BİDEN’ E ULUSU BÖLME DAVASI

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Arslan Bulut’ un yazısı:

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde en ön sırada “pandemi” bahanesiyle insan hak ve özgürlüklerinin kısıtlanması var! Peki bu kısıtlamaların arkasında nasıl bir karar var ki Danimarka, Belarus gibi birkaç ülke dışında dünyada bütün hükümetler aynı uygulamayı yürürlüğe koymaya çalışıyor?

Aslında her hükümet halkın tepkisinden korkuyor. Bu sebeple, kısıtlamaları alıştıra alıştıra veya adım adım yürürlüğe koyuyorlar. Mesela Türkiye’de okullar açıldı ama bazı öğretmenlerin, “aşısızlar benim dersime giremez” gibi sözler sarf ettiği duyumları geliyor. Yukarıdan bu yönde bir işaret almadan hangi öğretmen böyle bir dayatmada bulunabilir? Duyumun ötesinde, resmi açıklamalara göre Tatvan’da okullara ekipler gönderilmesi ve “gönüllü öğrenciler“e aşı yapılması ne demektir? Reşit olmayan öğrenci, nasıl gönüllü olabilir? Uğur Şahin, yıl sonuna kadar 5-11 yaş arası çocuklar için de “aşı” geliştireceklerini açıkladı. Bunun anlamı nedir?

***

Gazeteci Hasan Erel“Dünya Sağlık Örgütü, 27 Ağustos 2021’de uluslararası bir dijital Aşı Sertifikası / Pasaport tanıtımına ilişkin yönergeleri ve ayrıca uygulama yönergelerini yayınlamış ve tüm üye ülkelere dağıtmıştır.

AB ülkeleri DSÖ tarafından dağıtılan bu yönergelerin gereği olarak, 13 Eylül’den itibaren aşı sertifikası olmadan restoranlar, spor salonları ve sinemalar dahil olmak üzere kapalı mekan etkinliğine erişimi yasaklamaktadır.

Almanya, Avusturya ve Fransa ve muhtemelen diğerleri, ID2020’yi Parlamento aracılığıyla veya kararnameyle uygulamaya koydu – çoğu insanın bu konuda hiçbir fikri yok.

İsviçre hükümeti, özelleştirilmiş bir Agenda ID2020 elde etmeye çalıştı. Ama uygulama referandumla reddedildi.” diye yazdı. 

Nedir ID2020? Herkes için dijital kimlik oluşturmak demektir. Bu kimlikte, kişinin bütün özel bilgileri yer almaktadır! HES kodu uygulaması, dijital kimliğe geçişin alt yapısıdır. Bu kimlikte, bütün sağlık verilerinizle birlikte PCR testleriyle tespit edilen DNA verileriniz de yer alacaktır! Dijital kimlik dijital paraya da geçiş için kullanılacaktır. Kimse dijital kimliği olmadan para harcayamayacaktır. Çin, uygulamaya geçmiş, halkı puanlama sistemiyle yönetmeye başlamıştır. Hani ehliyet sahiplerine her hatada kötü puan veriliyor ve sonunda ehliyetine el konulabiliyor ya tıpkı onun gibi. Dijital kimlik uygulamasında, barajı aşan, birçok haklardan mahrum edilecek.

Türkiye’deki uygulamalar da Dünya Sağlık Örgütü’nün aşı pasaportu yönergesine göre sürdürülüyor? Bu konuda bir açıklama yok ama bütün uygulamalar o yönde…

***

ABD’de ise Cumhuriyetçi Ulusal Komite’nin Sözcüsü ve Siyahlarla İlgili Medya İşleri Direktörü Paris Dennard, Washington Times için bir makale yazdı ve Biden‘ın aşı olmayan 80 milyon Amerikalıya ayırımcılık ve bölücülük yaptığını bu sebeple hakkında dava açtıklarını açıkladı.

Dennard, özetle şöyle yazdı:

“Bay Biden, konuşmanın tamamını azınlıklara COVID-19 hakkında ders vermeye ve şeytanlaştırmaya adadı. Aşısız Amerikalılar orantısız olarak: Siyahiler ve Hispanikler…  Bay Biden’ın yeni kuralları, kasıtlı ve hedefli ayrımcılık, yeni işe giriş için açık bir engel ve işe geri dönmek için caydırıcıdır.  Bay Biden, insanları aşı pasaportuna veya PCR testi yaptırmaya zorluyor. Bu dayatmalar, doğal bağışıklığı göz ardı ediyor.

Joe Biden’ın öfkeli ve suçlamalarla dolu konuşması, ülkemizi daha da bölecek ve şimdiden hüsrana uğramış, kafası karışmış ve ülkemizin geleceği hakkında endişeli olan Amerikalılarda korkuyu körükleyecektir. Başkan Biden Anayasa’yı ihlal etti ve RNC’nin Amerika’daki milyonlarca azınlığın özgürlükleri adına bu yönetime dava açmayı şimdiden taahhüt etmesinden gurur duyuyorum.”

Kaynak: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bidene-ulusu-bolme-davasi-473924h.htm

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Osman Yüksel Serdengeçdi dedi ki:

    İla cehenneme zümera!

Siz de yorumunuzu paylaşın: