DOKTOR ÖMER COŞKUN HAYATINI KAYBETTİ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Televizyondan sattığı bitkisel karışımlarla tanınan Doktor Ömer Coşkun dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ömer Coşkun’un böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Coşkun’un doçentliği, yabancı dil evraklarında sahtecilik gerekçesiyle elinden alınmıştı.

Yaptığı bitkisel karışımlarla ekranların tartışılan ismi olan Doktor Ömer Coşkun, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Coşkun’un Amerika’da kanser tedavisi gördüğü, Türkiye dönüşü böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattığı belirtiliyor.

Hastaları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Coşkun’un doçentliği yabancı dil evraklarında sahtecilik gerekçesiyle elinden alınmıştı.

SİCİLİ CEZA DOLUYDU

Ömer Coşkun, 2005 yılında Adana’da muayenehane açmıştı. Aynı yıl, meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı.

Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti.

Doktor Ömer Coşkun hayatını kaybetti...Ömer Coşkun kimdir

BAKANLIK ÜRÜNLER İÇİN İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı daha önce kamuoyunda “Dr. Ömer Coşkun ürünleri” olarak bilinen ve takviye edici gıda niteliğindeki ürünler olmasına rağmen ilaç gibi tanıtılan ürünlerin, çeşitli mecralarda yayınlanan reklamlarına sekreteryası Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen Reklam Kurulunca hassasiyetle incelendiğini bildirmişti.

Dr. Ömer Coşkun kimdir?

Doktor Ömer Coşkun TV ekranlarından yaptığı bitkisel tanıtımlar ile birçok vatandaş tarafından yakından tanınmıştır. İşte, Ömer Coşkun’un kendi ağzından biyografisi;

05.03.1970 tarihinde Adana ilinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Adana ili, Sarıçam ilkokulu, Yavuzlar ortaokulu ve Adana Erkek lisesinde 1987 yılında tamamladıktan sonra, 1987-ÖSYS ile İstanbul Üniversitesi – İstanbul Tıp Fakültesi’nde eğitimimi sürdürmeye hak kazandım. Temmuz 1993′de mezun olarak Aksaray’ın Güzelyurt ilçesi Ihlara kasabası sağlık ocağında Sağlık Bakanlığı’na bağlı pratisyen hekim olarak görev aldım. 1994-Eylül Döneminde Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Erciyes Ü. Tıp Fak. Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladım. “Yoğun muskuler egzersizde L-Karnitinin sıçan karaciğeri, iskelet kası ve testis dokularına etkileri” konulu tezi hazırlayarak, 18.06.1998′de uzmanlık belgesi aldım. 14.10.1998′de öğretim görevlisi kadrosuna atandım. Bir yıl bu görevde çalıştıktan sonra, askerlik vazifemi yapmak üzere, KKK komutanlığı tarafından, GATA komutanlığı emrine gönderildim.

DOÇENTLİĞİ ELİNDEN ALINMIŞTI

Hasta insanları tedavi etmek için hazırladığı ilaçları piyasaya süren Doktor Ömer Çoşkun, yabancı dil evraklarında sahtecilik yaptığı tespit edilince doçentliği elinden alınmıştı.

Adana Tabip Odası’ndan ceza alarak istifa eden Doktor Ömer Coşkun, işini yapmaya devam etmişti.

SİCİLİ CEZALARLA DOLU

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde görevliyken yardımcı doçentlik için verdiği yabancı dil evrakında sahtecilik yaptığı tespit edilen Ömer Coşkun’un unvanı geri alındı ve üniversiteden uzaklaştırıldı. 2005’te Adana’ya giderek muayenehane açtı.

TABİP ODASINDAN ATILDI

Aynı yıl meslek kurallarına ve yönetmeliklere aykırı davranmaktan Adana Tabip Odası Onur Kurulu kararıyla para cezasına çarptırıldı. Bir yıl sonra da uzmanı olmadığı halde hasta tedavi etmekten ikinci soruşturma açılınca oda üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldı. Muayenehanesini resmi olarak kapattı fakat faaliyete devam etti. Soruşturma sonunda da 3 ay meslekten men cezası aldı.

Kaynaklar: 

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-doktor-omer-coskun-hayatini-kaybetti-40379355

http://www.hurriyet.com.tr/doktor-omer-coskun-kimdir-40379331

 

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. faik dedi ki:

    -Ömer Coşkun tıp kazası sonucu öldü.
    -Ömer Coşkun öldürüldü.
    -Ömer Coşkun-u Tanrı çarptı.
    -Ömer Coşkun şehit oldu.
    ……………………
    *
    Ölüm; susmaktır, susturulmaktır, unutmaktır, unutturulmaktır……

    Ömer Coşkun sağ oldukça tıbbı sorgulama vardı. Öldü, sorgulama artmasının onu kesildi.

    Ömer Coşkun, farkında ya da değil, insanlara tıbbı sorgulattı. İnsanlara sorgulamayı dürttü. Sorguya neden oldu. Ömer Coşkun sağ kalsaydı ve normal ölseydi, atıyorum, kırk sene sonra hala asırlardır aynı tıp/hayat olmayabilirdi.

    Bir sahtekar Ömer Coşkun değil. Atıyorum, insanların beşte biri sahtekar. Dükkanları, hastaneleri…… test edin bakalım, kaç kişide kaç yalan var.

    Din iman kullanan tek Ömer Coşkun değil. Herkes kullanıyor, dilleniyor.

    Tıpta her meseleye, ayet, hadis, özlü söz…… arayan/uyduran, tek Ömer Coşkun değil.

    Hayatım boyunca duymadığım ayet/hadis…… ortaya atan, tek Ömer Coşkun değil.

    Bilimsel konuya, namazlı, oruçlu görüntü/bahis/hikaye, tek Ömer Coşkun-da değil.

    On yılda bir yeni ilaçla insan kandıran, tek Ömer Coşkun değil.
    *
    Kim anormal ölürse ölsün, ister sahte ister gerçek ister terörist ister tecavüzcü ister fahişe ister darbeci……. İyi bir şey değil.

    Ölüm silgidir.
    *
    Hayırlı/sağlıklı iş mi var ki, hayırlı/sağlıklı insan olsun.

Siz de yorumunuzu paylaşın: