KOVİD GEÇİRENLERİN AŞI OLMASINA GEREK YOK

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Dikkat: Yazının sonunda ek var!

***

Korcan Ayata‘ nın tivit dizisi:

A:3doz mRNA (aşıdan 3-8 ay sonra) B:4doz mRNA (aşıdan 1-3 ay sonra) sonrası orijinal Wuhan spike (siyah) ve farklı Omicron varyantlarının spike proteinine karşı oluşan antikorlar.

Resim

Burada da: A:2doz mRNA + Omicron BA1 enfeksiyonu. B:3doz mRNA + Omicron BA1 enfeksiyonu. Aşı ve hastalığın üzerinden geçen süreler grafiğin üstünde belirtilmiş.

Resim

Hep söylediğim gibi Covid sonrası gelişen bağışıklığın en zayıf halkası olan kandaki antikorlar bile, 4 doz aşıdan daha yüksek. Covid geçirenlerin aşı olmasına gerek yok.

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1553324926119075841?s=20&t=V4ph36wiMK3PLDoNYmaRUg

***

PCR bu kalemler içinde kişinin kendi sağlığına etkisi olmayan bir kalem. -Hasta olduğunuzu söylemez. -Mevcut semptomlarımızın PCR+ çıktığınız patojenden kaynaklandığını göstermez. -İyi tasarlanmamış ise, testin yapan kişi/kurum hijyen koşullarına uymuyorsa, sonuç hatalı olur.

-PCR yalan diye tag açtılar mesele. Bu da yanlış bir çıkarımdı. Yalan olan PCR değil, PCR’ın kullanım şekli ve sonuçlara yüklenen fantastik anlamlardı.

-Pandemi boyunca antikor testi pozitif olanları hastalığı geçirmiş saymadılar ama PCR+olmuş olmak hastalığı geçirmek ile eşit tutuldu ve bu da 100% bilim karşıtı bir uygulama. Gerzeklik mi demeli, aptallık mı demeli, cahillik mi demeli karar veremedim.

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1553707785409466372?s=20&t=V4ph36wiMK3PLDoNYmaRUg

***

Söyledikleri ve yazdıklarıyla bağışıklık hakkında temel bilgilere sahip olmadığını defalarca ispat eden sözde uzman “aşsızlar havayı kirletiyor” buyurmuş. Ve bu bir bilimsel gerçekmiş Yapılan acınası hava temizliği analojisinden devam edelim:

Aşısızlar veya 1-2 dozu üzerinden uzun süre geçmiş olanlar (8-9ay), havayı temizlemektedir. Nasıl mı? -Bu kişilerin bağışıklık sistemi üst üste doza maruz kalmadığı için 2,5 sene önceki spike proteine odaklanmaz. Bu yüzden yeni varyantlara karşı daha geniş kapsamlı cevap verir.

Geniş kapsamlı bağışıklıktan virüsün kaçması, yeni varyant oluşması çok daha zordur. Zırt pırt hatırlatma dozu yapmak bağışıklığı baskılayıp daralttığı için, havayı asıl kirletenler bu doz müptelası olmuş kişilerdir. Bağışıklık daralmasının arkasındaki bilimsel altyapı için

-Aşısız- -Aşılı, hatırlatma dozsuz- -Aşılı, hatırlatma dozlu- katılımcılar arasında ortalama virüs yayma süreleri arasında büyük farklılıklar bulamadık.

Sizi bıktırana kadar yazacağım: Bunun böyle olacağını bu işi bilen gerçek doktor ve bilim insanları en başından beri biliyordu. Ben, bunları bilen ve insanları kandırma yolunu şeçmeyenlerin tarafında oldum. – Kasım 2020 –

K: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2202092

Makale adı: Duration of Shedding of Culturable Virus in SARS-CoV-2 Omicron (BA.1) Infection

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1554198204308226050?s=20&t=V4ph36wiMK3PLDoNYmaRUg

***

EK 1 (2.8.2022): FERHAT ARSLAN “Biraz başınız ağrıyor, hafif bir boğaz yanması sonra kol ve bacaklarda o güne kadar hissetmediğiniz şiddetli ağrılar… Eğer gidip PCR yaptırırsanız pozitif! Covid19 musunuz? Hayır. Virüs veya virion taşıyor musunuz? Evet Aşılı aşısız olmanız farkeder mi? Hayır

Aşılı iseniz yeni varyantlar oluşumuna katkı sağlıyor musunuz? Seçilim baskısı, Evet Bu laboratuvarda insandan insana geçebilsin diye o kadar çok uğraşıldı mı? Evet! Normal nufus risk altında mı? Hayır Aşı dedikleri riskli grupları korudu mu? Hayır Bilakis daha çok hasta etti!

Solunum sıkıntısı olmadıkça kendimi çok kötü hissediyorum diyerek hastaneye koşma Bekle! Bol sıvı al. Genel söylenenleri yap. Riskli isen kalabalığa giriyorsan maskeni tak ama çıkınca hemen çıkar. Uzun süre takma Riskli değilsen hayatı eve ve Maskeye mahkum ettirme! Amaç bu zaten

Amacın sosyal hayatı baskılamak,ekonomileri daha da edilgen kılmak,üretim ekonomisini çökertmek, finansal bir hegemonya kurmak ve geleceğinin esir alınmasını sağlamak olduğunu unutma! Ananı babanı koru ama çocuğunun geleceğini de mahvettirme O kafana sok şunu! Süreç doğal değil!

Herşey sana yüklenen korku ve tanısal bir değeri olmayan test üzerinden medyanın aracı olması ile sağlanıyor. Bunlara kanma, konu komşudan akrabandan iş arkadaşından korkma.

Kaynak: https://twitter.com/Ferhatarslandr/status/1554278468854185985?s=20&t=V4ph36wiMK3PLDoNYmaRUg

***

EK 2 (4.8.2022): ÖZCAN YÜCEL “Daha önce 10 ayda hızla geliştirilen aşı Omicron için neden “yenisi” yapılamıyor? 1. Bunun için daha önceki Pfizerin aşı çalışmadında olduğu gibi hiç aşı olmamış en az 40.0000 kişilik bir denek grubu bulmalısınız. 2. Bu grubu aşı grubu ve kontrol grubu (placebo) diye 

İkiye bölmelisiniz. 3. Batı toplumlarının nüfuslarının %90’dan fazlası aşılandı. 4. Toplumlarda aşı olmamış %7-10’luk kitleyi o kadar çok aşağılayıp marjinalleştirdiler ki aşı çalışmasına ikna etmeyi bırak onlarla bir bardak çay bile içemezsiniz artık!

5. Hal böyle olunca aşı saplantısından da çıkamadıkları için adeta “kendi aralarında top çevirir” gibi “efendim hatırlatma dozu, 5.-6. Dozlar gelsin fala filan..”
 
6. Toplumun %70’i aşılanırsa bu iş biter diyenler “kitlesel aşılama yolu ile mutasyon eğilimli solunum yolu virüsleriyle mücadele edilemeyeceğini artık kabullenmelidir. Sonu gelmeyen “hatırlatma dozlarını” halkımıza iki de bir önermeyi bırakmalısınız.

Kaynak: https://twitter.com/drozcanyucel/status/1555039663001305091?s=20&t=zxSnUzlr2eFNb17-iH9Bew

***

EK 3 (20.8.2023): Kovid aşısının sonraki dozları aynı kola yapılırsa etkisi daha fazla oluyormuş.

Kaynak: https://www.thelancet.com/journals/ebiom/article/PIIS2352-3964(23)00308-0/fulltext

***

Siz de yorumunuzu paylaşın: