AŞI DIŞINDA GELİŞEN BAĞIŞIKLIK NEDEN REDDEDİLİYOR

Yazı Fontunu Büyült Yazı Fontunu Küçült Yazı Fontunu Sıfırla
kasa fişi

Aşağıdaki soruların cevabı gayet basit: Bunların hepsi “genel merkez” ne diyorsa onu tekrarlamak zorunda! Bir milim dışına çıkamazlar.

***

Korcan Ayata’ nın tivit dizisi:

Hükümet içi kurumlar, dernekler, birlikler, uzmanlar neden SARSCoV2’ye karşı, aşı dışında gelişen bağışıklığı reddediyor?

1-Önceden var olan, diğer mevsimsel koronavirüslerin sebep olduğu çapraz reaktif doğal bağışıklık neden tanınmıyor?

2-Enfeksiyon sonrası oluşan doğal bağışıklık, mukozal savunma, IgA antikorlar, doku içinde kalan hafızalı T hücreleri ve diğer hücresel bağışıklık unsurları neden tanınmıyor?

3-Yukarıda sayılan bağışıklık unsurların toplumsal bağışıklık alt yapısını oluşturduğu, uzun yıllar boyu kişi ve toplumu ağır hastalık etkisinden koruyacağı neden ifade edilmiyor?

4-Bu sistemlerin optimal çalışması için şart olan sağlıklı yaşam koşullarının oluşturulması için hiçbir girişimde bulunulmadığı gibi, bunun önemi neden görmezden geliniyor?

5-Tüm saydığım bağışıklık unsurlarını tespit etmek, hastalığa karşı koruyuculuğun artıp, azaldığını belirlemek ve buna göre kişisel önlemler almak mümkünken neden yapılmıyor.

6-Virüsten etkilenme riski, deneysel aşıların sık ve çoklu dozlarından etkilenme riskinden çok daha düşük bireyler, hastalığı geçirmiş olsalar bile neden aşılanmak isteniyor?

Kaynak: https://twitter.com/korcanayata/status/1549064666281906180?s=20&t=YQ1AVi9-wulaAagCJ9muzw

***

 

 

Yazı için 1 yorum yapılmış:

  1. müderris tabib dedi ki:

    Human immunodeficiency virus’u ve ihtiva etdiği ‘reverse transkriptazı’ bulan Luc Montagnier bu sahte salgının aşılar vasıtası ile sıhhatli insanların bağışıklık sistemlerinin çökertileceğini söylüyordu ve ne tesadüf yaşlılık dışında bir sağlık sorunu olmadığı halde pat diye öldü.

    Pek çok genetik temelli kanser gibi hastalıkda personal drug olarak kullanılacak olan antisense RNA (oligonukleotidler) ile de bağlantısı var.

    Bir taş ile kuş katliamı!

Siz de yorumunuzu paylaşın: