VAKALARI DÜŞÜRMENİN TEK YOLU DEVLETİN KISITLAMA UYGULAMASI

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, artan vaka sayıları nedeniyle kısıtlamaların yeniden uygulanması gerektiğini söyledi. Yaz aylarında normalleşmeyle birlikte koronavirüs vaka sayıları 12 binin üzerine çıkarken, yaşanan artış kısıtlamaların geri dönebileceği iddialarını da beraberinde getirdi.

Ekranlarda koronavirüs salgınına yönelik çelişkili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, dün akşam Halk TV’nin konuğuydu. Salgının gidişatına yönelik konuşan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, vakaların artmaya devam edeceğini belirterek, sayıları düşürmenin tek bir yolu olduğunu vurguladı.

“SAYIYI DÜŞÜRMENİN TEK BİR YOLU VAR”

Devletin kısıtlama uygulaması gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Ceyhan, vatandaşların da maske ve mesafe önlemlerini aksatmaması gerektiğini belirtti.

“DEVLET KISITLAMA UYGULAMALI”

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Devletin kısıtlama uygulaması ve halkın maske mesafe önlemlerine uyması gerekmektedir. Özet olarak şunu söyleyebiliriz; aşılar varyantlara karşı etkisiz değil. Elimizdeki en güçlü silah. Bir kişinin aşısız yakalanmasıyla aşılı yakalanması bir değil.”

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, salgın süreci boyunca ekranlarda yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. Kısıtlamaların geri getirilmesi isteyen Ceyhan, daha önce 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağının yanlış olduğu söylemişti. Maske ve aşı konusunda da kafalarda soru işareti açıklamaları olan Ceyhan’ın, bir sonraki çelişkili ifadesinin ne olacağı şimdiden merak konusu…

Mehmet Ceyhan: 65 yaş üstü ve 20 yaş altı yasağı yanlıştı

Resim

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/mehmet-ceyhan-vakalari-dusurmenin-tek-yolu-devletin-kisitlama-uygulamasi

Yazı için 2 yorum yapılmış:

  1. Osman Yüksel Serdengeçdi dedi ki:

    Bu cizvit rahibinin pcr testinin ne olduğunu bilmediğine eminim.

    Zaten bilmesine lüzum yok, kendisine bulunduğu konumu verenler sufleyi henüz veremediler herhalde!

  2. Arslan Amca dedi ki:

    Arslan Bulut’un yazısından;

    Yalan haberlere somut örnek vereyim…

    Amerika’nın Sesi’nin Reuters kaynaklı haberine göre İsrail’deki Ben Gurion Üniversitesi Halk Sağlığı Fakültesi Başkanı Nadav Davidovitch, ülkede hastanede tedavi altında olan vakaların yüzde 60’ını aşılı kişilerin oluşturduğunu söyledi.

    Bu ne demektir? Kullanılan aşı hiçbir işe yaramıyor demektir!

    Bunu bir kenara not ettikten sonra haberdeki “Delta varyantı, ABD’deki yeni enfeksiyon vakalarının yüzde 83’ünü oluşturuyor. Ağır vakaların yaklaşık yüzde 97’sinin aşısız kişiler olduğu bildiriliyor.” cümlesine odaklanın!

    ***

    İsrail haberinde kaynak belli, konuşan kişinin yetkin biri olduğu belli… ABD haberinde ise “bildiriliyor” denilmiş! Kim bildiriyor? Unvanı nedir? Bu veriyi nereden elde etmiş? Yok!

    Amerika’nın Sesi ve Reuters, doğru haberleri, uydurma haberlerle karıştırarak veriyor. Türkiye’de ise ruhsatsız sıvılar konusunda doğru habere yer veren, neredeyse yok gibi! Sadece uydurmalar haber yapılıyor! Devamlı korku pompalanıyor ki ruhsatsız sıvıları herkes vurulsun. Türkiye’deki uydurmaların kaynağı da Dünya Sağlık Örgütü, iktidar ve yabancı medya… Beşinci kol da yalan haberlere sos yapıyor…

Siz de yorumunuzu paylaşın: