ÜÇ BİN DOLAR TASARRUF ETMEK İSTER MİSİNİZ?

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Aydınlık gazetesinde Şule Perinçek‘ in köşesinden:

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta “Elinin Hamuru” programında geçen hafta konuğumdu. Bir dizi sağlık, tedavi, ilaç kullanımı konularında “doğru bildiğimiz yanlışları” konuştuk. O kadar çok ki sıra diyete gelmemişti. Programı internetten izleyebilirsiniz.

Küçükusta’nın kilo vermek için bu kez okuduğum ilginç bir önerisini aktarayım. Uygulamaya değer doğrusu. Üç bin dolar da kâr etmiş olursunuz:

Diyetisyene yürüyerek gidin, kapısından geri dönün. Tekrar gidin, tekrar dönün. Bunu her gün üç defa tekrarlayın. Kilo milo kalmaz

Küçükusta yazısında şu habere de değinmiş:

Ünlülerin diyetisyeni Şeyda Coşkun hakkında “Sağlık Hizmetleri Kanunu’na muhalefet” suçundan dava açılmış. İzinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiği ileri sürülüyor. Çoşkun, kişi başı 3 bin dolar ücret talep ediyormuş.

Doktorumuz “Halk sağlığını gözeten ve ona ehemmiyet veren, halkı tam ve doğru bilgilendiren, endüstri ile menfaat münasebeti olmayan “adam gibi” metabolizma bilim dalı olan bir memlekette bu tür bir duruma rastlanabileceğine ihtimal vermiyorum” diyor.

Ve şu soruyu soruyor:

“Şeyda Hanım’ı suçlayanlar önce insanların neden ondan medet umduğu sorusuna cevap aramalıdır.

Hakkında esas soruşturma açılması gereken modern tıbbın ta kendisidir.

Bataklık olmayan yerde sivrisinek üremez.”

“Soru şudur: Milyarlık aletlerde MR, tomografi, anjiyo, endoskopi, PET vb yaptıranlar çareyi neden ot-çöp, sap-saman, tohum-püskül kürlerinde arıyorlar, sağlıklarını neden üniversitelerin profesörlerine değil de mütetabbiblere (Tabiblik taslayan, doktor olmadığı halde doktormuş gibi davranan ve tedaviye kalkışan. ŞP) ve beden eğitimi öğretmenlerine teslim ediyorlar, neden, neden, neden?”

Kaynak: https://www.aydinlik.com.tr/su-gun-gelse-de-ulke-guvenli-ellere-teslim-edilse-sule-perincek-kose-yazilari-subat-2018

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. Suna Sarı dedi ki:

    programı seyrettik çok faydalı idi tekrarını bekliyoruz.

Siz de yorumunuzu paylaşın: