HAZIR OL VAKTİNE ESTETİK CERRAHİ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Hürriyet’ te Selahattin Duman‘ ın yazısı:

Doktor kardeşlerimizin “14 mart tıp Bayramı” nı idrak ettiği bu şifalı günde ters bir haber verip neşelerini kaçırmak istemiyorum ama konu beni adeta kaşıyor.

Eğer Bedrettin Dalan’ın “kelliğe çare bulduk” diye gündeme zıplayan hastanesi haklı çıkarsa, sağlık piyasasında “Arap Baharı” yaşayan özel hastanelerimiz, özellikle de estetik cerrahimiz ağır darbe yiyecek.

* * *

Resmi rakamlara göre İstanbul’da 650 bin Suriyeli yaşıyor. Bunun yarıdan biraz fazlası kayıtlı. Geriye kalanı “kafasına göre takılma” modunda. Bana sorsalar “Tövbe inanmam” derim.

Fikrimce, ister sağdan say ister soldan saymaya başla, İstanbul’daki Suriyeli nüfusu bir milyondan fazladır. Toplam Arap nüfusunu sorarsanız o da bir buçuk milyondan aşağı değildir.

Bunların beşte üçü şunun bunun zulmünden kaçmışsa beşte ikisi de kendisine şekil yaptırmak için buradadır.

Ayının bildiği kırk türkü vardır, kırkı da ahlat üzerine derler. Bizim bölgenin erkeklerinin iki büyük derdi varsa ikisi de uzatma üzerinedir.

Birincisi saç uzatma.

İkincisinin ayrıntılarını ise bir vakitler aynı gazetede çalıştığımız Dr. Haydar Dümen’ den dinlemiştim lakin bugün bizi ilgilendiren o değil.

Gayrettepe’ den başlayıp Pera’ da biten mutat yürüyüşlerim sırasında kaç Arap erkeğine rastlamışsam çoğunun kafası işlem görmüş oluyor.

Cerrahlarımızın hassas aletleri ile enseden topladıkları sağlıklı saçlar tepeye dikiliyor.

Devamını okumak için: http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/selahattin-duman_522/hazir-ol-vaktine-estetik-cerrahi_40068107

Siz de yorumunuzu paylaşın: