MEHMET CEYHAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

 Dikkat: Yazının sonunda ek var!

***

Diken‘ in “Şaka değil gerçek… Önce suç duyurusu, sonra etiket: MehmetCeyhanTutuklansın” başlıklı haberi:

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında ‘alenen nitelikli hakaret ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle’ suç duyurusunda bulunuldu. Kısa süre sonra Twitter’da ‘MehmetCeyhanTutuklansın’ etiketi altında on binlerce paylaşım yapıldı.

Suç duyurusunda bulunulan kişi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı’nın yanısıra Enfeksiyon Hastalıkları Derneği ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Derneği’nin başkanlıklarını ve Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği’nin genel sekreterliğini yürütüyor.

Suç duyurusunda bulunan kişi ise Noel Baba Derneği Başkanı ve 5GVirusNews Platformu Sözcüsü Muammer Karabulut. Platformun bir diğer sözcüsü de Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak.

5GVirusNews Platformu, paylaşımına bu görseli uygun buldu.

Suç duyurusu yapılan yer Antalya Terör ve Örgütlü Suçlar Savcılığı.

Dilekçede ‘kanıt’ olarak Ceyhan’ın pandemi sürecinin başından bu yana yaptığı açıklamalar, ‘gerekçe’ olarak da söz konusu açıklamaların, ‘Covid-19 salgınının ekonomik, psikolojik ve sosyolojik yıpratıcılığına olumsuz yönde katkı sağlaması’ gösterildi.

 

Karabulut, bununla da yetinmeyip Ceyhan’ı ‘terör faaliyeti’ yürütmekle de suçladı: “Henüz faz çalışmaları tamamlanmayan, güvenilir bilimsel sonuçları olmadığından ruhsatı bulunmayan ve  yasal bir zemini bulunmadığından dolayı da acil kullanım onayıyla ne idiğü belirsiz konumda olan aşılar için, bir bilim insanının halkı tehdit ederek korkutmasının karşılığı bilim yapmak değil resmen terör faaliyetlerdir.”

Haberin Habervaktim ve Akit gibi siteler üzerinden yayılmasının ardından kısa sürede Twitter’da MehmetCeyhanTutuklansın etiketi açıldı ve çok geçmeden on binlerce Tweet atıldı.

***

EK 1 (7.5.2021): Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ceyhan, koronavirüs salgını ve aşılama ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterilerek, ‘#MehmetCeyhanTutuklansın’ etiketiyle paylaşım yapılması ve hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ilişkin DHA’ya açıklama yaptı.

Prof. Dr. Ceyhan, “Beni şikayet edenler, sosyal medyada hakkımda yalan, iftira dolu haberler yazanlar, şunu bilsinler ki ben hiç dikkate almıyorum, yazdıklarını okumuyorum. 30 yıldır bunu yapıyorlar. Ben 30 yıldır aşının önemini, bilimsel yaklaşımın önemini anlatıyorum. Bundan zarar gördüğünü düşünen bir kesim varsa onların yazdıkları, söyledikleri çöp kadar önemli değil benim açımdan. Paniğe sevk etme meselesine gelirsek doğrular, panik yaratıyorsa ki o fikirde değilim. Tam tersine ben halka da direkt hitap etmeden, devlete de ‘Şunları yaparsanız bu salgın daha kolay kontrol altına alınır’, ‘Şunlarla salgınla mücadele zarar görür’ diye konuşuyorum” dedi.

CİMER’E ŞİKAYET EDİLMİŞ

Prof. Dr. Ceyhan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayet edildiğini de vurgulayarak, “Kasım ayında bir vatandaş, beni Antakya’dan CİMER’e şikayet etmiş. Yazısı geldi daha yeni, cevap yazdım. Çok enteresan, diyor ki ‘Halkı paniğe ve korkuya sevk ediyor’. Örnek olarak da bir gazetede çıkan haberin fotokopisini eklemiş. O haberde ben şöyle diyorum; ‘Kasım ayında vakalar azalmıştı, şunları yapmazsak biz 3’üncü dalgayı yaşarız, şunlar yapılırsa yaşamayız’. Şikayet edenin şanssızlığına bakın ki hemen arkasından çok büyük artış dalgası yaşamışız. Onun beni suçladığı şeyde belki benim dediklerim dikkate alınsaymış belki bu düzeyde yaşamayabilirmişiz. O yüzden hiçbir önemi yok benim için. Onların 30 yıldır çok organize saldırmalarına alıştım” diye konuştu. 

Kaynak: https://www.medimagazin.com.tr/guncel/genel/tr-profdrmehmet-ceyhandan-kendisini-hedef-gosterenlere-yanit-11-681-95543.html

Yazı için 4 yorum yapılmış:

  1. Dr. Tomris Cesuroglu
    @DrTomrisCesur
    Bilim insanları aralarında fikir ayrılığına düşebilir, tartışabilir, bazı konularda 180 derece farklı şeyler düşünebilir, söyleyebilir. Bu tüm dünyada böyle. Ama bir bilim insanının fikirleri nedeniyle hedef gösterilmesi hiçbir şart altında kabul edilemez.
    ÖS 4:00 · 7 May 2021·Twitter Web App
    33
    Retweet
    4
    Alıntı Tweetler
    336
    Beğeni
    Mehmet Ç.
    @mehmet_c_
    ·
    36d
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bizim istediğimiz de bilim insanlarının tartışması. Tvde hep aynı isimler, bilim adamı kılığında aşı pazarlıyor. Ayrıca terör suçu işleyenlerin yargılanmasını istemek vatandaşın en doğal hakkı.
    KARAHAN (YİT)
    @IIAHAN
    ·
    43d
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O bilim insanının bu hastalıkla ilgili bir tane bilimsel tavsiyesi var mı? Sadece maske, mesafe, aşı…
    Bilim insanı dediğiniz kişilerin söyledikleri, insanların hayatını ne hale getirdi farkıda mısınız?
    Nahide
    @na_hide06
    ·
    41d
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O şahır çocuk dr, diğer konunun uzmanlarından daha fazla ekranlarda ve hizmet ettiği yerlerde ödüle boğuyor kendisini.. kıblesi bell vesselam
    FidePençe izleriAvuç açmaTürkiye BayrağıBeynaTürkiye BayrağıAvuç açmaPençe izleriFide
    @BEYNA757916
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Mehmet Ceyhan’ın sadece farklı fikirleri savunduğu için Canan Karatay hakkında suç duyurusunda bulunduğu göz önüne alınırsa kendisine yapılan mübahtır.
    JUJUMBA
    @jujumbaa
    ·
    53d
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Eden bulur hocam , kendisi bilim insanı olarak Canan Hocadqn davacı olmuştu. Ayrıca bilim tvlerde program yapanlar üzerinden yürümez.
    Esra
    @Esra16734626
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Ayrıca kendisinin de canan karatay hakkında yaptığı aynısı değil miydi.simdi mahkemede vuruş nerden gelmiş neye dayanarak halkı bu kadar korkutmuş neye hangi verilere dayanarak hamilelerde vuruş tekit etmiş ve çocuklarda tabii.aciklasinda dinleyelim
    oktay”as”
    @As__AiZeN
    ·
    42d
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O bilim adamı sağlıklı insanın maske takmasına gerek yok dedi şimdi tersi. Aşı 3 seneye zor dedi birçok yanılgı. Bilim adamı ise emin olmadığı ve veriye dayanmayan söylemlerle ekrandan ekrana koşmamalı. Hergün illallah olduk onu göre göre. Toplumun ruh sağlığı nasıl düzelecek?
    ?Mü…Sa…De?
    @MuSaDe_1977_
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Çıkarcı, yandaş,paragöz,bencil doktorlar bilim adamları istemeyiz. Sorgulanmamak herkesin işine gelir. Her Bilim adamı Doktor vs nin söyledikleri de hiçbir ŞART altında kanunmuş gibi kabul edilemez.
    .

    Nazlı ocal
    @Emirocal
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Hocam bilim insanları aralarında fikir ayrılığına düşebilir doğrudur. Ama Yanlış bir fikri 80 milyonun önünde savunup sonrasında değiştirdim oldu diyemez.
    yapılanı savunmuyorum.
    Müptela
    @MelihaMercann
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bilim insanlarınında dokunulmazlığı mı var acaba ? Söz konusu insan sağlığı ise fikir ayrılıkları biraz garip olmuyo mu ? Bilim insanları doğruyu yanlışı konuşadursun mağdur yine halk olsun .
    Software Architect
    @sapbasis123
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Nerde tartışıyor bilim adamları? TV lerde hep aynı şeyi söyleyen doktorları görüyoru. Neden ?
    Ülkü Çakmak
    @ulkucakmak
    ·
    59d
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Tartisablir konusabilir tabii! Ana bunlari kendi mekankarinda yapmalari lazim! Tvde degil! Zaten biz halk konunun uzmani degilizki! Sonuc bize bildirilebilinir! Bir guvenirliligi olur! Gorus ayriliklari aciklanir! Sonra halka kisisel tercihinizi kullanin denilir
    izmirbayTürkiye Bayrağı
    @izmirbay
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Karşılarına delil ve araştırmalarla çıkabilecek aksi görüşte nice gerçek bilim insanları varken, meydan DSÖ tetikçisi şarlatanlara mı kalsın yani!
    .

    Kayseri Aşkına Herkes Ayağa
    @Buyuk_Hilmi87
    ·
    30d
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Peki bilim adamının fikirleri insanların ölümüne sebep oluyorsa ne yapılır.
    Tnryzgl chemist
    @Taneryuzgul
    ·
    34d
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Evet bilim insanlarının kendi hur iradesi ve araştırmalarıyla dediginiz gibi olabilir
    mesut
    @selam_dunya
    ·
    17d
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Halkın fikirleri nedeni ile hedef gösterilmesi, aşı olmak istemeyenin vatan hainliği ile suçlanması vs kabul edilebilir öyle mi? Plandemi ile PCR ile aşılar ile ilgili o kadar çok makale ve video yayınlandı ki mızrak artık çuvala sığmıyor. Bırakın bu işleri…
    Beste Gümüş Şaşkınlık sembolü Hayat eve sığmaz!
    @bestekobak
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Haklisiniz Bursa tabibler birligini ve esin hanimi kiniyoruz gercek bir hekimi hedef aldiklari icin
    tweetçi
    @newbuddyy
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    bahsettiğiniz şahsın lugatında 10 kelime varsa 6 sı maske mesafe temizlik mutant kapanalim aşı.50 milyon/1.8 milyar spanish flu;3 milyon/7.9 milyar covid.Ikiside 2 yıl sürdü 73 kat daha çok insan ölmüş.10 binim çalınsa üzülrüm 730.000.000 çalınsa batarım #mehmetceyhantutuklansın
    Yanıtları göster
    Tura
    @denizolmaklazim
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Peki zıt fikirleri olanlara Televizyonlar ambargo uyguluyorsa? Yaratılan korku ve panik ortamından birileri çıkar sağlıyorsa. Mehmet Ceyhan kimseyle tartışmıyor ki Solo yapıyor. Tam kapanma diye çığırtkanlık yapıyor. Kapanma faydasız diyen çalışmalar da var tvlerde bahsi yok.
    Hakan Eren #salginmalginyok
    @OrdoAbC73939034
    ·
    1 sa
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Mevzu fikir olsa haklı olabilirdiniz.
    Daha fazla yanıt
    Reisultraarslan
    @Reisultraarsla1
    ·
    50d
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Memlekette savunulacak en son adam sıfatında şuan kendisi. Her akşam sabah, tv ekranlarında Merzifon eşşeği gibi anırmasını biliyordu. Millete yaşattığı o korkular, ya Enson bebeklere kadar indirmesi bu işi. Savunulacak hiçbir tarafı yok o şahsın…
    .

  2. Ömer dedi ki:

    Hocam Mehmet bey sizinle beraber olduğu bir tartışmada tir tir titriyordu. Şimdi meydanı boş buldu anlaşılan. İstediği gibi sallıyor, bir dediği bir dediğini tutmuyor.

  3. Dr. TOMRİS CESUROĞLU’ NUN TİVİTİ VE GELEN CEVAPLAR:

    Dr. Tomris Cesuroglu
    @DrTomrisCesur
    Bilim insanları aralarında fikir ayrılığına düşebilir, tartışabilir, bazı konularda 180 derece farklı şeyler düşünebilir, söyleyebilir. Bu tüm dünyada böyle. Ama bir bilim insanının fikirleri nedeniyle hedef gösterilmesi hiçbir şart altında kabul edilemez.

    Mehmet Ç.
    @mehmet_c_
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bizim istediğimiz de bilim insanlarının tartışması. Tvde hep aynı isimler, bilim adamı kılığında aşı pazarlıyor. Ayrıca terör suçu işleyenlerin yargılanmasını istemek vatandaşın en doğal hakkı.
    oktay”as”
    @As__AiZeN
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O bilim adamı sağlıklı insanın maske takmasına gerek yok dedi şimdi tersi. Aşı 3 seneye zor dedi birçok yanılgı. Bilim adamı ise emin olmadığı ve veriye dayanmayan söylemlerle ekrandan ekrana koşmamalı. Hergün illallah olduk onu göre göre. Toplumun ruh sağlığı nasıl düzelecek?

    Esra
    @Esra16734626
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Ayrıca kendisinin de canan karatay hakkında yaptığı aynısı değil miydi.simdi mahkemede vuruş nerden gelmiş neye dayanarak halkı bu kadar korkutmuş neye hangi verilere dayanarak hamilelerde vuruş tekit etmiş ve çocuklarda tabii.aciklasinda dinleyelim
    Hüseyin Kırbaş
    @deepsteps33
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Kac kişi iflas etti haberin var mı doktor hanım. Hapse atılmalı
    JUJUMBA
    @jujumbaa
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Eden bulur hocam , kendisi bilim insanı olarak Canan Hocadqn davacı olmuştu. Ayrıca bilim tvlerde program yapanlar üzerinden yürümez.
    Esragunduz
    @Esragun21716236
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Mehmet ceyhani kınıyorum…
    Nahide
    @na_hide06
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O şahır çocuk dr, diğer konunun uzmanlarından daha fazla ekranlarda ve hizmet ettiği yerlerde ödüle boğuyor kendisini.. kıblesi bell vesselam
    Sibel aydın
    @Sibelay79575182
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O dediğiniz bilim insanı için geçerli haklısınız Siyonistler için geçerli değil tartışılmaz bile
    Deryatk
    @Deryatk4
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Mehmet Ceylan’i artık tvlerde görmek istemiyoruz neden hep aynı kişiler dönüyor o zaman farklı söylemleri olan insanlara neden fırsat verilmiyor
    FidePençe izleriAvuç açmaTürkiye BayrağıBeynaTürkiye BayrağıAvuç açmaPençe izleriFide
    @BEYNA757916
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Mehmet Ceyhan’ın sadece farklı fikirleri savunduğu için Canan Karatay hakkında suç duyurusunda bulunduğu göz önüne alınırsa kendisine yapılan mübahtır.

    çağla balyedi
    @BalyediCagla
    ·
    15s
    Canan Karatay ı da böyle savunduysa sorun yok
    Yanıtları göster
    Tarihçi66
    @Tarihi661
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    DSÖ ÇETESİNİN GATES FIRILDAĞININ OYUNLARINA ÂLET OLANLAR VE TÜRECİLERIN PAZARLAMACILARI UTANSIN!!!
    ?Mü…Sa…De?
    @MuSaDe_1977_
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Çıkarcı, yandaş,paragöz,bencil doktorlar bilim adamları istemeyiz. Sorgulanmamak herkesin işine gelir. Her Bilim adamı Doktor vs nin söyledikleri de hiçbir ŞART altında kanunmuş gibi kabul edilemez.
    Müçteba Sarı
    @SarMucteba
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Neresi bilim insani insan bile değil olsa utanır her gun tv ye çıkmaz
    Fatih Karaca
    @FatihKaraca1071
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Evet herkes farklı fikirde olabilir amenna ama dün söylediğini bugün yalanlayan, sabah başka akşam başka konuşan, nabza göre şerbet veren, çıkarları doğrultusunda konuşup bundan her türlü nemalanan “Bill’in İnsanlarıyla” hakiki Bilim İnsanlarımızı da bi ayırmamız lazım di mi?!!
    Sakarya
    @ayagakalk_
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bilim adamlarının tartıştığını ya da fikir ayrılığına düştüğünü görmüyoruz ki. Tvlerde sürekli aynı tipler maske mesafe musluk diyorlar. Tartışmalar nerede?
    Mustafa Taha
    @Mustafa30648247
    ·
    16s
    Onları çoğu zaman TV lere çıkarmıyorlar.
    Alaaddin
    @spesal
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Peki hocam o bilim insanın tespit ve ifadelerini gerçekçi yada faydalı bulmayan karşıt görüşte yer alan insanlara sürekli hakaret ve tehdit etmesi hangi şartlarda kabul edilebilir?
    KARAHAN (YİT)
    @IIAHAN
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O bilim insanının bu hastalıkla ilgili bir tane bilimsel tavsiyesi var mı? Sadece maske, mesafe, aşı…
    Bilim insanı dediğiniz kişilerin söyledikleri, insanların hayatını ne hale getirdi farkıda mısınız?
    Zeynep.
    @zzeynepp_ylmz
    ·
    15s
    Maske mesafe aşı dışında başka bilimsel bir tavsiye var mı? Tüm dünyada belki de en kabul görmüş üç önlemden bahsettiğinizin farkında mısınız?

    Korcan Ayata PhD Hafifçe gülümseyen yüz
    @korcanayata
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    ÇözümAşağıyı işaret etmek
    Alıntı Tweet
    Korcan Ayata PhD Hafifçe gülümseyen yüz
    @korcanayata
    · 3 May
    Arkadaşlar, bir seneyi geçti. Artık televizyonda, sosyal medyada kimleri izlememeniz gerektiğini öğrenmiş olmanız lazım. Boşuna kendinizi yıpratmayın, sinirinizi bozmayın, kötü söz söylemeyin. Takipten çıkın, kanalı açmayın. Yanlışları düzeltemiyoruz, aynı tas aynı hamam…
    01
    @argenindelisi
    ·
    16s
    Alıntı Tweet
    01
    @argenindelisi
    · 6 May
    Sanırım işlevini ilk yitiren organ beynimiz.
    Müptela
    @MercannMuptela
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bilim insanlarınında dokunulmazlığı mı var acaba ? Söz konusu insan sağlığı ise fikir ayrılıkları biraz garip olmuyo mu ? Bilim insanları doğruyu yanlışı konuşadursun mağdur yine halk olsun .

    Ayse Bulak GERCİN
    @Aysebulakgercin
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Peki salgın sürecinde başında ayrı sonunda sonunda ayrı konuşan kişiye bilim insanı denirmi hocam. insanlara sadece korku poppalayan ve bilimin yakından geçmemiş fikirlerini bize uygulamaya çalişana aferin mi diyecek insanlar.
    Furcanary
    @cibilx
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Güzel söylüyorsunuz, biz de farklı düşünmüyoruz da bilim dünyasında belirli bir gücün güdümüyle hareket edenlerin bağımsız ve karşıt görüşteki meslektaşlarını cehaletle suçlayıp itibarsızlaştırması ve hatta arkalarındaki güce güvenip haklarında soruşturma açması çok mu doğru?
    Nazlı ocal
    @Emirocal
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Hocam bilim insanları aralarında fikir ayrılığına düşebilir doğrudur. Ama Yanlış bir fikri 80 milyonun önünde savunup sonrasında değiştirdim oldu diyemez.
    yapılanı savunmuyorum.
    Software Architect
    @sapbasis123
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Nerde tartışıyor bilim adamları? TV lerde hep aynı şeyi söyleyen doktorları görüyoru. Neden ?
    bunyamin
    @semenderefsun
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Peki hocam kendisi her gün kendi gibi düşünmeyen insanları hedef gösterirken;ceza alsınlar,yargılasınlar derken ‘bilim insani’ ayrıcalığı mı taşıyor?Onu da aynı şekilde eleştirdiniz mi?Saygılar..
    Aliii
    @Alisitmeez
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Hocam peki halka bu kadar korku pompalamanın , aşı için insan bedeni üzerinde hak iddia etmeye varacak açıklamalarda bulunmanın bir cezası yok mu?
    Ülkü Çakmak
    @ulkucakmak
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Tartisablir konusabilir tabii! Ana bunlari kendi mekankarinda yapmalari lazim! Tvde degil! Zaten biz halk konunun uzmani degilizki! Sonuc bize bildirilebilinir! Bir guvenirliligi olur! Gorus ayriliklari aciklanir! Sonra halka kisisel tercihinizi kullanin denilir
    KenanTandoğan Türkiye Bayrağı
    @1garipfani
    ·
    12s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @Sahilyolu44
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bir bilim insanının da tam gün büyün tv.lerin canlı yayınına katılması pek normal görünmüyor.( M.Ceyhan hocadan bahsediyorum.)

    EFE
    @Deepstrong99
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Ben çıkıp tv’lerde ağzıma aval aval bakan kitleleri tutarsız fikirlerimle yönlendireyim ama hiç bir sorumluluk ve tepki kabul etmeyeyim.Ortada bir tartışma da yok ayrıca hep aynı tipler hep aynı konular giderek dozu artan başı ayrı k.çı ayrı tavsiyeler.Bıktık artık.
    DidemTürkiye Bayrağı
    @Didem16818263
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @Doctorxy2
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Kendisi Canan Karatay hakkında aynı şeyi yapmıştı. O zaman kimse canan hanımın yanında değildi. Bu çifte standart..
    korhan arslan
    @karslan17
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    hocam size saygımız sonsuz ama malum bilin adamı 15 aydır halka korku pompalayıp psikolojik baskı yapıyor

    aşıyı sorgulayan bizleri cahil gerici hain ilan ediyor, dediğim dedik çaldığım düdük diyor daha sayayım mı
    Maskesiz
    @bayanbilmisssss
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Beden Ekranlarda farklı görüşteki Billim adamları ve Doktorlara yer verilmiyor .Hep aynı kişiler agnı şeyleri her gün söylüyorlar .Biz artık onları görmek istemiyoruz
    Zehra Yıldırım
    @ZehraYl49627962
    ·
    12s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    O fikir dediğiniz şey o kadar masum birşey değil maalesef. Milyonlarca insanın hayatının gidişatını etkiliyorsa kusura bakmayın ama sorumluluğunu da üstlensinler bi zahmet
    izmirbayTürkiye Bayrağı
    @izmirbay
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Karşılarına delil ve araştırmalarla çıkabilecek aksi görüşte nice gerçek bilim insanları varken, meydan DSÖ tetikçisi şarlatanlara mı kalsın yani!
    Müptela
    @MercannMuptela
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bilim insanlarınında dokunulmazlığı mı var acaba ? Söz konusu insan sağlığı ise fikir ayrılıkları biraz garip olmuyo mu ? Bilim insanları doğruyu yanlışı konuşadursun mağdur yine halk olsun .
    clearwaterwitch
    @clearwaterwitch
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Eğer bir ilaç şirketinden finanse ediliyorsa, Türk halkından gerçekleri saklıyorsa, halkın sağlığını düşünmüyorsa fazlasıyla hak etmiş demektir.
    Can B.
    @Can_Tog3
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Katılıyorum hocam. Tutuklama falan bunlar boş şeyler. Ama bahsi geçen hocamız kendisinden başka kimsenin fikrine görüşüne saygısı yok. Uğur Şahin beye doktor değil dedi ya! Ayrıca hocam josef mengele gibi bilim insanları da var. Yani bazı fikirler insanlıkla uyuşmayabilir.
    Dr. Tomris Cesuroglu
    @DrTomrisCesur
    ·
    13s
    Ne zaman Ugur Sahin’e doktor degil dedi?
    Yanıtları göster
    Hakan GEMCİ Türkiye Bayrağı
    @hakangemci
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bilim insani derken ben ortalikta bilimsel bişey girmiyorum Somurtan surat

    Ece FigenTürkiye Bayrağı
    @EceFigen1
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    7/24 korku ve dehşet saçan bi dediği bi dediğini tutmayan fikirler mi?
    Hasan Küçük
    @HasannKucukk
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bilim insanları halka karşı tavırlarını gözden geçirip değiştirmeye çalışırsa belki de bu kadar çok hedef gösterilemezler.
    istanbulite
    @theguidemother
    ·
    12s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Kişilerin hedef gösterilmesi doğru olmamakla birlikte her doktorun bilim insanı kabul edilmesi de doğru bir yaklaşım değil.Bilim insanı olanların hepsinin de iyi niyetli olduğunu düşünemeyiz.Tarih bilinçli ya bilinçsizce yapılmış dr hatalarıyla dolu.
    istanbulite
    @theguidemother
    ·
    12s
    Yakın ve uzak akrabalarım içinde çok dr ve prof dr var fakat belki sadece birisi bilim insanı sıfatını hakediyordur.Takdir edersiniz ki bilim insanı olmak diplomadan fazlasını gerektiyor.

    FollowMe
    @smartyoruk
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Hocam zaten karsit hipotezlerin carpisip dogruya ulastigi yol degil midir bilim? Tek bir hipotez ya da gorus varsa zaten dogma ve otoriterlik vardir, bilimsellik ise coksesliligi gerektirir. Tipki demokrasi gibi
    Semih Öziş
    @sozis81
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Allah bunun hastalarının yardımcısı olsun bu her türlü yanlış teşhisi koyar insanı öldürür bu kadar bariz bir şekilde çocuklar üzerinden algı oluşturuyor insanları korkutuyor yazık
    Kayseri Aşkına Herkes Ayağa
    @Buyuk_Hilmi87
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Peki bilim adamının fikirleri insanların ölümüne sebep oluyorsa ne yapılır.
    kademli #ANDIMIZ
    @kademli
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bilim insanı? Peki bilim nedir? Bilim hiçbir bilimsel dayanağı olmayan HURAFELERİ bilim diye satıp bir terörist gibi insanlara korku saçmak mıdır? Bilim, dayanağı olmayan söylemlerin sürekli çelişmesi midir? Bilim sorgular. Bilim, sorgulama süreci bitmeyen şeyleri dayatmak mıdır?
    Vareste
    @SmithWesson6863
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Tek söylemek istediğim
    Bizi gerçekten umursamadıkları
    Maskesiz
    @bayanbilmisssss
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    O da Halkı hedef göstermesin o zaman .Billim Adamları kutsal değildir ve halkdan üstünde değildir .Herkes haddini bilecek bilmeyenede bildirirz
    Onur
    @OnurZenk
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Sadece biliminsanlari değil tüm insanlar fikir özgürlüğüne sahiptir, lakin bu fikirler etkisiyle insanlar korku ve panik yaşarsa ve bu korku-paniğin insanlar üzerinde derin izleri etkileri olursa bu durumda fikir değil eylem yargilanmis olmaktadir.

    Mkrmnzl, Hayat Asla Eve Sığmaz
    @Mkrmnzl
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Tek yaptıklatı DSÖ’nün talimatları. Halka bir yıldan fazladır korku saçıyorlar. Kovid,mutant filan diye millete ölümlerden ölüm beğendiriyorlar. Korkuyu bir amaç gibi kullanıyorlar. Bu korkutmaların sözlükteki karşılığı: / korkutmaların ne işe yaradığı:

    mesut
    @selam_dunya
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Halkın fikirleri nedeni ile hedef gösterilmesi, aşı olmak istemeyenin vatan hainliği ile suçlanması vs kabul edilebilir öyle mi? Plandemi ile PCR ile aşılar ile ilgili o kadar çok makale ve video yayınlandı ki mızrak artık çuvala sığmıyor. Bırakın bu işleri…
    rafet_amca
    @rafet_amca
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    tv lerde virüsün olduğu zamandan bu yana ürün reklamı gibi 3’ü bi arada tekrarlıyıp durdu
    Hilmi Yeter
    @HilmiYeter7
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Size bir an hak verelim. Yine de olmuyor taşlar yerine oturmuyor. Çünkü belli başlı isimler kanal kanal gezerken Canan Karatay ve Ahmet Rasim Küçükusta gibi isimler ekran ambargosu yiyorsa biz de bu durumu sorgularız.

    @AnadoluAjan46
    ·
    13s
    @Orhan34441

    @UzunDr

    @drbekirtok
    gibi doktorları da DİNLEYİN BİR ZAHMET.MADEM ÖYLE. BUNLAR DA BİLİM ADAMI. ALIN TV YE 24 SAAT TARTIŞIN. BAKALIM O ZAMAN OBJEKTİF MİSİNİZ TARAF MI TUTUYORSUNUZ?
    DEHA DEPREM HABERCİSİ
    @DEHA_HABER10
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bu bilim insanı bir zamanlar sigara sağlığa iyi geliyor içmelisiniz desede yine bir şey demiyeceğimiz cinsinden olursa da yine bir şey demiyecekmiyiz. Sevinç gözyaşı döken yüzSevinç gözyaşı döken yüz
    cengiz özer
    @cengiz_ozer
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Sadece şunu sorayım size: Medya sizin fikirlerinize neden onunki kadar kıymet vermiyor? Bilim kurulu üyesi bile olmamasına rağmen neden her gün kanal kanal gezip konuşturuluyor? Neden sadece o, mesela neden siz değil? Bilim tekeli mi kendisi? Mutlak tartışmasız otorite mi?
    SAGLAM
    @_ihlamur__
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Kusura bakmayın o şahıs bizim nazarımızda bilim insanı değil! İş bu aşamaya geldiyse sebebi yine kendisidir.En son çocuklarımıza da el uzattı ve cevabını aldı.Aynı şey Canan Karatay hocaya yapılınca da tepki gösterdiniz mi?
    Tnryzgl chemist
    @Taneryuzgul
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Evet bilim insanlarının kendi hur iradesi ve araştırmalarıyla dediginiz gibi olabilir
    Beste Gümüş Şaşkınlık sembolü Hayat eve sığmaz!
    @bestekobak
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Haklisiniz Bursa tabibler birligini ve esin hanimi kiniyoruz gercek bir hekimi hedef aldiklari icin
    Mustafa Deniz
    @MustafaODeniz
    ·
    10s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Terör bir fikir değildir.

    tweetçi
    @newbuddyy
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    bahsettiğiniz şahsın lugatında 10 kelime varsa 6 sı maske mesafe temizlik mutant kapanalim aşı.50 milyon/1.8 milyar spanish flu;3 milyon/7.9 milyar covid.Ikiside 2 yıl sürdü 73 kat daha çok insan ölmüş.10 binim çalınsa üzülrüm 730.000.000 çalınsa batarım #mehmetceyhantutuklansın
    Yanıtları göster
    Tura
    @denizolmaklazim
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Peki zıt fikirleri olanlara Televizyonlar ambargo uyguluyorsa? Yaratılan korku ve panik ortamından birileri çıkar sağlıyorsa. Mehmet Ceyhan kimseyle tartışmıyor ki Solo yapıyor. Tam kapanma diye çığırtkanlık yapıyor. Kapanma faydasız diyen çalışmalar da var tvlerde bahsi yok.
    Hakan Eren #salginmalginyok
    @OrdoAbC73939034
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Mevzu fikir olsa haklı olabilirdiniz.
    BU MEMLEKET BİZİM.
    @maa64543418
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bu yolu kendi açtı.2017 yılında Canan karatay’ı kendisi şikayet etti.Ayrıca bütün medyayı,sağlık baknlığını arkasına alarak,bu milletin üstüne gelmesi,bu derece korkutup,aşı tüccarlığı yapması tiksindirici.Kuş gribi,domuz gribi gibi olaylardaki,dezenformasyonlarını unutmadık.

    @AnadoluAjan46
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    öyle mi ? herşey mübah yani, oldu, bir de anama sövün !
    NazlıTürkiye Bayrağı
    @Nazlicanolsun
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Tamda bu sebepten,karşıt fikirli proflar tv kanalında canlı yayın şartıyla, halkın huzurunda, açık oturum yapmalılar
    Tüm ülke vatandaşını ilgilendiren bu mesele, hemfikir olan beş profla sabitlenmiş

    Ayrıca halkı aşağılayan ve tehdit edenleri, tvlerde görmek istemiyoruz
    #COVID19

    Reisultraarslan
    @Reisultraarsla1
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Memlekette savunulacak en son adam sıfatında şuan kendisi. Her akşam sabah, tv ekranlarında Merzifon eşşeği gibi anırmasını biliyordu. Millete yaşattığı o korkular, ya Enson bebeklere kadar indirmesi bu işi. Savunulacak hiçbir tarafı yok o şahsın…

    Silence
    @Silence81113359
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Hocam elbette hedef göstermek tehdit etmek asla kabul edilemez.Ancak 1 yıldır sürekli aynı kişilerin çıkıp elllerinde hiç bir belge olmadan,milyonlarca insanın hayatına şekil vermeside kabul edilemez.Farklı görüşleri alın karşınıza halkın önünde tartışın bilim tartışmak değil mi?
    Freddy
    @Zamane61730769
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    İki tweet attım ikisindede küfür yok #mehmetceyhantutuklansın hashtag i var ve engellemişsiniz. Fikir özgürlüğünden bahseden tweetinizle çok anlamlı !!! olmuş.Tweete tahammül edemeyenlerden tv de bilimsel tartışma bekliyoruz
    @opdrokanozdemir
    ide şikayet etti bu zihniyet,yazık

    Mehmet
    @Mustafak2Tc
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Fikir ayrılığı yaşayan bilim insanları nerede? Televizyonda devamlı aynı aşı pazarlamacıları var. Bunu yazanı neden engelliyorsunuz?
    Sivil itaatsiz
    @enru40116815
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Soyadınız gibi bir cesur evladı olsanız keşke de doğruları yazsanız
    Double Check : Fact
    @Double_CheckF
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bu halk, Fetö cü Proflardan, Mason tarikati üyesi proflardan, İlaç ve Aşı kartelleri ile ilişkili proflardan çok çekti.

    Sütten dilimiz yandı.

    Hiçkimse kusura bakmasın.
    Bir Kızılcık
    @bir_kizilcik
    ·
    17s
    Alkışlama işaretiAlkışlama işareti
    Uğur Surat
    @suratzade53
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Elbette haklısınız ama bilim insanlarıda kendileri ile aynı görüşte olmayanları vatan haini , köpek gibi ithamlarda bulunup tespit edilerek cezalandırılmaları şeklinde konuşamaz değil mi?
    Bertan
    @Bertan63220682
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Cehaletin en belirgin özelliği

    Bilgisizliği adının önüne aldığı çeşitli ünvanlarla örtbas edip muhalif fikri aşağılamaktır

    Hedef gösterenin kim olduğu da vatandaşa köpek gibi aşı olacaklar, aşı olmayan vatan hayini zikrinde olan kişilerce ortada

    Lafı eveleyip gevelemeyin
    dragut
    @Dragut88648078
    ·
    12s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    İki senedir bir defa bile labarotuvar sonuçları ,hasta tedavi şekilleri açıklamayan, sadece lak lak konuşan bilim kurulu üyeleri de dahil mi ?
    Buse
    @Buse32717283
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Sözde bilim insani Bingür Sönmez halka hakaret ederken neredeydiniz? O bilim insanı dediginiz insan aylarca halka korku pompalarken neredeydiniz? Tüm gercek bilim insanları aşıya karşıyken hele ki çocuklarınızı koruyun derken ve Mehmet Ceyhan çocuklara kadar gelmisken neredydnz?

    MURATBEY Türkiye Bayrağı
    @Muraturun33
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Ha bu arada halkın da bu işleri sorgulamasi yasak..
    Sen kimsin ki doktor musun?
    Prof musun lafıyla muhatap oluyoruz..
    Orçun
    @Capulcu_Orcun
    ·
    14s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Burada bütün TV kanallarında benzer insanların çıkarılması asıl sorun. Çelişkili açıklamalar verseler bile

    1 yılı aşkın senedir hep aynı insanları çıkaran medyadır esas suçlu.

    Başka doktor mu yok ?
    Her gün aynı insanları dinlemek zorunda mıyız?
    Alıntı Tweet
    Orçun
    @Capulcu_Orcun
    · 21 Eki 2020
    @adnanserpen @DrUzmn ve @Seyfullahkulogl adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Prof.Dr.Mehmet Ceyhan , kendi aklını kullanmak yerine DSÖ’nün dediklerini tekrarlamayı seçen biri.

    Adamın daha dün maskeyle ilgili söyledikleri ortada hala ısrarla TV’ye çıkartılıyor. https://twitter.com/i/status/1275693154507907073
    Scientist
    @1freescientist
    ·
    13s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Kimsenin insan sağlığı üstünde 180 derece değişen bilimle farklı şeyler deneme hakkı yok. Biliminde sınırı vardır. Birisi çıkıp size sizleri çocuklari hamileleri aşılayacağız deyip cana kastederse ben ona bilimci gözüyle bakmam onun yeri bellidir.
    Filiz_elmas04
    @FElmas04
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    O korku ponpalarken milyonlarına milyon katarken kaç kişi intihar etti kaç kişi iflas etti kuş gribi yalanından mazlum köylünün hayvanlarını telef ettirdi siz bu adamın hangi hatasını savunacaksınız yatacak yeriniz yok hoca hanım
    Kıtmir35
    @tmir35
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Niye o zaman mehmet ceyhan
    Canan karatay a suç duyurusunda bulundu.
    Herkes mehmet ceyhan denen kureselcilerin adamı gibi düsünmek.zorunda mı?
    Halis
    @Halisov008
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bir dediği bir dediğini tutmuyorsa siyasilerin kararlarını, vatandaşın kursağını, insanların psikolojisini olumsuz etkiliyorsa, insanların zorla da olsa aşılanmasını istiyorsa bal gibi hedef de gösterilir siz avukatı mısınız ayrıca ?
    Hasanali
    @Hasanali_2019
    ·
    16s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Adam bilim adamı olsa canan karataya dava açmaz. Millet ikisini de dinliyor ve büyük çoğunluk karatayı doğru buluyorken, nerelere çalıştığı belirsiz şahıs dava açıyor. Böyle saçmalık olur mu
    Yıldız tozuPırıltılar
    @Yldztoz66241685
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bugün olanlar bir fikir ayrılığının çok ötesindedir.Humanistlik kuru gürültüden başka bir anlam ifade etmez bu günlerde doktor hanim
    tutarsizman
    @tutarsizman
    ·
    12s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Bunların hiç birinin bilim ile uzaktan yakından alakası yok. Gerçek Şeytani bilim adamlarının oyununa alet olan maaşlar sadece. Şeytanilerin Maske mesafe ve Aşısından başka ne üretebildiniz?
    tutarsizman
    @tutarsizman
    ·
    12s
    Maskenin hasta kişiler tarafından takılması gerektiğini, aşının en az 3-4 yıl zaman zarfında üretilebileceğini ki bu zamana kadar virüsün 2 yıl içerisinde mutasyona uğrayıp kaybolacağını söyleyen bu bilim kisvesine bürünmüş insanlar değil mi?

    Yanıtları göster
    Ali Rıza Doğanata
    @alirizadoganata
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @drahmetrasim
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    180 derece değil 30 derece bile farklı söyleyen bilimciler rahatça konuşturulmazsa ne oluyor? Bilim oluyor mu?
    Tura
    @denizolmaklazim
    ·
    18s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    Bu şahıs sanat tarihi tartışmıyor televizyonda insanların hayatını doğrudan etkiliyor. Milyonlarca kanatlı katledilsin diye fetva verip. Pardon demediler mi kuş gribi zamanında?
    Yusuf Nacar
    @nacaryus
    ·
    17s
    @DrTomrisCesur
    adlı kişiye yanıt olarak
    salgın ile ilgili farklı düşünce beyan edenlere düşman askeri demek sadece fikir olarak kabul edilemez
    Pirihan 1077
    @1077Pirihan
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @FARAT24
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Hangi bilim insanı?
    Aşıların maskenin korkunç zararlarını bildikleri halde insanları bunları kullanmaya azmettiren ölümle korkutan zerzevat asla bilim insanı olamaz..
    Olsa olsa BİG PHARMA nın çomarları olur.
    Pirihan 1077
    @1077Pirihan
    ·
    15s
    @DrTomrisCesur
    ve
    @FARAT24
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Hiç farkları yok…

  4. CANAN KARATAY dedi ki:

    Hayvanların normal florasında 100 tür bulunan ve insanlarda ağır grip ve akut solunum yetersizliği ve infeksiyonuna neden olan SARS CoV-2 virüsünü yarı canlı olarak, hamilelere, bebelere , çocuklara, gençlere, yetişkin ve 90 yaşında olanlara injekte edilmesini sayın Mehmet Ceyhan ve diğer halk sağlığı hocaları neden israrla vurgulayıp duruyorlar?

    Ağır gripal infeksiyondan korunmanın ya da yayılmasını önlemenin hiç mi başka yolu yöntemi yok?

Siz de yorumunuzu paylaşın: