GRİBİN AŞISI OLMAZ!

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

 Gribin aşısı olmaz!

Grip virüslerine karşı aşı yapılamaz!

Grip virüsleri sık sık kılıf değiştirir! Asıl bilimsel gerçek budur…

Covid-virüsü 32 kez kılıf değiştirdi, ocak 2020 tarihinden beri! Daha da değiştirecek, virüslerin normal fıtratı budur zaten! O nedenle kontrol edilemiyor, asırlardan beri. Garp cephesinde yeni bir şey yok, yani.

Hangi kılıfa hangi aşı yapılacak ki, hangi kılıfa aşı hazırlanacak ki!

32 iki gün boyunca, her gün başka bir aşı mı olacağız? Bilim insanları, bunu mu önerecekler acaba ileride. Özellikle çocuk infeksiyon uzmanı olan değerli profesörlerimiz… çocuklarda çok az görüldüğü bilindiği halde, neden yetişkinlerin grip infeksiyonları alanında ve konusunda ahkam kesiyorlar ha bire? Çocuk infeksiyonları ile yetişkinlerin infeksiyonları aynı kefeye koyula bilir mi?

Değerli pediyatri infeksiyon uzman profesörlerinin, gribal infeksiyona yakalanmış olan geriyatrik, yani yaşlı hastaları muayene etme ya da reçete yazma hakları ya da hukukları var mıdır? Yaşlı hasta görmediklerinden dolayı, yaşlıların hangi kronik sağlık sorunlarına derman olabilirler ya da çözebilirler. Doğrusu bu sorulara hala cevap aramaktayım.

Geri zekalı olduğum için bir türlü anlayamıyorum, kusuruma bakmayın.

SARS corona aşısı 18 seneden beri neden ortaya çıkamadı! İ

Ya MERS corona virüsüne karşı neden aşı yapılamadı senelerden beri! Aklımızla oynamasınlar! İnsanları korkutarak aşı firmalarına pazar hazırlamasınlar!

Corona virüsü yeni değil, 1960 yıllarından beri biliniyor! İnfeksiyon derslerinde okuduk, o konuda imtihan sorularına bile cevap verdik, cevap yazdık!

Bağışıklığımızı sağlıklı kılmak, güçlendirmek temel amaçtır ve şarttır. Bir de salgın sırasında kalabalıktan uzak durarak, bulaşmayı engellemek gereklidir ve yeterli!

Yani kelle paça, yani gerçek tavuk suyu çorba, yani sığır kuyruğu çorbası, yani kemik suyu….

Yazılı ve görsel medya neden bir tek kez bu basit, kolay, uygulanabilir korunma yollarını halkımıza açıklayamıyor acaba!

Rating amacıyla, insanları korkutmaktan neden millet son derece haz duyuyor!

Tüm dünyada yazılı ve görsel medyayı kullananlar aşıcılar ve de ilaççılar değil mi? Medyalarda neden sözde bilim kurulları kuruldu ki? Ne komik değil mi?
Halk sağlığından kime ne?

Yazı için 3 yorum yapılmış:

  1. Kısmet dedi ki:

    Sana inanıyoruz

  2. Berat Yüksel dedi ki:

    Olay şu aşı çıkıyor diye insanlar oyalanıyor aşının çıktığı mıktığı yok. Aşı şirketleri bu yolla prim yapıyor para kazanıyor hisseleri değerleniyor. Çıktı dedikleri zaman da virüs çoktaaaan başka bir virüse dönüşmüş olacak.

  3. Remzi Cavcar dedi ki:

    Hocam takipteyiz, sağolun.

Siz de yorumunuzu paylaşın: