulaşmamalarıyla ilgili araştırmayı desteklediklerini söyledi ama herhangi bir işlev kazanımı araştırmasının yapıldığını kabul etmedi.

2012 yılında, Dr. Fauci bir tıp dergisinde fonksiyon kazanım deneylerinin tartışmalı olmakla beraber riske değer olduğunu yazmıştı.

A future pandemic is 'almost guaranteed,' Fauci says

Gelelim neticeye

BİR: Hadi gelin de Amerikan halkından bilime ve bilim adamlarına güvenmelerini bekleyin.

İKİ: Bizde de pek çok Fauci özentisi içinde olanlar olduğunu söylemeye gerek var mı?

Kaynak: https://www.dailytelegraph.com.au/coronavirus/bombshell-emails-reveal-anthony-fauci-knew-covid-was-potentially-engineered/news-story/48b3531466fe5c4110661051c3aaf2b5

***

EK 1 (7.6.2021): ARTIK O İDDİAYA İNANMIYORUM
Böyle giderse Kovid-19 virüsünün Wuhan’daki laboratuvarda imal edildiği veya sızdığı iddialarına kapımı kapatacağım…
Çünkü bir iş çevriliyor…
İddiaları aylarca “komplo teorisi” diye yaftalayıp sansürleyen Facebook ve Youtube şimdi neredeyse “haydi bu iddiayı seslendirmenin şimdi tam zamanı” tavrı takınıyorsa, orada durmak gerek!
Bu “zihin kontrol” şebekeleri tarafından neresi işaret ediliyorsa, oraya doğru yönelmek gerçekten “düşünen insan” tutumu olabilir mi? Kaynak: https://www.sabah.com.tr/yazarlar/babaoglu/2021/06/07/zihnimizdeki-alman

***

EK 2 (7.6.2021): ARSLAN BULUT

Koronavirüsün biyolojik silah olma ihtimalini gündeme getirenler, bütün dünyada “komplo teorisyeni” diye suçlanıyordu! ABD Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci’nin e-postaları sızdırıldı ve halka “doğal mutasyon teorisi”ni anlatırken, ekibini “laboratuvar teorisi”ne göre araştırma yapmaya sevk ettiği ortaya çıktı! Fauci’nin, herkesin maske takması kuralını getirirken, maillerde sadece enfekte olanların takması gerektiğini söylediği de anlaşıldı!

Çinli Dr. Li-Meng Yan ise Çin hükümetinin koronavirüsü laboratuvarda biyolojik silah olarak ürettiğini ve dünya çapında birçok hükümet yetkilisinin bundan haberdar olduğunu ileri sürdü!

***

Dünya çapında birçok hükümet yetkilisi, koronavirüsün nasıl ortaya çıktığını biliyor olabilir de bunun laboratuvar ürünü olduğu iddiası şimdilik sadece bir teori!

Üstelik ABD Başkanı Biden’ın istihbarat kuruluşlarına “koronavirüsün kaynağını araştırın ve 90 gün içinde bir rapor hazırlayın” talimatı vermesinden hemen sonra Fauci’nin mailerinin sızdırılması şüphe çekiyor!

İnsanları hasta eden asıl sebep, laboratuvarda üretilen koronavirüs değil, teknoloji merkezi Vuhan’daki yoğun 5G uygulaması da olabilir! “Elektromanyetik titreşimlerin aralığının kısalması, kan hücresindeki eksozomları patlatarak organ yetmezliğine sebep oluyor” iddiasının üzerinde kimse durmuyor. Hastalığın, Türkiye dahil bütün dünyada öncelikle 5G denemelerinin yapıldığı merkezlerde ve bu sistemin kullanıldığı gemilerde ortaya çıkması ve oralardan yayılması tesadüf olabilir mi?

***

Eski ABD Başkanı Donald Trump ise salgından sorumlu tuttuğu Çin’in dünya ülkelerine 10 trilyon dolar tazminat ödemesi gerektiğini söyledi. Trump, ülkelerin Çin’e olan borçlarını ödememesini tavsiye etti.

Bu konuşmadan, asıl konunun dünya ekonomisi olduğu anlaşılıyor! Halbuki Vuhan’daki laboratuvarda ABD’nin de İngiltere, Fransa ve Almanya’nın da dahli var!

“Salgın”ın Dünya Ekonomik Forumu tarafından “Big Reset” yani “Büyük Sıfırlama” için kullanılacağının açıklanması da asıl konunun ekonomi ve nüfus politikaları olduğunu teyit ediyor. Zira dünyanın mevcut nüfusu kaldırmadığını, aşılarla nüfusun azaltılabileceğini açık açık söyleyenler var! Bill Gates gibi…

Kaynak: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/dijital-paraya-gecis-zemini-pandemi–455924h.htm

***

EK 3 (22.6.2021):  BMJ: “Fiyatları grip aşılarında görülen modeli izlemesi durumunda, Covid-19 aşılarının rutin kullanımı sağlık bütçelerini zorlayabilir.” Şaşırdık mı, hayır. COVİD aşıları birer ticari üründür. Kaynak: https://www.bmj.com/content/373/bmj.n1467

***

EK 4 (21.10.2021): Sosyal medyada ‘yanlış bilgi’ olarak tesbit edilip hop yok edilen filimler, kapanan hesaplar biliyor ve duyuyorsunuz. Öyle ya yanlış bilgi tehlikeli bir şey! Sağ olsun var olsun ilaç firmaları bu teyit merkezlerinin finans kaynağıymış. Onlar sayesinde doğru yolu buluyoruz. Kaynak: https://twitter.com/NevaCiftcioglu/status/1451258027852673024?s=20

***

EK 5 (13.11.2021): KULVINDER KAUL “Tehlikeli bir tıbbi/bilimsel sansür çağında yaşıyoruz: saygın farmasötik sağlık hizmetleri araştırma profesörü ve British Medical Journal’ın kıdemli editörü Dr. Peter Doshi’nin eleştirel düşünme çağrısında bulunan doğru/cesur ifadesi YouTube tarafından kaldırıldı.

Kaynak: https://twitter.com/dockaurG/status/1459385691608080385?s=20

***

EK 6 (13.11.2021): HİKMET GEÇKİL “Three great journals of science… Nature @Nature Science @ScienceMagazine Cell @CellCellPress acted like commissionaires in COVID vaccine coverage. They reported some opinion pieces, literally reminiscent of what’s in reports of drug companies… What a pity!”

Kaynak: https://twitter.com/HikmetGeckil/status/1459062179215425544?s=20

***

EK 7 (27.12.2021): Yeni Bilim Pfizer’in yalanları ve aldatmacalarına karşı geldiği için Facebook şimdi British Medical Journal’i sansürlüyor. The British Medical Journal’ın (BMJ) editörü Fiona Godlee, Facebook (Meta) CEO’su Mark Zuckerberg’e, sosyal medya platformunun “yanlış, yetersiz ve sorumsuz … ” sadece bir sansür aracı olan protokolleri için onu bombalayan bir mektup yazdı. 

Kaynak: https://www.newyorknationalreview.com/health/facebook-now-censoring-the-british-medical-journal-because-new-science-goes-against-pfizers-lies-and-deception/

***

EK 8 (28.12.2021): HALUK VAHABOĞLU: Yorumsuz

Resim

Kaynak: https://twitter.com/HalukVAHABOLU/status/1475687005103218696?s=20

***

EK 9 (11.6.2022): Kasım 2021 de gerçekleştirilen Dünya Sağlık Toplantısında Bayer firmasının Avrupa ve Ortadoğu’dan sorumlu İlaç Müdürü Stefan Oelrich konuyu olduğu gibi özetliyor. “Pandemi olmasaydı bu #deneyselsıvılar ı enjekte edecek #denek bulamazdık.

Kaynak: https://twitter.com/opdrokanozdemir/status/1535524755368906757?s=20&t=-UNdDWTbryZTL2_xBdi3mg

***

EK 10 (13.9.2022): “Moderna CEO’su bana “hükümet, üreticilere klinik araştırmalar için uzun bir süre vermeden aşıların hızlı bir şekilde onaylanmasını istedi” dedi ve sorumsuzluk garantisi istediler ve aldılar. Ayrıca ABD’de onaylanan güçlendiricilerin insanlarda test edilmediğini de kabul etti.”

Kaynak: https://twitter.com/Nuru98/status/1569210302838853634?s=20&t=Cp6poo0J8IEAwRwH8wjBZw

HALUK VAHABOĞLU “”vallahi ben yapmadım” oyunu başlamış anlaşılan bizde de hissediliyor bakanlık getirdi aşıyı (kim getirecek idi)

Kaynak: https://twitter.com/HalukVAHABOLU/status/1569549506798321664?s=20&t=Cp6poo0J8IEAwRwH8wjBZw

ARK Bilimin düşürüldüğü duruma bakın. Vah vah vah! Bir bilime bakarım “bilim” mi diye, bir de bilim adamına bakarım “adam” mı diye.

***

EK 11 (23.10.2022): AB PARLAMENTOSU PFİZER AÇIKLAMASI

Bize söyledikleri bu aşıların bu virüse yakalanmamızı veya bulaşmayı önleyeceği devasa bir yalandı. Görünüşe göre bunların hiçbirisi doğru değildi. Ve bu yalana dayanarak tüm emirler, tüm karantinalar, tüm ilaç dışı önlemler, maske takmak, sokağa çıkma yasakları, hep o devasa yalana dayanıyordu. Yine de bunu kabul etmeyecekler. Şimdi bizimle ne yamak istiyorlarsa onu yapmaya devam ediyorlar. AB Komisyonu’ nun eylem planından birkaç noktaya değinmek istiyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi, 2023 sonbahar kışı için hazırlanan Kovid-19′ AB’ nin yanıtı elbette odak noktası hala bu tehlikeli mRNA enjeksiyonları. Bu hiç de şaşırtıcı değil. Burada, ek enjeksiyonların alınmasını teşvik etmek ve henüz başlamamış olanlardan oluşan birincil seriyi tamamlamak için etkili iletişim girişimlerini ve stratejilerini uygulamak ve koordine etmek istiyorlar. Yani, bir kez daha belirli bir nüfus grubu hedefleniyor ve evet, yapmaya çalıştıkları şey bu. Efsaneleri ve dezenformasyonu çürüterek aşı güvenini artırmak istiyorlar. Peki, mitleri ve dezenformasyonu kim yayıyor? AB Komisyonu, ilaç firmaları, hükumetler, özellikle batı demokrasileri. Efsaneleri ve dezenformasyonu yayan onlar. İnsanlara yalan söyleyenler onlar. Ne için?

Kaynak: https://twitter.com/H4NOK/status/1583913258721112064?s=20&t=FlxPLW-2BRXaME2QCNRLpA

***

EK 12 (23.10.2022): Pfizer : Bulaşıcılık hiç test edilmedi. Kandırıldınız geçmiş olsun….

BİDEN ” İyi olacaksınız. Eğer bu aşıları olursanız Kovid olmayacaksınız. 

FAUCİ “Bu aşılar çok etkili. 

CDC Başkanı “Aşılı insanlar virüsü taşımıyor, hastalanmıyor. 

FAUCİ “Aşılar varyantlar üzeride çok çok etkili. 

GATES “Aşıları olan insanlar sadece kendilerini korumakla kalmıyor. Diğer insanlara da bulaşmayı önledikleri için toplumun normale dönmesine katkıda bulunuyorlar. 

CDC BAŞKANI “İlk dozu olun ve sonrasında zamanı dolunca ikinci aşınızı da olun. 

GATES “Buradaki asıl amaç bağışıklık seviyesini yükseltmek için bulaşmayı önlemek ve sonunda neredeyse, neredeyse hiç enfekte olmayacaksınız. 

FAUCİ “İnsanlar aşı oldukları zaman enfekte olmayacakları konusunda güvende olabilirler. 

BİDEN “Eğer aşı olursanız hastanelik olmayacaksınız, yoğun bakıma düşmeyeceksiniz ve ölmeyeceksiniz. Eğer tam olarak aşılıysanız artık maske takmak zorunda değilsiniz. 

CDC BAŞKANI “Tam aşılı olan kimseler iç ve dış mekan aktivitelerine maske takmadan, sosyal mesafeye uymadan katılabilirler. 

CDC BAŞKANI “Artık bulaşmayı önleyemiyor. 

GATES “Bulaşmayı önleyen aşılara sahip olamadık. Sağlığınızı korumaya yardımcı olması için aşılarımız var fakat onlar sadece çok zayıf bir şekilde bulaşmayı önleyebiliyorlar. Aşı yapmak için yeni yöntemlere ihtiyacımız var. 

FAUCİ “Aşılı ve virüs bulaşmış insanın nazofarenksindeki virüs yükü aşısız insandaki virüs yükü ile aynıdır. 

CDC BAŞKANI “İsrail Dahil olmak üzere uluslararası meslekdaşlarımızdan gelen raporlar erken aşılananlar için ciddi hastalık riski olduğunu belirtiyor. 

FAUCİ” Ve İsrail’ e bakarsak ki her zaman bizden bir iki ay önden gitmişlerdir. Bulaşmada, hastaneye yatışta ve hatta ölümde azalan bağışıklık seviyesi gözlemlemişlerdir. Hatırlatma dozu! insanların uygulayacakları ana protokolün önemli bir ayağı olmalıdır. 

BİDEN “Plan, her yetişkinin hatırlatma dozu olmasıdır. 

GATES “Açıkça şimdiye kadar yaptığım en iyi yatırımlardan bir tanesi. 

Kaynak: https://twitter.com/semptomatikdeli/status/1584075878195417091?s=20&t=FlxPLW-2BRXaME2QCNRLpA

***

Kaynak: https://twitter.com/semptomatikdeli/status/1584075878195417091?s=20&t=FlxPLW-2BRXaME2QCNRLpA

***

EK 13 (25.10.2022): Fransa Kurucu Ulusal Meclisi Üyesi Jean Lassalle: “Bay Macron’un ve bazı milletvekillerinin aşılanmadığını bilmiyordum. Aşı olmuş bir milletvekiliyim. Hiç kovid olmadım ve aşıdan sonra 4 kalp ameliyatı geçirdim. Beni susturmaya çalıştılar!”

Kaynak: https://twitter.com/ErkanTrukten/status/1584879039223042049?s=20&t=k6wasPU668AMJpEIO-E9Jw

***

EK 14 (25.10.2022): KORCAN AYATA ““Spike proteini muhtemelen insan vücudunun gördüğü en toksik proteinlerden biridir.”

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1584830593271234561?s=20&t=k6wasPU668AMJpEIO-E9Jw

***

EK 15 (2.11.2022):

Resim

Kaynak: https://twitter.com/GhelardiPaolo/status/1587563596464128000?s=20&t=tXCgrO23RhUj84uJ4sYOag

***

EK 15 (25.11.2022): ABD’nin kovid raporu: Aşı olanlar daha çok ölüyor

ABD Hastalık Kontrol Merkezi (CDC), korona virüsten ölenlerin çoğunun aşılı kişiler olduğunu açıkladı.

Kovid aşısı olanların kovid kaynaklı ölümlerdeki oranı yüzde 58 olarak kayıtlara geçti. Aşısız kişiler ise yüzde 42 olarak belirtildi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın Sağlık danışmanı Anthony Fauci, “Aşı, zaman içinde etkisini yitiriyor. Korona virüsü, aşı ile önüne geçilebilecek bir hastalık değil. Sürekli ve düzenli aşı yapılması gerekiyor çünkü hastalık sürekli mutasyona uğrayıp değişiyor” ifadelerini kullandı.

Washington Post’un sağlık uzmanları, “Nüfusun çoğunluğu aşı olduğu için artık ölümlerde de en büyük oran aşılı kişilerde” dedi.

Ancak kovid aşıları piyasaya sürüldüğünde, hastalığın yayılımını, ağır semptomlarını ve ölümleri azaltacağı ifade edilmişti.

Öte yandan Insider Paper gazetesi ise, aşılı kişilerin korona virüs ölümlerindeki oranını yayınladı:

2021: Yüzde 23

2022 Ocak ayı: Yüzde 42

2022 Ağustos: Yüzde 58

Daha önce Avrupa Birliği komisyonunda konuşan Pfizer yetkilisi, kovide karşı geliştirilen mRNA aşılarının, hastalığın yayılmasını engelleme konusunda test edilmediğini itiraf etmişti.

Kaynak: https://www.odatv4.com/dunya/abd-nin-kovid-raporu-asi-olanlar-daha-cok-oluyor-259802

***

EK 16 (28.11.2022): KORCAN AYATA “Alman sağlık bakanı: Aşısızların pandemiden sorumlu tutulması yanlışmış ve bu istemeden yani “kazara” yapılmış. Ayrıca bu sistemin bir hatası yüzünden olmuş”

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1597272818571706368?s=20&t=LiWmfb7hj-s8GXRiMKUJKg

***

EK 17 (1.12.2022): Kovid aşısı etkinliği giderek azaldı.

Kaynak: https://twitter.com/opdrokanozdemir/status/1598298484461170688?s=20&t=HL3OItlZ1yXIiX8zk-8QVA

***

EK 18 (8.12.2022): HALUK VAHABOĞLU” vay vay fedea bilerek göz yummuş! başka nasıl olabilirdi ki?

Kaynak: https://twitter.com/HalukVAHABOLU/status/1600747044674555905?s=20&t=oltg-wI2fKbyvzfpbJgktA

Kaynak: https://twitter.com/MaryanneDemasi/status/1600650827152384000?s=20&t=oltg-wI2fKbyvzfpbJgktA

***

EK 19 (13.12.2022): KORCAN AYATA “Fauçi maske karşıtı, aşıdan hiç bahsetmiyor! Sadece panikten uzak durmayı, iyi bir diyet, fiziksel aktivite ve uyku tavsiye ediyor… Bence de yargılanmalı, eğer suçluysa cezasını çekmeli.”

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1602709126215262209?s=20&t=rWK70uRFC8R756GWI55NTg

***

EK 20 (19.12.2022): COVID Booster Shot Poll: People ‘Don’t Think They Need One’

USA’ da en son Kovid-19 hatırlatma dozunu yaptırmamak için öne sürülen en yaygın sebepler:

1. İhtiyaçları olmadığını düşünmeleri (%44) 2. Faydalarının değmeyeceğini düşünmeler (37 %)

Bu anket, aşının insanların aklına başına getirdiğini gösteriyor.

Kaynak: https://www.webmd.com/covid/news/20221218/covid-booster-poll-people-dont-think-they-need-one

***

EK 21 (17.4.2023): SERHAT FINDIK “Dünya “Sağlık” Örgütü’nün (DSÖ) pandemi boyunca önerdiği: karantina maske mesafe ilaç protokolü entübasyon protokolü ve covid s$ıları nın pek çok bilimsel çalışma ile hatalı olduğu kanıtlandı Olası bir pandemide tüm sağlık uygulamalarını bu kuruma vermek akıl tutulmasıdır DSÖ ile yapılan anlaşmanın iptali en birincil önceliğimiz olacaktır”

Kaynak: https://twitter.com/ProfSFindik/status/1647514679818821633?s=20

***

EK 22 (26.5.2023): KİM DOTCOM “Bu yıl izleyeceğiniz en önemli video bu. Kâr için milyonlarca kişi Kovid-19 ile öldürüldü. Kovid-19, insan ırkı üzerinde işlenen bir biyolojik savaş eylemiydi. Mali bir soygundu. Doğa gasp edildi. Bilim dolandırıldı.”

Bu, Avrupa Parlamentosu’nun ev sahipliği yaptığı son Uluslararası Covid Zirvesi’nden. Şimdiye kadar dünya çapında 766 milyon Kovid-19 enfeksiyonu kaydedildi ve aşı ölümleri hariç 7 milyondan fazla ölüm kaydedildi. Bu, ABD Hükümeti tarafından işlenen en büyük insanlık suçudur.

Kanıtlar, Kovid-19’un ABD aşılarının kamuoyunda kabul görmesini artırmak için küresel bir salgını tetiklemek amacıyla ABD Hükümeti tarafından Çin’in Wuhan kentinde kasıtlı olarak salındığını gösteriyor. Her ülke ABD’nin biyo-terörist hükümetini kınamalı mı?

Kaynakhttps://twitter.com/KimDotcom/status/1661698114917646336?s=20

***

EK 23 (20.7.2023): FERHAT ARSLAN “Suç duyurusunda bulunuyorum!

@TC_HSK

 @tcbestepe

Epidemiler sırasında yapılan aşılama kampanyası hastalığın yaygınlığının artırılmasına yol açar. Bilinçsizce yapılıyorsa görevden alınsınlar, bilinçli yapılıyorsa haklarında soruşturma başlatılsın. Bu çok iyi bilinen bir etkidir. Makalesini de koyuyorum.”

K: https://academic.oup.com/biomet/article-abstract/67/1/191/276416

Makale: On the spread of a disease with gamma distributed latent and infectious periods

Kaynak: https://twitter.com/Ferhatarslandr/status/1681957738434158592?s=20

***

Yazı için 2 yorum yapılmış:

  1. CANAN KARATAY dedi ki:

    O YALAN BU YALAN
    VAR BİRAZ DA SEN OYALAN

    Yunus Emre

  2. Osman Yüksel Serdengeçdi dedi ki:

    Murat AKAN Türkiye Bayrağı
    @yazarmuratakan

    Ne demiştik?
    “Bir şeyler oluyor”

    Evet korona virüs ile ilgili gerçekten ilginç gelişmeler oluyor.

    Bill Gates, Jeffrey Epstein dosyasıyla susturuldu. Şimdi sıra Anthony Fauci’de…
    Önce Kongrede sorguya çekildi, sonra özel yazışmaları deşifre edildi

Siz de yorumunuzu paylaşın: