GAZ SANCISI DİNİNCE HEMEN ÇIKMAK İSTEDİ

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Hürriyet’ te Vahap Munyar’ ın yazısından bir bölüm:

Dün söz konusu hastane grubunun Medikal Direktörü Prof. Gazi Yiğitbaşı ile konuştum:

– İbrahim Bey, bizim de yakından tanıdığımız, çok başarılı bir işadamıydı. O geceyi bir de bizden dinleyin.

Çağlar’ın Koşuyolu’ndaki hastanelerine eşiyle birlikte 10 Aralık 2017’yi 11 Aralık’a bağlayan saatlerde, 01.00’e doğru gittiğini belirtti:

-Doktorlarımıza aktardığı şikayet, “Şişkinlik, gaz, geğirme, karın ağrısı” şeklinde. Kamuoyuna yansıdığı şekilde, herhangi bir göğüs ağrısı ya da kolda uyuşma şikâyetleri ile müracaat etmedi.

Ardından gaz için bebeklerde de kullanılan rahatlatıcı ilaç verildiğini vurguladı:

-Muayene bulguları normal olmasına rağmen, bu tür şikâyetlerde nadiren de olsa altta yatan olası bir kalp sorununu ekarte etmek için EKG çekildi ve EKG’sinin normal olduğu görüldü. Mide şikâyeti için verilen medikal tedavi sonrası rahatlayan hastamıza ilave tetkik önerildi, ancak kendisi karın ağrısı ve gaz şikayetlerinin geçtiğini belirterek “Ben evime gitmek istiyorum” diyor ve hastaneden ayrılıyor.

Devamını okumak için:  http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/vahap-munyar/gaz-sancisi-dinince-hemen-cikmak-istedi-40676345  

 

Yazı için 2 yorum yapılmış:

  1. Hilmi dedi ki:

    Vadesi gelmiş, ne desen boş. Konuş babam konuş, giden gelmez. Allah mekanını cennet etsin.

  2. Dr. Hasan dedi ki:

    57 yaşında bir hasta. üstelik erkek. Üstelik iş adamı yani stresli bir işi var. Üstelik İTO Başkanı. Adamın işi gücü yok sanki gece birde gaz için hastaneye gidecek. Yok göğsü ağrımıyormuş yok koluna ağrı vurmuyormuş. Geçiniz efendim geçiniz. Şişkinlik, gaz, geğirme, karın ağrısı.. bunlar da bal gibi kalp krizi belirtisidir, bilmeyen doktorlar öğrensin. Hatta sadece bulantı olabilir. Sadece iç sıkıntısı gibi bir şey tarif edebilir. Hasta genç kızsa delikanlı ise tamam ama yukarıdaki özelliklere sahipse iş değişir.

Siz de yorumunuzu paylaşın: