HÜRRİYET GAZETESİNE YAZI DİZİSİ TEKLİFİ: BALIKLARIN EFENDİSİ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
canlı balık

Aşağıda “dha” mahreçli “Astım hastası Hintliler canlı balık yutuyor” başlıklı ilginç bir haber var.

Bununla ilgili bir yazı dizisi, okurlarının sağlığına çok önem veren ve bu mevzuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Hürriyet gazetesine çok yakışacaktır.

Ayak detoksu, çer-çöp ve kozmik taşlarla şifa bulamayanlar için “Balıkların Efendisi” başlıklı bir yazı dizisinin ilaç gibi geleceğini taahhüt ediyorum.

Kupon karşılığı balık da verilebilir.

 Enis Berberoğlu’ na önemle ve acilen duyururum.

Astım hastası Hintliler canlı balık yutuyor

Hindistan’ın güneyindeki stadyumda toplanan onbinlerce kişi, sarı renkte bir bitkisel macuna bulanmış canlı sardalyaları yutarak iyileşeceklerine inanıyor.

Doktorların eleştirilerine rağmen Goud ailesi, 170 yıl önce Hintli bir azizden aldıklarını iddia ettikleri gizli bitkisel balık formülünü hastalara uyguluyor.

Haydarabad polisi, stadyumda bir adamın kalp krizi geçirerek öldüğünü ve bazılarının saatlerce bekledikten sonra solunum zorluğu çektiklerini açıkladı.

Tedavi için 70 bin kişinin stadyuma akın ettiği bildirildi.

Goud ailesi, her yıl tedaviyi, astrologların belirlediği günde yapıyor.(dha)

Yazı için 4 yorum yapılmış:

  1. tuna erinçler dedi ki:

    Hürriyet gazetesinde yayınlanan diğer sağlık öğütleri kadar bunun da yararlı olacağından hiç şüphe yok. Önemle önerilir. Buna benzer bir diğer tedavi yöntemi de sarılığı iyileştirmek için hastanın burnuna (afedersiniz) eşek hıyarının suyunu çekmesidir.

  2. Hüsrev Hatemi dedi ki:

    O mâhiler ki deryâ içredir deryâyı bilmezler.

  3. Hüsrev Hatemi dedi ki:

    Eşek hıyarını burnuma komam.

  4. Dr.cevdet tokat dedi ki:

    Ben tıp öğrencisi iken o eşek hıyarı(Ebucehil karpuzuda diyorlar) denen bitkinin suyunu burnuma sulandırıp çekmiştimde burun mukozam nekroze olup 5 gün kanlı burun akıntısı şeklinde burnumdan akmıştı.Şimdi burnum koku hissini yitirdi, ama carrah olduğum için bana bir faydası dokundu, artık kolon perforasyonu ameliyatlarında ameliyata giren diğer personel kokudan duramazken ben hiç rahatsızlık duymadan ameliyatımı yapıyorum.

Siz de yorumunuzu paylaşın: