AŞILANMAMIŞ OLANLAR, AŞILANANLAR İÇİN SOĞUK ALGINLIĞININ ÖTESİNDE BİR RİSK OLUŞTURMAZ’

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Johns Hopkins Tıp Fakültesi ve Bloomberg Halk Sağlığı Okulu’nda profesör olan Dr. Marty Makary’ye göre, aşılanmamış ve Kovid-19’a karşı bağışıklığı olmayan insanlar şeytanlaştırıldı ama bu doğru değildir. Çünkü aşı olmayanlar, aşılananlar için soğuk algınlığı dışında bir risk oluşturmazlar.

Makary, “Delta’nın ağustos sonu ve eylül başında zirveye çıkacağı tahmin edildiğinden, okullarda bir yıl daha sanal öğrenme olabileceğinden endişe duyduğunu” söylüyor:

Okullar açılmaya başladıkça daha büyük bir dalganın başlangıcı olarak yorumlanacağını göreceksiniz ama bu bir hisse senedi fiyatı değildir.

Bunlar vaka sayılarıdır.

Sadece bildirilen vakaları kapsar, ev vakalarını değil, daha genç bir popülasyonda olduğunu ve hastaneye yatışların orantısız olarak çok daha düşük olduğunu kabul etmez.”

 Aşılı ve aşısızlar hakkında konuşmayı bırakıp sadece bağışık ve bağışık olmayanlar hakkında konuşmalıyız.

Delta varyantının daha hızlı yayıldığı doğrudur ancak çocuklarda daha öldürücü ve tehlikeli olduğuna dair bir delil yoktur.

CDC web sitesinde Kovid sebebiyle hastaneye yatış oranının milyonda 0,3 olduğunu göreceksiniz.

50 milyon çocuğa muazzam miktarda kısıtlama getirdik.

CDC bile gerçek ölü sayısını ve bu çocuklarının ne kadarının altta yatan hastalığı olduğunu bilmiyor.

Sadece vakalara ve bulaşmaya odaklanmanın çocukların zihinsel sağlığı ve gelişimi, beslenme ve diğer şeyler üzerinde çok büyük bir bedel olduğunu görürüz.”

Aşılanan kişilere, yeterli sayıda insanı aşılatmazsak, hükümetin karantinaya devam etmesinden, maske talimatlarından ve okulları kapatmasından endişe duyup duymadıkları sorulduğunda cevabı şu oluyor:

Bakın, 1000’ den fazla varyant var.

Bu yüzden ortaya çıkacak yeni bir varyant olacağı fikri-bu arada, çubuk mevcut varyant ne kadar bulaşıcı olursa, çıta o kadar yükselir”.

Kaynak: https://www.cnsnews.com/article/national/melanie-arter/dr-marty-makary-those-who-are-unvaccinated-pose-no-risk-vaccinated

Siz de yorumunuzu paylaşın: